Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#593171 Το συγκεκριμένο σκίτσο του Αρκά που ποσταριστηκε δεν είναι από τα κρυοπλαστα, ούτε χυδαίο. Είναι από τα λίγα καλά της.... ύστερης περιόδου:)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#593172 Έχω να πω πως μόνον κάποιοι από εδώ μέσα διαβάζουν κάτι τέτοια κείμενα και διαμαρτύρομαι για το γεγονός πως στην παραλία γίνεται χαμός!
Δεν μπορώ να πω βέβαια, το πρωί οι παππούδες είχαν πάει να κάνουν το καθήκον τους.
Κουράγιο, λίγες ώρες μείνανε, το Κράτος επιστρέφει στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Θα φάμε(νε) με χρυσά κουτάλια.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Anonymous Founder έγραψε:Έχω να πω πως μόνον κάποιοι από εδώ μέσα διαβάζουν κάτι τέτοια κείμενα και διαμαρτύρομαι για το γεγονός πως στην παραλία γίνεται χαμός!
Δεν μπορώ να πω βέβαια, το πρωί οι παππούδες είχαν πάει να κάνουν το καθήκον τους.
Κουράγιο, λίγες ώρες μείνανε, το Κράτος επιστρέφει στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Θα φάμε(νε) με χρυσά κουτάλια.

Κι εγώ το πρωί που πήγα να ψηφίσω κατεβαζει μια κυρατσα έναν παππού από ένα range rover με τις πυτζάμες, ο παππούς υποβασταζομενος και χωρίς να ξέρει που βρίσκεται, τον παραδίδει σε ένα φλώρο με κονκάρδα ΝΔ τον φέρνει στην ουρά που ψήφιζαμε, προσπερνάει, τον παραδίδει στο δικαστικό, κάτι του λέει στο αυτί, τον εβαζει μέσα στο παραβάν για μισό λεπτο, βγαίνουν και τον παραδίδει στο βλακα. Δεν άντεξα, ήμουν και στα ντουζενια μου και του τη λέω με τρόπο είναι αλήθεια όχι τόσο ευγενικό. Ευτυχώς δε μίλησε ο φλώρος, ούτε οι υπόλοιποι και δε μας γράψανε οι εφημερίδες... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#593174 Το κακό με τέτοια "αρχηγικά" κόμματα είναι ότι αν μπουν στη Βουλή, βγαίνει βουλευτής ο κάθε πικραμένος επειδή είχε περίεργο όνομα βλέπε Μεγαλοοικονομου πχ ή το κορυφαίο στο Ευρωκοινοβούλιο που δεύτερος στο Βελόπουλο είναι ένας κτηνίατρος ονόματι Φράγκος ο οποίος είχε βάλει σε παρένθεση "Φραγκούλης" για να παραπέμπει στον στρατηγό και βγήκε!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
junior gt έγραψε: Κι εγώ το πρωί που πήγα να ψηφίσω κατεβαζει μια κυρατσα έναν παππού από ένα range rover με τις πυτζάμες, ο παππούς υποβασταζομενος και χωρίς να ξέρει που βρίσκεται, τον παραδίδει σε ένα φλώρο με κονκάρδα ΝΔ τον φέρνει στην ουρά που ψήφιζαμε, προσπερνάει, τον παραδίδει στο δικαστικό, κάτι του λέει στο αυτί, τον εβαζει μέσα στο παραβάν για μισό λεπτο, βγαίνουν και τον παραδίδει στο βλακα. Δεν άντεξα, ήμουν και στα ντουζενια μου και του τη λέω με τρόπο είναι αλήθεια όχι τόσο ευγενικό. Ευτυχώς δε μίλησε ο φλώρος, ούτε οι υπόλοιποι και δε μας γράψανε οι εφημερίδες... :iconcool:

κι εγώ έχω πάει πριν χρόνια με αυτοκίνητο τον παππού μου να ψηφίσει κκ (ευτυχώς σε μας βγήκαν έξω οι τύποι της εφορευτικής γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει ιδιαίτερα) , μετά μάλιστα με ρώταγε αν όντως σίγουρα ψήφισε κκ γιατί ξεχνούσε άμεσα (πρέπει να με ρώτησε 3-4 φορές) και θα τα είχε πάρει άσχημα αν του έλεγα κάτι άλλο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#593179 Έχει πολύ κόσμο πάντως, αρκετά μεγάλη συμμετοχή και διάφορες ηλικίες.

Οπότε μάλλον ο κόσμος θα κάνει το μπανάκι του, αλλά πρώτα θα ψηφίσει που δείχνει επιτέλους ενδιαφέρον.

Επίσης αν όντως αποδειχθεί η μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με ΠΔΦΑ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Nikos! έγραψε:Επίσης αν όντως αποδειχθεί η μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με ΠΔΦΑ.

