Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
EDDIE_147 έγραψε:Κίνηση ματ:
1) Κρατάς ΜΧ
2) Πουλάς corsa γυναικός
3) Αγοράζεις το παρακάτω ντιζελάτο (1,5) καινούριο, οπότε έχεις ελάχιστα σταθερά κόστη και σου περισσεύει και bgt...

Εικόνα

Κρατάς το ΜΧ για καθημερινές σου μετακινήσεις.
Η σύζυγος γουσταίρνει που πήρε του κουτιού και με μεγαλύτερους χώρους.
Η σύζυγος αναλαμβάνει τα καθημερινά supermarket, να πάρει τα παιδιά κλπ.

:iconcool: :iconcool: :iconcool:

+10000000000
και θα έχεις καινούργιο οικονομικό αυτοκίνητο και όποτε θες θα βγάζεις και γκ**λα σου με την σαύρα.

Αν δεν σου αρέσει αυτή η λύση και επιμένεις στο να μείνει το κόρσα και να πάρεις και έναν πιο μεγάλο τάφο κοιτάς καρφί για πικάσο πετρέλαιο αυτόματο. Αν πάλι επιμένεις στο one to rule them all κοίτα κάνα τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5760549/

PS επειδή αναφέρθηκε κάτι και για watersports όσοι sufάδες-kiteάδες ανα τον κόσμο δεν έχουν κτηνοsuv κάτι wagons με τα σανίδια στην οροφή τσουλάνε. Οι ανοικονόμητοι που πηγαίνουν για μέρες ολόκληρες απλά ξεφεύγουν απ την κατηγορία αυτοκίνητο και έχουν da only true van
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#58819 Αν είχε άλλες 2 πόρτες το type r θα ήταν ιδανική λύση. (παρόλο που έχει απαράδεκτη οδική συμπεριφορά για τα γούστα μου :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#58820 Δε κοιτάς και κανενα octavia 1.8TSI?Eχει ένα ο θείος μου .Γρήγορο και αξιοπιστο,εκτος αντλίας νερου.
Καπου είχα ακούσει και για ατέλειες στο εσωτερικό αλλα θα το ελεγξεις.
Φυσικά όχι DSG.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#58825 Πότε δεν κατάλαβα γιατί όταν παντρεύονται τα ζευγάρια, η γυναίκα κρατάει νταηλίκι το αυτοκίνητό της.
Και πρέπει να πουληθεί το οδηγοκεντρικό του ανδρός.
Σε τι χρειάζονται 2 λαοκουβάλητα;
Δεν είναι ότι θα κρατήσεις το mx5, εις βάρος της οικογένειας.
Κρατώντας το mx5, και χάνεις λιγότερα στη μεταπώληση από το corsa, και σου μένει το μαζντάκι, και έχετε για οικογενειακό ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, και η γυναίκα σου θα έχει για τις προσωπικές μετακινήσεις της ένα καλύτερο αυτοκίνητο
Άβαταρ μέλους
By xenos
#58833 Αν ήταν 5θεσιο, ανεξάρτητα από το τι αμάξι είναι θα το κρατούσα.

Απ ότι βλέπω οι επιλογές σε 'μικρότερο' αμάξι είναι γκολφ, α3, Τζούλιετα (η 1 είναι ακριβή έτσι κα αλλιώς).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#58835 Αυτα δεν ειναι βαρκες; Μην παρεξηγεις τις ερωτησεις μου προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεσαι.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#58837 Είπες τη ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ βάρκα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dstou
Πότε δεν κατάλαβα γιατί όταν παντρεύονται τα ζευγάρια, η γυναίκα κρατάει νταηλίκι το αυτοκίνητό της.

