Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#57391 Το πρόβλημα με τα χειμερινά στην Ελλάδα είναι ότι ο μέσος όρος θερμοκρασίας ακόμα και σε βορειότερες περιοχές κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι αρκετά πάνω από το παράθυρο λειτουργίας τους. Οπότε βασικά δε μπορείς να τα έχεις μονίμως πάνω για 3-4 μήνες, όπως κάνουν σε κάποιες βόρειες χώρες.

Για παράδειγμα τώρα μπορεί να έχει 5 βαθμούς και να δουλεύουν σωστά, αλλά άμα σου βγάλει έναν ήλιο και πάει στους 10 (πάρα πολύ πιθανό) τα χειμερινά είναι άχρηστα.

Νόημα έχει στις βόρειες χώρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, έχει αρκετή συννεφιά, βροχή και υγρασία.

Είναι αυτό που λέει ο μιράζ.

Κατά τη γνώμη μου, η λύση κουβέρτας ελαστικών είναι πιο πρακτική και καλύτερη με ένα all season ελαστικό.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#57520 Με ματιάσατε... Το τζιπ είναι παρατημένο και ακινητοποιημένο σε ένα χωριό της ορεινής Χαλκιδικής... Στην ανάβαση δεν συνάντησα πρόβλημα.... Στην κατάβαση, γλιστρούσε με τα 4. Οπότε ανέβηκα ξανά στον πρώτο διαθέσιμο ανοιχτό χώρο και το παράτησα.
Περπάτημα μέχρι το πιο κοντινό μέρος, όπου και ο δρόμος ήταν ανοιχτός, για να με μαζέψουν. Νύχτωσε, και αύριο με τα αντιολισθητικά πατούμενα που έχουν καρφιά, θα το κατεβάσω. :rant:
Για 200 μέτρα γ@μώ την τύχη μου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kyr80 έγραψε:Με ματιάσατε... Το τζιπ είναι παρατημένο και ακινητοποιημένο σε ένα χωριό της ορεινής Χαλκιδικής... Στην ανάβαση δεν συνάντησα πρόβλημα.... Στην κατάβαση, γλιστρούσε με τα 4. Οπότε ανέβηκα ξανά στον πρώτο διαθέσιμο ανοιχτό χώρο και το παράτησα.
Περπάτημα μέχρι το πιο κοντινό μέρος, όπου και ο δρόμος ήταν ανοιχτός, για να με μαζέψουν. Νύχτωσε, και αύριο με τα αντιολισθητικά πατούμενα που έχουν καρφιά, θα το κατεβάσω. :rant:
Για 200 μέτρα γ@μώ την τύχη μου.

σβησε το καημο με κανα 2 κιλα προβατινα :eat:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας! Θα το στρώσει σε Γαλάτσι, Ηλιούπολη και άλλες περιοχές της Αττικής

Λες και το εγραψαν επιτηδες για αυτες τις 2 περιοχες...

Γαλατσι... :s_bored

Ηλιουπολη :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#58689 Χιονια Περιστέρι θα δούμε?
Να βγω με το Fiesta με τα τελειωμενα λαστιχα να φρεναρω και να μη σταματήσω ουτε μεθαύριο? :eat:

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#58963 Πειραια ξεκινησε.

Έχω προλάβει 3-4 καλά στρωσίματα αλλά τόσο πυκνό και τόσο χοντρές νιφάδες δε θυμάμαι, δε νομίζω να ανεβαίνει η ανηφόρα μου αύριο, να δω πως θα έρθουν οι καλεσμένοι

Αυτός που ζει στο δέλτα φαλήρου αριστερά κάτω από τη γέφυρα ελπίζω να πήγε σε κλειστό χώρο, πριν μερικές μέρες που έριξε 5 νιφάδες ήταν εκεί πάντως το βράδυ
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Chris έγραψε:Πειραια ξεκινησε.

Έχω προλάβει 3-4 καλά στρωσίματα αλλά τόσο πυκνό και τόσο χοντρές νιφάδες δε θυμάμαι,

Νεος στον Πειραιά;

< 4X >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58965 μονο στο Καματερο δεν χιονιζει ρε γμτ τη τυχη μου? :rant:

κατι σκορπιες νιφαδες μονο. :x
Άβαταρ μέλους
By Chris
Alxnks έγραψε:

Έχω προλάβει 3-4 καλά στρωσίματα αλλά τόσο πυκνό και τόσο χοντρές νιφάδες δε θυμάμαι,

Νεος στον Πειραιά;

< 4X >

Του '84 είμαι, πες θυμάμαι από 90-95, περισσότερες φορές το έχει στρώσει;
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Chris έγραψε:
Alxnks έγραψε:

Νεος στον Πειραιά;

< 4X >

Του '84 είμαι, πες θυμάμαι από 90-95, περισσότερες φορές το έχει στρώσει;

Δεν είμαι πολύ παλιότερος, του 80, γερά στρωσιματα ναι 3-4, αλλά έχει και πιο μικρά. Για να δούμε πως θα ξυπνησουμε αύριο...θα χει καταφέρει τίποτα η τζάμπα ρίχνει; :ρ

< 4X >