Σε πολλούς δεν αρέσει να βλέπουν έναν επαναστάτη να σέρνεται στα 4 και να γλύφει εκεί που πρώτα έφτυνε. Άλλοι πάλι τη βρίσκουν μ'αυτό.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#593183 Δεν εχεις αδικο Νικο.
Εγω επαιξα στοιχημα νικη της νδ -11% διαφορα και φοβαμαι μην το χασω.
Τζουνιορ ευχαριστω για την ψηφο σου. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Nikos! έγραψε:Κυβέρνηση 2015-2019: Μια Κριτική Αποτίμηση

Στις 7 Ιουλίου ολοκληρώνεται και τυπικά η θητεία μιας κυβέρνησης που ήταν πρωτοφανής για τα πολιτικά χρονικά της χώρας μας.
...............
η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα μας τα τελευταία 45 χρόνια. Χειρότερη κι απ’ την κυβέρνηση 85’-89’. Χειρότερη κι από την 04’-09’. Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί της.

200 μνημονια να περάσουμε, για καποιους ανθρωπους απλά δεν υπάρχει καμια σωτηρια...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:Με τι αυτοκίνητο τον πηγές?

< >

δεν έχω κάνει πολλές φορές ταξίδι στην εθνική με το αγαπημένο κουβαδάκι αν αυτό εννοείς, άρα με αυτό που είχα διαθέσιμο

αλλά άλλο εγώ, άλλο αυτός που δεν είχε οδηγήσει ποτέ του τίποτα (και ανέκαθεν με έκραζε επειδή μου άρεσαν τα διάφορα υλικά πράγματα)

το θέμα είναι ότι η κάψα για την ψήφο των παλαιότερων ανθρώπων που δεν είχαν δεδομένα κάποια πράγματα τα οποία εμείς πολύ συχνά περιφρονούμε θα έπρεπε να είναι σεβαστή. αν πιάσουμε τώρα το αν είναι κάποιος ή όχι σε θέση να ψηφίζει λόγω διαύγειας νου (αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι γραμμένο στο dna.. ) θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που δικαίωμα στην ψήφο έχουν όλοι χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε

τελοσπάντων, από αύριο κούλης να δούμε τι θα μας ξημερώσει κι αυτός. κάθε φορά που βλέπω αυτό το βλέμμα της κενής |λογοκρισία| τρομάζω πάντως, από την άλλη όπως κάθε φορά λέμε, πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει το πράγμα; (άσχετα αν τελικά γίνεται χειρότερα)
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 07 Ιούλ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
corsair έγραψε:
Nikos! έγραψε:Κυβέρνηση 2015-2019: Μια Κριτική Αποτίμηση

Στις 7 Ιουλίου ολοκληρώνεται και τυπικά η θητεία μιας κυβέρνησης που ήταν πρωτοφανής για τα πολιτικά χρονικά της χώρας μας.
...............
η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα μας τα τελευταία 45 χρόνια. Χειρότερη κι απ’ την κυβέρνηση 85’-89’. Χειρότερη κι από την 04’-09’. Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί της.

200 μνημονια να περάσουμε, για καποιους ανθρωπους απλά δεν υπάρχει καμια σωτηρια...

Τα σκισαμε τα μνημόνια.

Τι όχι?

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#593190 Νομίζω είναι λίγο υπερβολικό το άρθρο. Η ΔΦΑ δεν ήταν καθόλου κακή ως κυβέρνηση.

Ως αντιπολίτευση βέβαια, όπως και ως κυβέρνηση το 1ο εξάμηνο του 15, ήταν σίγουρα απύθμενα κακή και επιζήμια.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
QsisVTS έγραψε:
junior gt έγραψε: Κι εγώ το πρωί που πήγα να ψηφίσω κατεβαζει μια κυρατσα έναν παππού από ένα range rover με τις πυτζάμες, ο παππούς υποβασταζομενος και χωρίς να ξέρει που βρίσκεται, τον παραδίδει σε ένα φλώρο με κονκάρδα ΝΔ τον φέρνει στην ουρά που ψήφιζαμε, προσπερνάει, τον παραδίδει στο δικαστικό, κάτι του λέει στο αυτί, τον εβαζει μέσα στο παραβάν για μισό λεπτο, βγαίνουν και τον παραδίδει στο βλακα. Δεν άντεξα, ήμουν και στα ντουζενια μου και του τη λέω με τρόπο είναι αλήθεια όχι τόσο ευγενικό. Ευτυχώς δε μίλησε ο φλώρος, ούτε οι υπόλοιποι και δε μας γράψανε οι εφημερίδες... :iconcool:

κι εγώ έχω πάει πριν χρόνια με αυτοκίνητο τον παππού μου να ψηφίσει κκ (ευτυχώς σε μας βγήκαν έξω οι τύποι της εφορευτικής γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει ιδιαίτερα) , μετά μάλιστα με ρώταγε αν όντως σίγουρα ψήφισε κκ γιατί ξεχνούσε άμεσα (πρέπει να με ρώτησε 3-4 φορές) και θα τα είχε πάρει άσχημα αν του έλεγα κάτι άλλο

Ρε μιλάμε ο παππούς δεν ήξερε που βρισκότανε. Κοιτούσε στο υπερπέραν. Σα να ψήφιζε ο σκύλος μου...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#593193 Τον γέρο τον κουτουπωσες που βγήκε να σου κουνηθεί έτσι μέσα στην εδρα σου;