Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
diplomat έγραψε:Την επόμενη εβδομάδα έχω και γάμο και προβλέπεται πρόβλημα στο να χωρέσω στα υπάρχοντα παντελόνια.

Μόλις δοκίμασα τα 3 υποψήφια καλοκαιρινά παντελόνια.

0/3, και μάλιστα μόνο το ένα κατάφερα να κουμπώσω (όμως τα μπούτια ήταν τσίτα κόρδα).

Τα άλλα δύο δεν ανέβαιναν πάνω από γόνατο. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#589865 έχω κι εγώ γάμο και όλα μου είναι φαρδιά :(

άρα σκέψου ότι μπορεί να έχεις και το ανάποδο πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 19 Ιουν 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#589866 ρε μλκ διπλωμάτη :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: μας δουλεύεις;;;;;;

85 kg ήμουν στην Γ΄ Δημοτικού... :thumbsup:

οταν λες έχεις γάμο , εννοείς θα είσαι εσύ ο γαμπρός;;;; :hmmm:

Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ , τότε clain main , φόρα ότι να ναι... :)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
QsisVTS έγραψε:έχω κι εγώ γάμο και όλα μου είναι φαρδιά :(

άρα σκέψου ότι μπορεί να έχεις και το ανάποδο πρόβλημα
Μήπως να κάνετε ανταλλαγή με τον diplomat?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#589907 Δεν θα ήταν κακή σκέψη, αλλά τα δικά μου αδύνατα είναι τα χοντρά του diplomat (86 κιλά)

Άρα ψάχνουμε τα ίδια αυτή τη στιγμή όπως καταλαβαίνω :hmmm:

Έβαλα πλάκα πλάκα παντελόνι που είχα βάλει στον προηγούμενο γάμο και κολυμπάω μέσα του με είκοσι πόντους μικρότερη κοιλιά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#589908 Είσαι και ψηλότερος όμως IIRC, θα μου κρέμονταν τα μπατζάκια. :lol:

Το μόνο που με σώζει από την κατάθλιψη είναι ότι τα κιλά είναι καλά μοιρασμένα και όχι μπάκα.
Βέβαια αυτό σημαίνει ότι έχω παντρευτεί τα βάρη, τρομάζω στη σκέψη του τί θα γινόταν εάν τα παράταγα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#589914 άμα θες μπορώ να σου πω πώς θα αδυνατίσεις, αλλά η μίση σου διατροφή θα αφορά γιαούρτι και ψάρια και μετά να δω πώς θα σηκώνεις βάρη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:ρε μλκ διπλωμάτη :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: μας δουλεύεις;;;;;;

:shifty: :shifty:

70 τελευταία φορά που ζυγίστηκα (πριν 4-5 μέρες).... :innocent: Ύψος κάπου στο 1,75... :innocent:

Έχασα κανά 2 κιλά τις τελευταίες 3-4 βδομάδες, παρόλο που τρέφομαι κατά βάση με |λογοκρισία| (γύρο, σουτζουκάκια και γενικά έξω τις καθημερινές κατά βάση)... Σήμερα μετακομίζουμε και τόσο καιρό τις καθημερινές που ήμουν Δράμα δεν είχα ούτε κουζίνα, ούτε ψυγείο για να μαγειρέψω κάτι ανθρώπινο :vava:

Διπλωμάτη, μην αγχώνεσαι, κι εγώ έφτασα κάποτε τα 85, αλλά ένα 6μηνο είναι χαλαρά να χάσεις τα 15 κιλά... :s_wink

Και μετά θα στείλουμε φωτογραφίες από τα πιτόγυρα που θα χλαπακιάζουμε στον γιανίκ... :svivhaha: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#589918 Βρίσκετε και κάνετε ε; :x

Η πλάκα είναι ότι δεν έχω αλλάξει διατροφικές συνήθειες (γενικά αποφεύγω τα σκουπίδια, ποτέ τηγανητά κτλ).
Ενδεχομένως τα 30 που έρχονται να ρίχνουν τις πρώτες προειδοποιητικές περί μεταβολισμού. :vava:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#589922 Ε... κάπου εκεί αρχίζουν... :lol:

