Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
red_monster έγραψε:Ποσά να υπολογίζει για ένα μικρό φουσκωτό κομπλέ με μηχανή σχετικά αξιόπλοο ;

Πως μεταφέρετε ;

δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή η ερώτηση διότι είναι σαν να ρωτάς πόσο κάνει ένα μικρό ασφαλές αμάξι;

εξαρτάται λοιπόν από πολλούς παράγοντες , εκ των οποίων οι 3 βασικότεροι :
α) μήκος
β) είδος γάστρας
γ) ιπποδύναμη και είδος κινητήρα (4χρονη ή 2χρονη)..

εφόσον η γάστρα ειναι πολυεστερική , τότε μεταφέρεται μόνο με τρέιλερ...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:Ποσά να υπολογίζει για ένα μικρό φουσκωτό κομπλέ με μηχανή σχετικά αξιόπλοο ;

Πως μεταφέρετε ;

Αρχηγόπουλο αν είχα τα νιάτα και την ομορφιά σου θα σκεφτόμουνα και κάνα jetski :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#593535 Μεταχειρισμενο τζετ σκι 2 ατόμων πόσο το βρίσκει κάποιος. Όχι για καγκουριες έτσι να πηγαίνεις βόλτα κοστα κόστα σε νησί φυσικά θέλει και το τρέιλερ, που ειναι μπελάς. Μένει εύκολα όμως στο νησί. Έχει τεκμήρια?, Θέλει φυσικά άδεια ταχύπλοου που έχω και τα παιδιά φυσικά. Ποιος όμως να το ελέγξει για την μηχανική κατάσταση του??

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
224v έγραψε:Μεταχειρισμενο τζετ σκι 2 ατόμων πόσο το βρίσκει κάποιος. Όχι για καγκουριες έτσι να πηγαίνεις βόλτα κοστα κόστα σε νησί φυσικά θέλει και το τρέιλερ, που ειναι μπελάς. Μένει εύκολα όμως στο νησί. Έχει τεκμήρια?, Θέλει φυσικά άδεια ταχύπλοου που έχω και τα παιδιά φυσικά. Ποιος όμως να το ελέγξει για την μηχανική κατάσταση του??

.

Από μεταχειρισμένα βρωμάει ο τόπος. η τιμή του εξαρτάται όπως καταλαβαίνεις από την κατάσταση του. Αν μπορέσεις κ βρεις από ιδιώτη και όχι νοικιάρικο ακόμα καλύτερα... Στην Αμφιθέας στον Αλιμο , χαμηλά προς Λ.Ποσειδώνος έχει ένα μαγαζι που ειδικεύεται σε αυτά...
Άβαταρ μέλους
By gianik
junior gt έγραψε:

Πως μεταφέρετε ;

Αρχηγόπουλο αν είχα τα νιάτα και την ομορφιά σου θα σκεφτόμουνα και κάνα jetski :lipsealed:

σύντροφε δεν το περίμενα αυτό από εσένα...
IMHO πιο πεταμένα λεφτά από αγορά jet-ski δεν υπάρχουν... :ninja:
πες του να χτυπήσει ένα 7μετρο rib , με 250αρα Verado να πηγαίνουμε για καφεδάκι στη Νάξο κ να γυρνάμε... :eat:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
gianik έγραψε:
junior gt έγραψε:

Πως μεταφέρετε ;

σύντροφε δεν το περίμενα αυτό από εσένα...
IMHO πιο πεταμένα λεφτά από αγορά jet-ski δεν υπάρχουν... :ninja:
πες του να χτυπήσει ένα 7μετρο rib , με 250αρα Verado να πηγαίνουμε για καφεδάκι στη Νάξο κ να γυρνάμε... :eat:

