Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#592921 Είναι ένας πατενταρισμενος" αριστερος- Προοδευτικός". Έτσι μιλάνε για τους πολιτικούς τους αντιπάλους απαξιωτικά και ταξικό μίσος. Δεν κάνει εντύπωση....

Αλήθεια κάτι άλλο τώρα, το πολυθρύλητο " μαξιλάρι" πως και μεγάλωσε τόσο?? Θυμάμαι να λένε για 15 δις πολύ καιρό πριν, μετά είπαν για 25, και τώρα έγινε 37!!!?. Τι είναι τα δις?? Στραγάλια??. ξέρουμε από που προκύπτουν αυτά τα νούμερα???

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
junior gt έγραψε:https://m.facebook.com/events/459346924855355?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

@Τζι, Νικοπαππα εννιά η ώρα στο Διπλό?
:iconcool:

Μετά εδώ όμως.
https://m.facebook.com/OffTheChainClub/?locale2=el_GR

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By gianik
junior gt έγραψε:
gianik έγραψε:
trident1971 έγραψε:"Και που λες, χτυπαει το τριψηφιο τηλεφωνο και το ψαχνω, τελικα το βρισκω και το σηκωνω, και ειναι ο ΓΕΕΘΑ, και μου λεει οτι επεσε ενα αεροσκαφος και πεθαναν 2 δικοι μας... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

Πολυ πλακα λεμε... διασκέδασε ο ΜΑΛΑΚΑΣ. :rant: :rant: :rant: :rant:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Vp-No9NCC0

Αντε 2-3 μερες μεινανε, να τελειωνουμε με τον συρφετό.

ντάξει , τώρα το είδα...

τζουνιοραααααααααααααααα ρε μλκ , αυτός ειναι ο έξυπνος που λες;;;; :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σύντροφε,
Να σου θυμίσω ότι ο έξυπνος που λες πήγε μέσα στο σπιτάκι τους και γλέντησε τις νύφες και τις γαμπροξαδέρφες και ο άντρας του σπιτιού κρυβότανε σαν τη πουτ@να και κοίταζε από την κλειδαρότρυπα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα και δείχνει πόσο κότα είναι και πόσο μικρή την έχει...την εξυπνάδα.
Έτσι μεγάλωσα ποδοσφαιρικά εγώ. Μου έφτανε μια πο@τσα μέσα στο τηγάνι. Τα στημένα πρωταθλήματα να. :lipsealed:

Πολιτικά μιλώντας το έχω ξαναπει:
Εδώ θα είμαστε. :whistlink:
Θα τα δούμε όλα εν καιρώ.
Μόνο μη μου αρχίσετε τα μα, μου, νόμιζα, δεν ήξερα κλπ. :iconcool:

υγ: Α να σας τρομοκρατήσω και λίγο:
https://www.youtube.com/watch?v=a9sFd3Ennhs
Η μπάλα έφτασε γέφυρα Τατοΐου συντροφε...

.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#592936 Το πιο χαρακτηριστικό, κατά τη γνώμη μου, από όσα έχω δει σε αυτές τις εκλογές :
Βαρουφάκης ΜεΡΑ25 = STAND UP COMEDY

Καλή ψήφο!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
QsisVTS έγραψε:https://www.altsantiri.gr/politiki/omilitis-sto-kefim-o-mitsotakis-aytes-einai-oi-neofileleytheres-theseis-toy-think-tank-gia-misthoys-syntaxeis-kai-apolyseis/

Ένας από αυτούς ήταν καθηγητής μου :vava:

Δεν έχουν ούτε ντροπή ούτε όριο: βάζουν χέρι στη συνδικαλιστική άδεια;
:x
Άβαταρ μέλους
By red_monster
EDDIE_147 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:https://www.altsantiri.gr/politiki/omilitis-sto-kefim-o-mitsotakis-aytes-einai-oi-neofileleytheres-theseis-toy-think-tank-gia-misthoys-syntaxeis-kai-apolyseis/

Ένας από αυτούς ήταν καθηγητής μου :vava:

Δεν έχουν ούτε ντροπή ούτε όριο: βάζουν χέρι στη συνδικαλιστική άδεια;
:x

:rant:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592977 Ελπίζω πάντως πραγματικά να μην υπάρχει κόζμος που δε θα μπζηφίσει coolio επειδή τον φοβάται ως νεοφιλελέ λαίλαπα and vice versa. :lol:

Εξάλλου, η ιστορία της νουδού συνοψίζεται σε άκρατη κρατικοδιαιτίλα -> τεράστια δημοσιονομικά κενά -> κάλυψη αυτών των κενών από φοροκυκλώνες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Ελπίζω πάντως πραγματικά να μην υπάρχει κόζμος που δε θα μπζηφίσει coolio επειδή τον φοβάται ως νεοφιλελέ λαίλαπα and vice versa. :lol:

Εξάλλου, η ιστορία της νουδού συνοψίζεται σε άκρατη κρατικοδιαιτίλα -> τεράστια δημοσιονομικά κενά -> κάλυψη αυτών των κενών από φοροκυκλώνες.

