Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
PeterPan έγραψε:...κ ας με έχει κλ@σοσκ@τώσει την ώρα που του άλλαζα πάνα... !

Γέμισε το σπίτι!

Αυτό δεν ακούστηκε πολύ καλά! :lol:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#588118 Πέτρο να σας ζήσει! Σε προηγούμενο ποστ σου έγραψες για το μεγαλύτερο παιδί,εμείς του λέμε να την προσέχει και να μας βοηθάει στο φαγητό,άλλαγμα,μπάνιο μιας και είναι μεγαλύτερος και στο 90% ανταποκρίνεται θετικά.Εκεί που την προσέχει συνεχώς ,είναι στο αυτοκίνητο,την σκουπίζει απο σάλια,της δίνει την πιπίλα,της μιλάει,της κάνει αστεία για να γελάσει και οταν κοιμάται μας λέει να μην μιλάμε και την ξυπνήσουμε!!
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#588622 Να σας ζήσει ! :s_howdy
Ότι καλύτερο και να σας γεμίζουν ευτυχία εις διπλούν πλέον :s_thumbsup

postruck έγραψε:Πέτρο να σας ζήσει! Σε προηγούμενο ποστ σου έγραψες για το μεγαλύτερο παιδί,εμείς του λέμε να την προσέχει και να μας βοηθάει στο φαγητό,άλλαγμα,μπάνιο μιας και είναι μεγαλύτερος και στο 90% ανταποκρίνεται θετικά.Εκεί που την προσέχει συνεχώς ,είναι στο αυτοκίνητο,την σκουπίζει απο σάλια,της δίνει την πιπίλα,της μιλάει,της κάνει αστεία για να γελάσει και οταν κοιμάται μας λέει να μην μιλάμε και την ξυπνήσουμε!!

Πόσα χρόνια διαφορά έχουν?
Καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Δεκέμβρη θα έρθει, με διαφορά 4+, το δεύτερο.
Δε το πολύ έχουμε σκεφτεί ακόμα (τρέχουμε για αλλαγή έδρας, δουλειάς και σφήνα διακοπές) αλλά τώρα που σε διάβασα και ξέρω τον μεγάλο μας, κάπως έτσι θα βαδίσουμε..
Καμία άλλη συμβουλή? :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#588789 Πέρασε στο dark side of the moon, οσο κοιμήθηκε κοιμήθηκε. Φανερώσου ρε
Άβαταρ μέλους
By postruck
#588859 nomarxis,5 χρόνια είναι η διαφορά που έχουν.Ελπίζω η συμπεριφορά του να παραμείνει έτσι,γιατί η κόρη φίλης μας, μέχρι 9 χρονών ηταν μια χαρά με τον κατα 4, περίπου χρόνια μικρότερο αδελφό της.Μέτα άρχισε τις ζήλιες και να παίζει ξύλο μαζί του,χωρίς αυτός να την προκαλεί! Βέβαια τώρα που έχει μεγαλώσει κατα 3 χρόνια,δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.
Με το καλό να σας έρθει .....ο πελαργός λοιπόν!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#589315 Είναι κάποιες φορές που σαν γονιός αισθάνεσαι τόση περηφάνια για το παιδί σου ...
Χθες είχαμε ένα τουρνουά σκακιού που διοργάνωνε ο Πανιώνιος.
Πήγα τον μικρό Νικόλα στο σχολείο που διοργανώνονταν οι αγώνες.
Περίμενα καρτερικά (όπως όλοι οι γονείς φυσικά...) και κάθε φορά που τελείωνε 1 παρτίδα έβλεπες τις αντιδράσεις των παιδιών , άλλα έκλαιγαν , άλλα έβγαιναν και έτρεχαν 0-100 σε 4'' , κ.ο.κ...
Μιας κ είχε πολύ ζέστη και περίμενα μέσα στο λιοπύρι , σκεφτόμουν άραγε όοοοοοοοοταν φτάσει να δώσει Πανελλήνιες , θα έχω την ίδια αγωνία να πετύχει το παιδί μου...
Τελικά μετά από σχεδόν 4 ώρες , τελείωσαν οι αγώνες , ο μικρός στις 6 παρτίδες κέρδισε τις 4 , πήγε πολύ καλά , ήταν πολύ χαρούμενος , το ίδιο και η προπονήτρια του..Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν μετράει το αποτέλεσμα και ότι ακόμα και 6 ήττες να έκανε , το ίδιο περήφανος θα ήμουν γι αυτόν....

υ.γ
Όλα καλά λοιπόν με τον μικρό , μόνο που τις προάλλες , γυρνώντας από το σχολείο , μου ξεφούρνισε το :
-Μπαμπά;;;; αποφάσισα να είμαι και λίγο ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο... :dizzy:
-τι είπες ρε μαλ΄@κ@ γαμ!##$%^*&**$)*(*&^#$!^&*&()())#@

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

η κουβέντα μας κράτησε 3'... όσο δλδ το να φτάσουμε σπίτι περπατώντας.
είχε αλλάξει γνώμη..... :innocent:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
Scotch έγραψε:Φαντάζεσαι να σου έλεγε γαύρος;

< >

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

οι 2 κολλητοί του είναι Κούλες , οπότε από εκεί επηρεάστηκε το καμάρι μου...
Γυρίσαμε σπίτι , βάλαμε 2-3 βιντεάκια με Ζοτς , Διαμαντίδη , Αλβέρτη κλπ και ήρθε στα ίσα του.. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:

< >

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Γυρίσαμε σπίτι , βάλαμε 2-3 βιντεάκια με Ζοτς , Διαμαντίδη , Αλβέρτη κλπ και ήρθε στα ίσα του.. :metalo:

Πλύση εγκεφάλου στο καημένο το παιδί...... :vava:

Και στα λέω ως γαύρος με μπαοκτζή πατέρα. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι τπτ. Κι εγώ υπήρξα μικρός για ένα 8ωρο γαύρος :innocent:

πήρες Amoxil των 1.000;;;;;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:

< >

Σου λέει ποδόσφαιρο του λες για μπάσκετ. Περίμενε δυο χρόνια που και εκεί πουθεναδες θα είστε και θα δεις

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#589363 Τώρα είδα για τα γεννητουρια .... Να σας ζήσει και η διαφορά είναι ιδανική στην ηλικία. Έτσι ήταν και τα δικά μου. Απλά να μην βλέπει υπερβολική φροντίδα στο μικρό.. δωράκια από το νεογέννητο!!!! Και κουβεντουλα για το πώς θα είναι φίλοι όταν μεγαλώσει, και θα παίζουν μαζί στο σπίτι... Υπομονή λοιπόν να περάσουν λίγα χρόνια.

.