Y.V έγραψε:Ποσα αυτοκινητα θα μπορουν να φορτιζονται ταυτοχρονως;Ποσά θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο πρατήριο ;
< G (5S) >
Y.V έγραψε:Ποσα αυτοκινητα θα μπορουν να φορτιζονται ταυτοχρονως;Ποσά θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο πρατήριο ;
Ποσα μπορει να εξυπηρετησει ταυτοχρονως το καθε πρατηριο.

Y.V έγραψε:Tρεις υποδοχες απο 50Kw η καθε μια; Ή μονο μια θα χρησιμοποιειται καθε φορα;
Γιατι βλεπω στη φωτογραφια σαν να εχουν διαφορετικα φις η καθε μια απ τις τρεις υποδοχες. Μπλε - κιτρινο - πρασινο
Ειναι διαφορετικα τα φις για καθε μαρκα αυτοκινητου;
g8777 έγραψε:Περιμενω ακομα να μου πειτε ποσα 20λεπτα θα απαιτηθουν για να φορτισει το e-polo.![]()
Μαρκοβαγκος. Θεοσχωρεστον.
και θα πρεπει να αποφασισουν ποιος πρωτος και ποιος δευτερος
elteo έγραψε:Y.V έγραψε:Tρεις υποδοχες απο 50Kw η καθε μια; Ή μονο μια θα χρησιμοποιειται καθε φορα;
Γιατι βλεπω στη φωτογραφια σαν να εχουν διαφορετικα φις η καθε μια απ τις τρεις υποδοχες. Μπλε - κιτρινο - πρασινο
Ναι η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει το δικό της πρότυπο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ε ρε σκηνες απειρου καλους οταν θα σκασουν δυο τυποι με ηλεκτρικα να φορτισουν![]()
και θα πρεπει να αποφασισουν ποιος πρωτος και ποιος δευτερος
dimviii έγραψε:elteo έγραψε:Y.V έγραψε:Tρεις υποδοχες απο 50Kw η καθε μια; Ή μονο μια θα χρησιμοποιειται καθε φορα;
Ναι η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει το δικό της πρότυπο.
η καθε αυτοκινητοβιομηχανια εχει διαφορετικο φις φορτισης?![]()
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]