Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
junior gt έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Έχω να πω πως μόνον κάποιοι από εδώ μέσα διαβάζουν κάτι τέτοια κείμενα και διαμαρτύρομαι για το γεγονός πως στην παραλία γίνεται χαμός!
Δεν μπορώ να πω βέβαια, το πρωί οι παππούδες είχαν πάει να κάνουν το καθήκον τους.
Κουράγιο, λίγες ώρες μείνανε, το Κράτος επιστρέφει στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Θα φάμε(νε) με χρυσά κουτάλια.

Κι εγώ το πρωί που πήγα να ψηφίσω κατεβαζει μια κυρατσα έναν παππού από ένα range rover με τις πυτζάμες, ο παππούς υποβασταζομενος και χωρίς να ξέρει που βρίσκεται, τον παραδίδει σε ένα φλώρο με κονκάρδα ΝΔ τον φέρνει στην ουρά που ψήφιζαμε, προσπερνάει, τον παραδίδει στο δικαστικό, κάτι του λέει στο αυτί, τον εβαζει μέσα στο παραβάν για μισό λεπτο, βγαίνουν και τον παραδίδει στο βλακα. Δεν άντεξα, ήμουν και στα ντουζενια μου και του τη λέω με τρόπο είναι αλήθεια όχι τόσο ευγενικό. Ευτυχώς δε μίλησε ο φλώρος, ούτε οι υπόλοιποι και δε μας γράψανε οι εφημερίδες... :iconcool:

Γιατί είσαι τόσο αιμοβόρος τζούνιορ μου ;
Φαντάζεσαι να μίλαγε ο φλωρος και να σε έκανα ασήκωτο ;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#593197 Δύσκολο ρεντ μου. Σε πολιτικό επίπεδο από Κνιτη έχω φάει ξύλο. Από Δαπιτη ποτέ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Nikos! έγραψε:
Τα σκισαμε τα μνημόνια.

Τι όχι?

< >

Δεν εχει σημασια αν τα έσκισε κανεις η οχι, αλλα τι εμαθε απο αυτα. Για καποιους ανθρωπους η απαντηση συνεχιζει να ειναι "τιποτα απολυτως".
Άβαταρ μέλους
By red_monster
junior gt έγραψε:Δύσκολο ρεντ μου. Σε πολιτικό επίπεδο από Κνιτη έχω φάει ξύλο. Από Δαπιτη ποτέ. :rtfm:

Αυτά αυτά, από γαύρο ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#593230 Για πάμε
Εικόνα

:iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#593234 Το εξιτ πωλζ είναι κοινό από όλες τις εταιρείες;
Κάτι τέτοιο άκουσα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#593237 Με συντριπτική νίκη, και έχοντας τον έλεγχο περιφερειών και δήμων, μιλάμε για καθολική επικράτηση της ΝΔ.

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει παρόμοιο προηγούμενο, ούτε το 80 :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
rx8_drifter έγραψε:Με συντριπτική νίκη, και έχοντας τον έλεγχο περιφερειών και δήμων, μιλάμε για καθολική επικράτηση της ΝΔ.

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει παρόμοιο προηγούμενο, ούτε το 80 :lipsealed:
Δεν είχε υπάρξει και τέτοιο trigger βέβαια όπως η πφα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει το πράγμα;

Ραντεβού σε καμιά 2ετία... :s_wink