Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#593388 Εκπτώσεις παίζουν μόνο σε ορισμένα είδη έως 15% όπως φαίνεται στο site. Η πωλήτρια για να δικαιολογήσει το 10% είπε στη :inlove: πως θα τις "κάνει να φαίνονται εκθεσιακά κομμάτια". Βέβαια η παραγγελία έρχεται σε 2 εβδομάδες, είναι καινούρια δλδ.

Σε εκθεσιακά κομμάτια κάνουν κ καλύτερες τιμές αλλά εκεί τα κομμάτια είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, πχ https://www.boconcept.com/de-de/exdispl ... 076cbd091c .
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Στην Ελλάδα θα πουλήσει μόνον με έκπτωση, κανείς δεν αγοράζει στην κανονική τιμή. Όλοι περιμένουν το 50%.
Με γεια.

Εγώ πάλι και με μισή τιμή δεν ξέρω κανέναν που θα έδινε τόσα λεφτά για καρέκλα! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#593410 Εγώ ψωνίζω πάντα από Skroutz. Πάντα θα βρω φθηνότερα και από τα καταστήματα που πλασάρονται σαν φθηνά.
Το BoConcept δεν ξέρω που ανήκει (αν θεωρείται ακριβό κατάστημα δηλαδή), αλλά ξέρω πως 4 φορές το χρόνο θα παίξει διαφήμιση για 50%.
Άρα, προφανώς και οι τιμές του θα είναι φουσκωμένες στο μεσοδιάστημα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#593418 Greek entrepreneur , βάλε μια τιμή οτι να'ναι μπας και τσιμπίσει κάνα κορόϊδο κι άραξε , θα δουλέψεις 4 φορές το χρόνο , χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#597200 Λοιπόν για στρώμα , κάποιος σοβαρός λόγος να μην πάρουμε foam απο το ικεα; Εχω παρατηρήσει οτι σε οποιοδήποτε στρώμα αν βάλεις απο πάνω απο τα καλά ανωστρώματα του ικεα, βγαίνει φοβερός ύπνος .
Και εδώ το ίδιο σχέδιο εχω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#597207 Αν πραγματικά θέλεις το καλύτερο, για μένα memory foam της Tempur.
IKEA είχα για χρόνια ένα φθηνό και δεν είχα παράπονο, αλλά δεν φτάνει τον ύπνο του Tempur.
Απλά είναι ακριβό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#597209 Θα δώσω ένα +1 στο tempur. Έχουμε 2 διαφορετικά, Cloud και Sensation, και είμαστε φοβερά ευχαριστημένοι. Αναρωτιόμασταν αν θα ειναι ζεστα αλλα με τις ζεστές των τελευταίων ημερών δεν είχαμε κανένα θέμα.
Φυσικά ειναι ακριβά, αλλά μπορείς να αλλάξεις τύπο μεχρι και 3 μήνες μετά αν δε σου αρέσουν, αλλά θεωρώ πως αν μπορείς να τα αγοράσεις ειναι απλα φανταστικά.
Άβαταρ μέλους
By skous
#597215 Εγω πάντως σε σύγκριση dunlopillo vs IKEA + Ανώστρωμα ήμουν 99% γι το πρώτο.
Το 1% πάει στο οτι το ανώστρωμα το βγάζεις και το καθαρίζεις/αντικαθιστάς εύκολα απο το να πλύνεις/αλλάξεις/στεγνώσεις όλο το στρώμα αν πχ χυθεί κάτι

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Όσοι είστε ικανοποιημένοι από τα tempur , έχετε δοκιμάσει τα ανωστρωματα του ΙΚΕΑ για σύγκριση;
Το αναστρωμα προσπαθεί να κρύψει ενα κακο στρώμα. Δοκίμασε ενα tempur ή κάποιο άλλο καλο στρώμα και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Φυσικά τα tempur δεν τα συμπαθούν ολοι αλλα πλέον υπαρχει αρκετή ποικιλία στην γκάμα τους για να καλύψει ολα τα γούστα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#597308 Εγώ τα τύπου tempur τα βρίσκω λίγο περίεργα αλλά θα μου άρεσαν αν δεν με ζέσταιναν. Ο αφρός λατέξ είναι μακράν δροσερότερος.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#597321 Πλέον τα tempur, τα τύπου δεν ξερω γιατί δεν είναι ακριβώς ίδια, εχουν αλλαξει αρκετα ειδικα τα τελευταία χρόνια σε αρκετά πράγματα. Στην Ευρώπη βρίσκεις μόνο το κάλυμμα με cooltouch το οποίο βοηθά στην απαγωγή της θερμότητας και το νοιώθεις και δροσερό στο άγγιγμα. Στις ΗΠΑ πουλάν και στρώματα με έξτρα ανάλογο υλικό μεσα στον αφρό. Δεν εχω δει κάποιο θέμα απο αποψη θερμοτητας φέτος το καλοκαίρι αρα μαλλον δουλεύει το κάλυμμα, το οποίο βγαινει και πλένεται πανεύκολα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#597537 Έκανα μια βόλτα στα επιπλάδικα σήμερα . Για μια καλή πολυθρόνα-σαλονιού-ξεκούρασης- ΜΠΕΡΖΕΡΑ ζητάνε όσα τους λείπουν. Από 350 έως 700e.
Πανηγυρίστε !! ήρθε η ανάπτυξη.
Μια πωλήτρια μου τόνιζε το made in Greece αλλά λόγω τοποθεσίας στοιχηματίζω οτι το 90% έρχεται από τον κουμπάρο.

Αυτήν εδώ πρέπει να μου την πασάρανε στα 570 , μπορεί και παραπάνω.
https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esot ... 096_180204