Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#585925 τι μαρκα πηρες? πηρες κανα επωνυμο/αξιοπιστο?
εχουν πλημμυρισει πολλοι απο δαυτα,το νου σου!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#585932 απο το αμαζον ενα, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο
αυτο ψαχνω, ρισκα της εγκαταστασης
φαινεται ευκολο , εγκατεστησα 6-7 σημεια για αρχη αλλα εχω πολυ δρομο ακομα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
mirage έγραψε:
dimitrisB έγραψε:Απο το link για ασθενεια "Φομα"<<Έχει διαπιστωθεί ότι οι ποικιλίες Κορωνέικη και Μανάκι παρουσιάζουν μερική ανθεκτικότητα στην ασθένεια.>>.Η δική μου "κορωνέικη" είναι (ήταν .... :lipsealed: )
Πρός το παρόν την έβαλα σε σημείο που δεν τη βλέπει ο ήλιος καθόλου (μόνο φώς έχει). ...
Κλάδεμα και ηλιοαπολυμανση οπως έγραψε και ο g
Νεότερα ανακοινωθέντα γιαο την ελιά :
Δεν ξαναποτίστηκε εδώ και σχεδόν 20 ημέρες + άμεσα ελαφρύ κλάδεμα + εφαρμογή ΗΛΙΟΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ, και....

Κράτησε τα υπόλοιπα φύλλα (κιτρινισμένα αλλά όχι ξερά) και ηδη ξαναπέταξε φρεσκαδούρες!
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#585984 Kilo ιδανικά εκει που εχεις την παροχή βαλε ενα φιλτρακι να κραταει τυχον σκουπιδια μη πανε στα μπεκ και δευτερον δες τι πιεση "αντεχει" ο μηχανισμός να διαχειριζεται η ηλεκτροβαλβιδα του στο ανοιξε κλεισε μηπως χρειαστεις μειωτηρα πιεσης.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
fokion έγραψε:Kilo ιδανικά εκει που εχεις την παροχή βαλε ενα φιλτρακι να κραταει τυχον σκουπιδια μη πανε στα μπεκ και δευτερον δες τι πιεση "αντεχει" ο μηχανισμός να διαχειριζεται η ηλεκτροβαλβιδα του στο ανοιξε κλεισε μηπως χρειαστεις μειωτηρα πιεσης.

Οκ! Θα τα δω
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#586439 Έβαλα 5 βασιλικούς στον κήπο φέτος και ενώ οι 4 αναπτύσσονται μια χαρά, ξαφνικά ο ένας έγινε έτσι...

Τις πταίει; Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#586492 μπορεινα κατουρησε καμια γατα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
stavrosg έγραψε:Καλά, από 3 στρέμματα χωράφι, στη γλάστρα πήγε να κατουρήσει;

εγω εχω 100 στρεματα χωρααφια διπλα και ερχοταν και κατουραγε σε μια μινι πορτοκαλιτσα, και την ξερανε.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#592956 Ο κήπος στα καλύτερα του!

Τρώμε ήδη ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες (2 είδη), κολοκυθάκια, παντζάρια, βλήτα και φασολάκια

Και από τα δέντρα είχαμε ήδη βερύκοκα και βύσσινα και αναμένουμε ροδάκινα, αχλάδια, μήλα και κυδώνια ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#592958  εξαιρετικο αποτελεσμα, βεβαια εχει δουλεια απο πισω αυτο... ζηλευω τις γευσεις που απολαμβανεται...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#592965 Σ ωραίος Ανδρέα...
Δινω όσο όσο για μια χωριατικη με ντομάτα, αγγούρι κ κρεμμυδακι απ τον κήπο σου...

.
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 06 Ιούλ 2019, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
gianik έγραψε:Σ ωραίος Ανδρέα...
Δινω όσο όσο για μια χωριατικη με ντομάτες, αγγούρια κ κρεμμυδακι....

.
Με φέτα και ψωμί από το χωριό ε;

< G (5S) >