Μην μιλάς, γιατί εδώ και κάποιους μήνες έχω διαπιστώσει πως τα μάτια κουράζονται όταν διαβάζω κοντά και μικρά γράμματα... :rant: Και πως βελτιώνεται η κατάσταση όταν κοιτάω από λίγο πιο μακριά... :s_mad :s_shout :s_shout :s_shout

ΓΜΤΧΜ :s_mad :s_mad

39 Μαϊων, πάμε για τους 40... :superman:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:Βρίσκετε και κάνετε ε; :x

Η πλάκα είναι ότι δεν έχω αλλάξει διατροφικές συνήθειες (γενικά αποφεύγω τα σκουπίδια, ποτέ τηγανητά κτλ).
Ενδεχομένως τα 30 που έρχονται να ρίχνουν τις πρώτες προειδοποιητικές περί μεταβολισμού. :vava:

πήγαινε και κάνε κι εσύ εξετάσεις για θυρεοειδή, από τότε που ψάχτηκα για μένα μου έκανε εντύπωση στη συνέχεια πόσοι άνθρωποι γύρω μου είχαν θέμα με αυτό (κυρίως γυναίκες βέβαια, αλλά και άντρες χτυπάει)
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#589940 ^ Το λες και κακοποίηση υπερηλίκου. :lipsealed:

QsisVTS έγραψε:πήγαινε και κάνε κι εσύ εξετάσεις για θυρεοειδή, από τότε που ψάχτηκα για μένα μου έκανε εντύπωση στη συνέχεια πόσοι άνθρωποι γύρω μου είχαν θέμα με αυτό (κυρίως γυναίκες βέβαια, αλλά και άντρες χτυπάει)

Δε νομίζω ότι είναι αυτό, θα μπορούσα βέβαια να το κοιτάξω.

Για μεταβολή +3-4 kg υποπτεύομαι άλλους υπαίτιους. Θα αυξήσω την ένταση στις προπονήσεις, ίσως από κει να χάνω.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:
Δε νομίζω ότι είναι αυτό, θα μπορούσα βέβαια να το κοιτάξω.

Για μεταβολή +3-4 kg υποπτεύομαι άλλους υπαίτιους. Θα αυξήσω την ένταση στις προπονήσεις, ίσως από κει να χάνω.

α για 3-4 κιλά κλάιν , αυτά είναι νερό τα χάνεις σε ένα μήνα

από την άλλη αν γίνεσαι τουμπάνι βαραίνεις, αυτό είναι λογικό

επίσης δεν ξέρω αν συμπληρώνεσαι με τίποτα πρωτείνες κτλ και τελικά τρως πιο πολύ από όσο χρειάζεσαι
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#589944 Φαίνονται όμως τα τιμημένα, ειδικά τώρα που βγήκαμε παραλία. :s_roses

Τα περισσότερα άτομα που έχουν να με δουν πάνω από 3 χρόνια δε με αναγνωρίζουν (ειδικά όταν είχα παπαδόμουσο).
Μέχρι και αν κουμπώνα κανα καριόλι με ρώτησαν (άτομα που δεν έχουν δει ποτέ πώς είναι όσοι κουμπώνουν καριόλια :lol: ).

Whey έχω να αγοράσω από πέρυσι το φθινόπωρο, λόγω αφραγκιών (και δε μου έχει λείψει εδώ που τα λέμε).
Φαί παίζει αρκετό, με μπόλικο υδατάνθρακα. Συνήθως όμως το καλοκαίρι και μόνο λόγω ζέστης έχανα 1-2 κιλά.

P.S. μάλλον πρέπει να μεταφερθούμε στο σφιχτοτοπικό/διαιτοτοπικό, το έχουμε σκυλεύσει το παρόν. :tomato: