Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#55359 giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy giggidy
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#55367 Λοιπον, το 'ρεβεγιον' Χριστουγεννων το περασαμε σε ενα 5στερο ξενοδοχειο στην επαρχιακή ουγγαρία... το ξενοδοχειο λέμε ηταν στο πουθενα, σε μια φλαταδουρα, με ενα γηπεδο γκολφ και κατι λιμνουλες, αν και κοντα ειχε και κατι αλλες εγκαταστασειςλογω θερμων πηγων στην περιοχή... κοντα στα συνορα μεν με Αυστρια, αλλα μου θυμιζε η περιοχή φαση Ελασσόνα Δεσκάτη κτλ...

Μαζεψε οοοολο τον καλο τον κοσμο το βραδυ που ειχε κατι εκδηλωσεις κατι τραγουδιαρηδες κτλ....
Το τι γοβα-μινι, sleazy ανατολικό μπλόκ επαιξε δεν περιγράφεται... μας βγηκε το ματι, ειχαμε αραξει σε μια γωνια με ποτα με τη γυναίκα μου (τα παιδια πανω νανι) και δεν προλαβαιναμε να κουτσομπολεψουμε!
Ειχε και μερικα κλασσατα δε λεω, αλλα τα περισσοτερα ηταν..... παντως ειχε κατι κορμια που και απο λαϊκη να ψωνιζανε το κάνανε και φαινότανε υψηλή ραπτική :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By krom
#55370 Έχουν πορνοπάρτυ τέτοια εποχή στην Ουγγαρία, μαζεύονται σε ξενοδοχεία. Πιθανότητα να βρέθηκες σε ένα τέτοιο είναι 531%.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#56329 Μου αρέσει που σήμερα πέρασα τα ολοκαίνουργια χιονολάστιχα στο Bora.

Δεν μου αρέσει που η χώρα παίζει Ρώσικη ρουλέτα.

Δεν μου αρέσει καθόλου που μέσα στους αγνοούμενους του πλοίου βρίσκεται και ένας γνωστός.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει καθόλου που μέσα στους αγνοούμενους του πλοίου βρίσκεται και ένας γνωστός.

Μου αρέσει που είχαμε επικοινωνία με τον αδελφό του που πήγε και τον βρήκε. Είναι καλά ο άνθρωπος. :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#57536 μου αρεσει που θα παω για δουλεια στις 7
μου αρεσε η ρεβεγιον σε φιλικο σπιτι με καλη παρεα και πολυ γελιο(το κατσικακι στο φουρνο με πατατες μαμουσε)
μου αρεσε το γιορκσαιρ που ειχε στο σπιτι και τον αλανιασα στο παιχνιδι. :inlove:
μου αρεσει που μια τεραστια ριζα ελιας που εχω βαλει στο τζακι στις 6 το απογευμα εχει κανα μισαωρο ακομα μεχρι να γινει σταχτη.

δεν μου αρεσει που ενω εχω χρονο δεν μπορω να βγαλω το αλυσοπριονο βολτα με το σκατοκαιρο και τα 888.
δεν μου αρεσει που φετος εχω αλλαξει 2 φορες τα λαμπακια στο δεντρο γιατι καηκαν.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#58393 Δεν μ αρεσαν οι φετινες γιορτες... Πρωτη χρονιά φέτος που ολα μου φανηκαν βαρετα... Κακο αυτό. Ελπίζω του χρόνου να μην ειμαι στην ιδια φάση...
Μ αρεσει που απο κατι χρήματα που μου δωσαν οι γονείς μου, εβαλα ενα 50€ βενζινη!! Για πρώτη φορά μετα απο 7 μηνες ο δεικτης έφτασε στο maximum!! :woohoo:
Μ αρέσει που η ερχόμενη εξεταστική, αν κοιμηθει λίγο ο Θεος, μπορεί να ειναι και η τελευταία!
Δεν μ αρέσει που το πρόγραμμα ειναι τοσο κακό που μπορει και να μην ειναι.. :(

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#58401 Τώρα που το ανέφερες, προχτές σοκαρίστηκα όταν με €70 γέμισε το Bora από σχεδόν άδειο. :lipsealed:

Έχει πέσει πολύ η βενζίνη και κάναμε το Ελληνικό-Παρνασσός-Ελληνικό με €35+€9,60 διόδια/3 άτομα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Μακάρι να παραμείνει έτσι καιρό.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Focusman91 έγραψε:Δεν μ αρεσαν οι φετινες γιορτες...

+1 σε αυτό .
Πόσα σου έχουν μείνει ρε συ;

Πρόγραμμα και έμενα χάλια ειναι και λογικά θα το βιάσουν ακόμα παραπάνω λόγω εκλογών. :help:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
JasonLouk έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Δεν μ αρεσαν οι φετινες γιορτες...

+1 σε αυτό .
Πόσα σου έχουν μείνει ρε συ;

Πρόγραμμα και έμενα χάλια ειναι και λογικά θα το βιάσουν ακόμα παραπάνω λόγω εκλογών. :help:

2 μαθήματα (τα δυσκολοτερα της σχολής) τα οποία τα δινω και back to back!! Και τώρα τρεχω και δε φτανω γιατί το ενα παντα το βαζαν τελευταία βδομάδα και τώρα το βαλαν πρωτη μέρα!!

.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#58449 Μου άρεσε το 3ήμερο στη χιονισμένη και παγωμένη Φλώρινα
Μου άρεσε που τα ταλαιπωρημένα μου χιονολάστιχα αποδείχτηκαν άψογα σε πολύ δύσκολες συνθήκες
Δε μου αρέσει που οι εκκρεμότητες τρέχουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Έχει πέσει πολύ η βενζίνη και κάναμε το Ελληνικό-Παρνασσός-Ελληνικό με €35+€9,60 διόδια/3 άτομα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Μακάρι να παραμείνει έτσι καιρό.

Μέχρι τα μέσα του 15 διαβάζω...

< μου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#59245 Το ντουμανι που βγαίνει από την εξάτμιση λόγω κρύου (<0) ειδικά το βράδυ, σταματημένος με τα φώτα των από πισω, δεν το χορταίνω :-)... χαζό μαρσαρω για να βλέπω άπο τον καθρέπτη...
Ειδικά στο driveway οταν παρκάρω, έχει έναν τοίχο σκοτεινό, με την κοκκινιλα των stop lights, πρέπει να στήσω σκηνικό με τρίποδο να το τραβήξω....
Μου ασκεί μια πρωτόγονη γοητεία