Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sargus
#592427 Ξέρουμε πόσο είναι το χρέος της χώρας σήμερα;
Ρωτάω διότι είπε ο Τσίπρας ότι ήταν 324 δισ. στη 1-1-2015 και 321 δισ. στη 1-1-2016
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#592434 δε νομίζω ότι προσπαθεί κάποιος να το μειώσει, σιγά το νόημα που θα είχε άλλωστε..

αυτό που προσπαθούν να κάνουν από όσα έχω καταλάβει είναι να μειώσουν το ρυθμό που αυξάνεται

έτσι και παραμένουμε υπό στενό έλεγχο στο διηνεκές αλλά και δεν δημιουργούμε επιπλέον κίνδυνο για να ζημιώσουμε τους άλλους, ξεπουλιούνται τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί και όλος ο πλανήτης είναι κερδισμένος εκτός από αυτούς που κατοικούν εδώ
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Ιούλ 2019, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592435 Γενικά το χρέος το υπολογίζουμε με GDP ratio και όχι με απόλυτα νούμερα.

Ο λύγκας σου πρέπει να είναι obsolete κιούση. Νομίζω ότι currently είναι γύρω στα 325,000,000,000 - 330,000,000,000. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#592436 ναι οκ παίζει, εγώ είπα το έβαλα για τη δραματικότητα :shifty:

άλλωστε τα 20 στα 320 είναι ψιχουλάκια εκεί θα τα χαλάσουμε βρε αδερφέ;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
QsisVTS έγραψε:ναι οκ παίζει, εγώ είπα το έβαλα για τη δραματικότητα :shifty:

Είχα ποστάρει ένα ανάλογο "real time debt clock" στο ακατονόμαστο, και υποστήριζα ότι πρέπει να τρέχει σε ένα τεράστιο ρολόι στο σύνταγμα, γράφοντας ΚΑΙ το χρέος ανά κεφάλι.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592442 To ότι κανείς δεν λέει κουβέντα για το χρέος, απλώς δείχνει πως συμφωνούν (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) με όλη την ιστορία των μνημονίων και δεν πρόκειται να πουν και κουβέντα. Το χρέος είναι εκτός πολιτικής κουβέντας και μόνον ο Βαρουφάκης ασχολείται.
Άβαταρ μέλους
By sargus
Anonymous Founder έγραψε:To ότι κανείς δεν λέει κουβέντα για το χρέος, απλώς δείχνει πως συμφωνούν (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) με όλη την ιστορία των μνημονίων και δεν πρόκειται να πουν και κουβέντα. Το χρέος είναι εκτός πολιτικής κουβέντας και μόνον ο Βαρουφάκης ασχολείται.

Σωστό!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592446 Κάτι τελευταίο: το χρέος ουσιαστικά ΔΕΝ το διαχειρίζεται η ίδια η χώρα. Το 90%+ του χρέους είναι στα χέρια των Ευρωπαίων (και του ESM προφανώς που είναι αντίστοιχο πράγμα...) και επομένως οποιαδήποτε αύξηση ή μείωσή του γίνεται με σύμφωνη γνώμη και των δανειστών. Στο κομμάτι αυτό, μην κοιτάτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ, και οι δύο είναι με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592447 Σε αυτή τη λογική όλοι έχουν τα χέρια τους δεμένα πισθάγκωνα, όλοι being οι μένουμευρωπαϊκές δυνάμεις οι οποίες οφείλουν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις και τις συμβάσεις της χώρας.

Μόνο το κουκουέ προτείνει θεμελιωδώς διαφορετικό δρόμο (καλό 5.5% είπαμε; δεν είπαμε :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By g8777

Πιο χεσμενος και απο βρεφος 48 ημερων ξεχασμενο με ιδια πανα για 42 ωρες.

:s_laughat

Ειναι δυνατον; Και ομως ειναι. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592458 ΟΧΙ ΡΕ ΜΛΚ. :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σκάει μύτη στις εξήμισι το πρωί και μιλάει με φωνή asmr, σπάζοντας το αύατω. :superman:
ΕΠΟC.