Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:
markvag έγραψε:
Αν μας εξηγήσεις τη σχέση Βαρουφάκη με χούντες, ίσως... :s_dunno

το θεωρεί εξίσου επικίνδυνο για το γουελ μπίινγκ μας

Αν είναι αυτό...
:vava: :help:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:Αλήθεια τώρα; :lol:

κοίτα... είναι πώς θα το δει κανείς.. γιατί και το να σε δέρνουν σε κρατητήρια είναι επικίνδυνο για την υγεία αλλά και το να τρως από σκουπίδια :hmmm:

το ίδιο δεν είναι αλλά όπως λένε πολλοί και συμφωνώ, η φτώχεια είναι μορφή βίας
Άβαταρ μέλους
By g8777
#592254 Η Χοντα δεν εκανε τιποτα κακο.Ουτε και ο Σταλιν (για να ειμαστε και εναρμονισμενοι με το πνευμα της εποχης).

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#592257 ποιος είπε ότι έκανε κακό ο στάλιν καλέ; έναν βρες μου

αυτά μόνο κάτι φασισταριά τα λένε :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
#592258 Θα ελεγα για φρεον στο αιρκοντισιον, αλλα μια χαρα δουλευει.

Ας αναζητησουμε αλλου το προβλημα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#592260 τελικά ο γιανις θα τους έτριζε τα δόντια άμα τον άφηναν; (όπως και τον κωστάκη που επίσης δεν τον άφηναν γιατί όλοι έχουν το δικό τους μύθο )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#592263 εσύ δεν ήσουν εκεί τότε; εγώ όταν γεννήθηκα οι δρόμοι υπήρχαν ήδη :hmmm:

και τους υπόλοιπους τους έφτιαξε το πασοκ
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 02 Ιούλ 2019, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:Μην πιάνεις την Χόντα στο στόμα σου, racing incident ήταν και εξάλλου ποιος είπε πως πρέπει ν'αφήνεις χώρο στον αντίπαλό σου;

ο κωνσταντινος μητσοτάκης είχε τελικά ευθύνη για τη χούντα;

ας κάνουμε βαρυσήμαντα πολιτικά ερωτήματα λίγο πριν τις εκλογές
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:Το αστείο με τον Βαρουφάκη είναι όσο χοντροκομμένο είναι το αστείο με τις χούντες. Νομίζω το καταλαβαίνετε :roll:

https://www.kathimerini.gr/846320/artic ... -to-plan-x

Το μεγάλο γιάνι αφιέρωσε ένα ολόκληρο κεφάλαιο για φάρμακα-πετρέλαιο-τρόφιμα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:Το αστείο με τον Βαρουφάκη είναι όσο χοντροκομμένο είναι το αστείο με τις χούντες. Νομίζω το καταλαβαίνετε :roll:

https://www.kathimerini.gr/846320/artic ... -to-plan-x

Το μεγάλο γιάνι αφιέρωσε ένα ολόκληρο κεφάλαιο για φάρμακα-πετρέλαιο-τρόφιμα :rtfm:

ο τύπος πάντως αν δεν είναι μυθομανής, είναι μάλλον το χειρότερο άτομο να του εμπιστευτείς μυστικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592269 Εγώ θα πω πως κατά την γνώμη μου,είχε ήδη δικό του το apex, έστω και αν η συγκεκριμένη στροφή έχει late apex και η οικογένεια Μητσοτάκη έχει περίεργο offset. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση τότε ήταν περίεργη, με τους πολίτες σε μια floating κατάσταση, μακριά από τον κανονισμό. Racing incident θα πω εγώ, και νομίζω πως και άλλοι που γνωρίζουν περισσότερα από αγώνες (λόγω καθημερινής τριβής με το αντικείμενο) θα συμφωνήσουν.
Πάμε παρακάτω. :)