Καπετάνιο μου μην κοιτάς εμένα κι εσένα. Το Τέρας είναι νιός και εργένης. Το τέρας πήρε ΤΤ κι εσένα δε σου φτάνουν οι χώροι του skoda. :lol: :lol: . Τι να το κάνει το εφτάμετρο? Να πηγαίνει στις ερημικές παραλίες και να κοιτάει τ'αστέρια να αναπολεί τη ζωή του όπως εγώ κι εσύ? :lol: :lol: :lol:
Γι'αυτόν τώρα είναι η ζωή.
Για δύο άτομα μια χαρά είναι το jet ski.
Τις προάλλες βρήκαμε στους Πεταλιούς ένα ζευγαράκι που είχε έρθει από απέναντι με μπουνάτσα βέβαια.
Δεν ξέρω αν στο είπα. Έχω αναθεωρήσει πολλά όσα αφορά στη θάλασσα. Εκεί που σκεφτόμουν διάφορα, ανταλλαγές, οκτάμετρα και λοιπές ταλαιπωρίες είπα να πα να γ@μηθουν. Δεν αξίζει. Πολλά-άπειρα λεφτά, πολλές σκοτούρες για δέκα-δεκαπέντε μέρες το χρόνο. Μένω ώς είμαι, όσο αντέξει, και από εκεί και πέρα τώρα που μεγαλώσανε λίγο τα παιδιά και τη γουστάρουνε τη θάλασσα, sailing. Νοικιάζεις ένα ιστιοπλοικό δέκα μερούλες και είσαι άρχοντας.
Από το χρόνου βέβαια γιατί με την κ@λοδουλειά και τα χαζοτρεξίματα δεν αξιώθηκα να πάρω δίπλωμα εφέτο. :(
Άβαταρ μέλους
By 224v
#593805 Έτσι όπως τα λέει ο juniorgt.. για αυτό έχω μείνει με το 30ετιας Marshal. Τώρα πλέον 2 άτομα, ίσως και κανένα παιδί... 30+.... Το μτχ τζετ σκι για τα παιδιά το σκέφτηκα. Εάν όμως δεν το θέλουν ακόμα καλύτερα. Στο νησί με 15 λεπτά πλανάρισμα είμαι μόνος σε κολπίσκο. Ούτε φίλοι συνομήλικοι δεν ακολουθούν!!! Εάν προλάβουν τα εγγόνια θα δούμε.
Πάντως αν αγόραζα τώρα μοτέρ το new evinrude για μένα μονόδρομος.
Evinrude G2 e tec.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
junior gt έγραψε:Δεν ξέρω αν στο είπα. Έχω αναθεωρήσει πολλά όσα αφορά στη θάλασσα. Εκεί που σκεφτόμουν διάφορα, ανταλλαγές, οκτάμετρα και λοιπές ταλαιπωρίες είπα να πα να γ@μηθουν. Δεν αξίζει. Πολλά-άπειρα λεφτά, πολλές σκοτούρες για δέκα-δεκαπέντε μέρες το χρόνο. Μένω ώς είμαι, όσο αντέξει, και από εκεί και πέρα τώρα που μεγαλώσανε λίγο τα παιδιά και τη γουστάρουνε τη θάλασσα, sailing. Νοικιάζεις ένα ιστιοπλοικό δέκα μερούλες και είσαι άρχοντας.
Από το χρόνου βέβαια γιατί με την κ@λοδουλειά και τα χαζοτρεξίματα δεν αξιώθηκα να πάρω δίπλωμα εφέτο. :(

:(
Εχεις πολυ δίκιο...
Οντως πολλα λεφτα ,πολλες σκοτουρες κ το κυριοτερο λιγος ο ελεύθερος χρονος...
Στο μυαλο μου παντως μετα απο 7~8 χρονια ,πρωτα ο Θεος , θελω να αποκτησω ενα 6μετρο . θα εχει μεγαλωσει κ ο πιτσιρικας ,θα τον βαλω στο κόλπο κ αυτον οπως με εβαλε ο σχωρεμενος ο παππους μου..
Το ιστιοπλοϊκό δεν με ελκυει καθολου. Δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια..ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν θα μου αρεσει...
Η αισθηση των φουσκωτων παντως να πηγαινουμε πλαναριστοι πανω στο κυμα παρεα 5~6 σκαφακια δεν συγκρίνεται..η απολυτη ελευθερία....
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#594339 Νοικιάζουν κάτι βάρκες Νυδρι, χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Λέω να πάρουμε μια να πάμε οικογενειακά στα νισακια ένα γύρω, κάνα μεγανησι.... Φαντάζει ωραία εμπειρία.
Λένε είναι εύκολο και για άτομα με μηδενική εμπειρία, ισχύει;
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Νοικιάζουν κάτι βάρκες Νυδρι, χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Λέω να πάρουμε μια να πάμε οικογενειακά στα νισακια ένα γύρω, κάνα μεγανησι.... Φαντάζει ωραία εμπειρία.
Λένε είναι εύκολο και για άτομα με μηδενική εμπειρία, ισχύει;

Νοίκιασε βαρκα και βαρκάρη.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#594351 Γιατί; είναι επικίνδυνο; δεν θέλω να γυρίσω το Ιόνιο, μέχρι Σκορπιο και ίσως μεγανησι, ούτε καν να βγω δυτικά
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#594354 Η θαλασσα δεν ειναι δρομος...ειναι απροβλεπτη και αν δεν εχεις εμπειρια, πολυ επικινδυνη. Αν θες να δεις τα νησια αυτα κανε μια μονοημερη κρουαζιερα...Σπηλια Παπανικολη, Φορμικουλα, Καστο, Καλαμο, Σκορπιο (απο μακρια βεβαια) και πισω.

Επισης αυτου του τυπου οι ενοικιασεις ειναι στο οριο της νομιμοτητας...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#594356 Και εγώ για cruise ψάχνω ως #1 επιλογή.
Τα περισσότερα είναι κατι μαζικά που σε μαντρωνουν ομαδικά,.
Κάτι αλλά πιο μικρά τα έψαξα, αλλά είτε δεν έχουν εγγυημένο ίσκιο (τον ήλιο τον αποφεύγουμε), είτε οι κριτικές στο tripadvisor λένε too crowded, βαρετό πρόγραμμα κτλ.
Ελπίζω να βρω κατι τετοιο