Η μέση γυναίκα διαλέγει αυτοκίνητο με βάση δύο κριτήρια, να 'είναι ωραίο σε αυτό το χρώμα' και να είναι μανιτζέβελο. Άπαξ και έχει κάνει τέτοια επιλογή φοβάται ότι φορτώνοντάς της κάτι άλλο δεν θα είναι τέτοιο, οπότε δεν της κάνει. Οχυρώνεται λοιπόν πίσω από την επιλογή της, τα μπήγει δηλαδής που λένε και στο χωριό μου, και προτρέπει εσένα να επωμιστείς τα βάρη της οικογένειας και να λουστείς στο εφεξής τη μαούνα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Αυτα δεν ειναι βαρκες; Μην παρεξηγεις τις ερωτησεις μου προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεσαι.

Sent from Corsair's brick

Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dstou έγραψε:
Πότε δεν κατάλαβα γιατί όταν παντρεύονται τα ζευγάρια, η γυναίκα κρατάει νταηλίκι το αυτοκίνητό της.

Η μέση γυναίκα διαλέγει αυτοκίνητο με βάση δύο κριτήρια, να 'είναι ωραίο σε αυτό το χρώμα' και να είναι μανιτζέβελο. Άπαξ και έχει κάνει τέτοια επιλογή φοβάται ότι φορτώνοντάς της κάτι άλλο δεν θα είναι τέτοιο, οπότε δεν της κάνει. Οχυρώνεται λοιπόν πίσω από την επιλογή της, τα μπήγει δηλαδής που λένε και στο χωριό μου, και προτρέπει εσένα να επωμιστείς τα βάρη της οικογένειας και να λουστείς στο εφεξής τη μαούνα. :iconcool:

Ωραία. Και γιατί δεν ισχύει το ίδιο επιχείρημα για τον άνδρα;
"Κοίταξε να δεις καλή μου... Τα αγοράκια από μικρά παίζαμε με αυτοκινητάκια. Όπως εσύ έπαιζες με τα κουζινικα, το σπίτι της Barbara κλπ. Όπως αποφάσισες πρακτικά ΜΟΝΗ σου, για τις κουρτίνες, τα ηλεκτρικά (πλην τηλεόρασης), τα έπιπλα, τα χίλια δυο κέρατα που βάλαμε στο γαμόσπιτο (κάποιοι το Ο, μπορούν να τα βάλουν και Ω), έτσι και ΕΓΩ θα διαλέξω τα δύο αυτοκίνητά μας. "
Xenos δεν το γράφω προσωπικά για εσένα. Παντρεμένοι πλέον όλοι γνωστοί και φίλοι, νομίζω ζω την μέρα της μαρμοτας. Ένας πουλάει τη μηχανή του, άλλος το hot - hatch, άλλος τη φτερούγα, άλλος το διθέσιο κλπ. Για να κρατήσουν οι κιουρίες το κορσα, το σκαραβαίο που της είχε πάρει ο μπαμπάς της στο πτυχίο, το σμαρτάκι(γιατί δεν μπορεί χωρίς αυτόματο) κλπ.

Και για να γυρίσω στο θέμα. Δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις το mx5. Εγώ το πούλησα γιατί δεν με νοιάζει πλέον το πώς στρίβει. Μάρτυρας συμφορουμιτης, ότι η γυναίκα μου είδε το Jeep, και της λέω αυτό πήραμε. Όταν το είδε ήταν ήδη μεταβιβασμενο πάνω μας
Άβαταρ μέλους
By xenos
#58903 Kyr, δεν θα το πιστέψεις αλλά η γυναίκα δεν με πιέζει τρελά να το δώσω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Πάμε οικογενειακά ταξίδι με το κόρσα κ βαριέμαι απίστευτα. Χώρια το φόρτωμα. Καλώς ή κακώς πρέπει να φύγει το αμαξάκι για χάριν πρακτικότητας. Δεν με πειράζει στη φάση που είμαι. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#58907 Ζορίζεσαι να δώσεις το ΜΧ για κάτι χειρότερο...εγώ σε καταλαβαίνω.

Και καταλαβαίνω ότι στα μάτια σου, όλα μοιάζουν χειρότερα κι έτσι είναι.

Bite the bullet και πάρε κάτι που θα σας βολέψει τελικά. Θα με θυμηθείς.