Κακως ελπιζεις. Εδω υπαρχει κοσμος που θα τον ψηφισει σαν σωτηρα :tomato:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Νίκος Παππάς έγραψε:
diplomat έγραψε:Ελπίζω πάντως πραγματικά να μην υπάρχει κόζμος που δε θα μπζηφίσει coolio επειδή τον φοβάται ως νεοφιλελέ λαίλαπα and vice versa. :lol:

Οι περισσότεροι τον ψηφίζουν γιατί μισούν τον Τσίπρα και δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική. Τα μικρά κόμματα είναι ΓΤΠΚ. Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις παίρνει ψηφοφορους από όλα τα κόμματα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#592980 Από Κούλη θα το βρείτε :rtfm:

Εικόνα

Κυριακή κοντή γιορτή. :rtfm:
(Δεν πάει σε εσένα τζι μου :s_roses , υπάρχουν και άλλες κοντές)
Άβαταρ μέλους
By theo13
#592982 Η Φώφη ζει το όνειρο. 0 προσόντα 0 ικανότητες και κάνει ζωάρα με κρατικό χρήμα άσε που είναι αρχηγός κόμματος. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΩΦΗ :s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
elteo έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Οι περισσότεροι τον ψηφίζουν γιατί μισούν τον Τσίπρα και δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική. Τα μικρά κόμματα είναι ΓΤΠΚ. Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις παίρνει ψηφοφορους από όλα τα κόμματα.

Ε αυτο το "μισος" ή η "αγαπη" απο την αλλη μας εφεραν εδω που μας εφεραν. Στην πολιτικη δεν χρειαζονται συναισθηματισμοι. Αν ο πολιτης μπορουσε να κανει δυσκολες ερωτησεις και να απαιτει απαντησεις θα βρισκοταν πολιτικο προσωπικο που να απαντησει.
Αφου φερομαστε ποδοσφαιρικα σαν πολιτες και αγαπαμε να μισουμε τους ιδιους ανθρωπους, αυτους τους πολιτικους και αυτες τις πρακτικες θα εισπρατουμε. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592984 Πάντως γενικότερα το longevity της νουδού με έχει εντυπωσιάσει, ειλικρινά.

Μιλάμε για το πάρτυ που άφησε τα επικά δίδυμα ελλείμματα το '09 με νουμεράκια όνειρο (primary 15.4%, διπλασιασμός δημοσίων δαπανών μπλαμπλα σας έχω ζαλίσει με τα ίδια και τα ίδια), που δεν παρέδωσε ΚΑΝ τις τελευταίες quarterly εκθέσεις (ΗΜΑΡΤΟΝ), πρακτική την οποία την πήγε ένα βήμα παρακάτω το '15 που δεν παρέδωσε καν ο απερχόμενος πθ στον καινούριο (επίσης φυσικά με ανύπαρκτα ταμειακά διαθέσιμα της τάξεως βγάζουμε δε βγάζουμε 3 εβδομάδες).

Θέλω να πω ότι η ανικανότητά τους στα οικονομικά είναι διαχρονική, ενώ η δεξιά τους προσέγγιση στα κοινωνικά/δικαιώματα/προσφυγικό πλέον τείνει προς την ακροδεξιά. Εν κατακλείδι δηλαδή δε θα μπορέσω να καταλάβω με τίποτα πώς στον κλύδωνα δικαιολογείται ως μπζήφος διαμαρτυρίας η νουδού. Κι εγώ να φύγει η δφα θέλω, όμως να το ρίξω σε νανογιλέκους, εξμποξάρχες και εξαρχειοκαταδρομείς μου φαίνεται ο ορισμός του παραλογισμού. Είμαστε όντως ένα απέραντο φρενοκομείο τελικά :shifty: (ένας εκ των κολλητών μου είναι μπζυχίατρος, έχουμε συμφωνήσει ότι δε θα πεινάσει ποτέ :lol: ).