Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
j.marr έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο να είσαι φιγουρατζής ή/και λεφτάς για να ντύνεσαι όμορφα ή ακριβά.

Και σε πολλούς λεφτάδες -βλ. διάφορους σαπιοκοιλιάδες- κάποιο ντύσιμο δεν πάει.

Κοιτα να δεις,το γεγονος οτι εισαι πετσι και κοκκαλο,δεν σου δινει να το δικαιωμα να λες σαπιοκοιλιαδες τους λεφταδες που εχουν λιγη κοιλιτσα. :lol:

Μπορεις να ντυθεις ομορφα και με λιγα λεφτα.
Το να ξοδευεις ομως τα λεφτα που βγαζεις με κοπο ,για να αγορασεις ρουχα και γκατζετ που απευθυνονται σε ανθρωπους με χρημα,το βρισκω ηλιθιο και δειχνει χαμηλο πνευματικο επιπεδο.
Τον λεφτα ομως δεν τον θεωρω ετσι ,διοτι του περισσευουν .
Άβαταρ μέλους
By JBT
#56947 Σοφά λόγια.

Κρίμα που δεν ξημεροβραδιάζεσαι στο προσφιλές σου φόρουμ και χάνουν οι αγαπημένοι σου φορουμάδες τέτοια τεράστια λόγια.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
PeterPan έγραψε:Σκέφτομαι να αγοράσω μία μηχανή ξυρίσματος... Επειδή είμαι παντελώς άσχετος (ξυρίζομαι μια ζωή με μία κουρευτική braun στην 1η σκάλα), τί παίζει με τις ξυριστικές? Υπάρχουν με gel διάβασα... είναι καλύτερες ή είναι μάρκετιγκ? Τί να προτιμήσω?

Μόνο BRAUN... Σε βάθος χρόνου είναι οικονομικότερες από τον αφρό+ξυραφάκια. Το ξύρισμα είναι έως και κόντρα. Προτίμησε κάποια με πλενόμενη κεφαλή.
Δεν έχω δοκιμάσει υγρό ξύρισμα με μηχανή. Ακούγεται ενδιαφέρον. Είναι το μόνο που μου λείπει, σε σχέση με το κλασικό ξυραφάκι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Σκέφτομαι να αγοράσω μία μηχανή ξυρίσματος... Επειδή είμαι παντελώς άσχετος (ξυρίζομαι μια ζωή με μία κουρευτική braun στην 1η σκάλα), τί παίζει με τις ξυριστικές? Υπάρχουν με gel διάβασα... είναι καλύτερες ή είναι μάρκετιγκ? Τί να προτιμήσω?

Μόνο BRAUN... Σε βάθος χρόνου είναι οικονομικότερες από τον αφρό+ξυραφάκια. Το ξύρισμα είναι έως και κόντρα. Προτίμησε κάποια με πλενόμενη κεφαλή.
Δεν έχω δοκιμάσει υγρό ξύρισμα με μηχανή. Ακούγεται ενδιαφέρον. Είναι το μόνο που μου λείπει, σε σχέση με το κλασικό ξυραφάκι.

Ευχαριστώ.
Βλέπω ότι έχει 3 σειρές χονδρικά... κ μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή... τα φθηνότερα μοντέλα αξίζουν ή καλύτερα να πάρω κάτι ακριβότερο?

Για τις philips με το περίεργο σχήμα να τις αποφύγω? Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι πως δε μπορείς να τις δοκιμάσεις ...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#57004 Παλιά μόνο για λόγους design είχα αγοράσει Philips. Αυτό με τις στρογγυλές κεφαλές, φαίνεται στο μάτι πιο hi tech. Και πορευόμουν για χρόνια με αυτήν.
Η πεθερά μου πριν κάποια χρόνια μου αγόρασε μια Braun. Την είχε προσφορά το Saturn, μισή τιμή.
Αυτή που έχω είναι η ακριβή σειρά. Της τότε εποχής.
Σε σχέση με τη Philips το χάος. Ξυρίζει κόντρα χωρίς ερεθισμούς. Ίσως γιατί μετά από κάθε χρήση την απολυμαίνει η βάση της
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59216 Μιας και λετε για ξυρισμα πρεπει να εκανα ζημια... :(

Ειπα να ξυριστω και γω μια φορα σαν ανθρωπος (τις αλλες φορες τα απλα τα τριμαρω)
και κατι πατησα και η μηχανη και στα εξ ων συνετεθη :shifty:

Θα βαλω φωτο σε λιγο.Ελπιζω να φτιαχνεται
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#59221 Σου έχει μείνει κουσούρι απο το pc build(*) σου να μας κάνεις 1 ποστ πρόλογο χωρις φωτό- 1 ποστ φωτό-1 ποστ επίλογο?? :lol:

Τρομάζω το τι μπορεί να έκανες σε μια απλή ξυριστική μηχανή με π.χ 3 κουμπιά αλλά επίσης τρομάζω το πόσο "απλή" (---> ακριβή) μηχανή έχεις. :lol:

*ακόμα περιμένουμε συμμαζεμένο postάκι. :rtfm: :protest:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#59222 Εγώ αναρωτιέμαι μήπως πήγε να ξυριστει με την σωστή μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#59225 Προφανές είναι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Εγώ παλι αναρωτιέμαι πού πήγε να ξυριστεί.

Προφανώς στο μπάνιο.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59232 :lol:
Jason sorry απλα φορτιζε το κινητο και ηταν εκει η φωτο.

Η μηχανη ειναι μια phillips που μου την εχει δωσει ο πατερας μου..Ειχα να την χρησιμοποιησω πολυ καιρο..

Να τι εκανα ο ατζαμης :sorry:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#59235 Βαλτην μεσα στην ζαρντινιέρα πριν την δει η Κουτσούνα.Ευκαιρία να πάρεις καινούργιο Νοte.