- 09 Ιούλ 2019, 13:13
gianik έγραψε:junior gt έγραψε:red_monster έγραψε:Ποσά να υπολογίζει για ένα μικρό φουσκωτό κομπλέ με μηχανή σχετικά αξιόπλοο ;
Πως μεταφέρετε ;
Αρχηγόπουλο αν είχα τα νιάτα και την ομορφιά σου θα σκεφτόμουνα και κάνα jetski 
σύντροφε δεν το περίμενα αυτό από εσένα...
IMHO πιο πεταμένα λεφτά από αγορά jet-ski δεν υπάρχουν...
πες του να χτυπήσει ένα 7μετρο rib , με 250αρα Verado να πηγαίνουμε για καφεδάκι στη Νάξο κ να γυρνάμε... 
Καπετάνιο μου μην κοιτάς εμένα κι εσένα. Το Τέρας είναι νιός και εργένης. Το τέρας πήρε ΤΤ κι εσένα δε σου φτάνουν οι χώροι του skoda.

. Τι να το κάνει το εφτάμετρο? Να πηγαίνει στις ερημικές παραλίες και να κοιτάει τ'αστέρια να αναπολεί τη ζωή του όπως εγώ κι εσύ?
Γι'αυτόν τώρα είναι η ζωή.
Για δύο άτομα μια χαρά είναι το jet ski.
Τις προάλλες βρήκαμε στους Πεταλιούς ένα ζευγαράκι που είχε έρθει από απέναντι με μπουνάτσα βέβαια.
Δεν ξέρω αν στο είπα. Έχω αναθεωρήσει πολλά όσα αφορά στη θάλασσα. Εκεί που σκεφτόμουν διάφορα, ανταλλαγές, οκτάμετρα και λοιπές ταλαιπωρίες είπα να πα να γ@μηθουν. Δεν αξίζει. Πολλά-άπειρα λεφτά, πολλές σκοτούρες για δέκα-δεκαπέντε μέρες το χρόνο. Μένω ώς είμαι, όσο αντέξει, και από εκεί και πέρα τώρα που μεγαλώσανε λίγο τα παιδιά και τη γουστάρουνε τη θάλασσα, sailing. Νοικιάζεις ένα ιστιοπλοικό δέκα μερούλες και είσαι άρχοντας.
Από το χρόνου βέβαια γιατί με την κ@λοδουλειά και τα χαζοτρεξίματα δεν αξιώθηκα να πάρω δίπλωμα εφέτο.
Ζούμε εξεγερμένοι, ΟΧΙ σα ρουφιάνοι και προσκυνημένοι...
R21