Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588948 τους έχω δει τους αλτραιτ, περισσότερο κωμικές φιγούρες παρά κάτι άλλο και απλά είναι καλύτεροι στο λόγο τους επειδή έχουν λογικά ή λογικοφανή επειχειρήματα εκεί που οι άλλοι λένε τελείως ασυνάρτητα

αλλά βήμα ουσιαστικό δεν έχουν περισσότερο πιστεύω θα τους ψάξει κάποιος παρά θα τους βλέπει δεξιά και αριστερά θέλει δε θέλει όπως τους υποστηρικτές των πιο προοδευτικών ιδεών που υπάρχουν παντού (στο χώρο του θεάματος πχ και τους τρώμε και οι υπόλοιποι στη μάπα και μου έρχεται το κάθε βλαχαδερό και εδώ και μιλάει για κουλτούρα βιασμού και πατριαρχία :dizzy: ) , θα μου πεις και οι διάφοροι ηθοποιοί πχ που έχουν είναι για γέλια και μάλλον σε αυτό αντιδρά ο κόσμος που δεν πρέπει να είναι μόνο οι ακτές, υπάρχουν κι άλλοι αμερικάνοι βλάχοι και πέτσακες που μάλλον δεν τους απασχολούν αυτά που λες

τελοσπάντων θα δούμε την επόμενη φορά τι θα του κατεβάσουν οι δημοκρατικοί , γιατί η χίλαρι ήταν εμετούλης ακόμα και σε σχέση με τον τραμπ

δηλαδή τις εκλογές τις έχασαν σίγουρα για αυτό το λόγο, τις επόμενες θα δούμε για ποιο λόγο θα τις χάσουν
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#588950 Μην ξεχνάτε ότι το Αμερικανικό εκλογικό σύστημα βασίζεται στους εκλέκτορες και άρα το μόνο που είχε να κάνει ο Τραμπ ήταν να κερδίσει συγκεκριμένα swing States. Έτσι και αλλιώς στην συνολική ψήφο έχασε όπως είχε χάσει και Μπους jr την πρώτη φορά

< Note >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588952 καλά εμείς με 35 πόσο τοις εκατό θέλει για αυτοδυναμία καλύτερα να μη πολυμιλάμε :shifty:

ή ότι βγάζουν έδρες κάτι κωλοπετινίτσες με ελάχιστους κατοίκους
Άβαταρ μέλους
By mirage
#588953 Qsis επειδη δούλευα για Αμερικανική εταιρεία και επειδή εχω σχέσεις με πολύ κόσμο απο "συντηρητικες" πολιτείες θα εκπλαγείς πόση απήχηση εχουν αυτες οι κωμικές φιγούρες στην πραγματική ζωή και στις απόψεις του μέσου Λευκού συντηρητικού Χριστιανού ψηφοφόρου.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
QsisVTS έγραψε:καλά εμείς με 35 πόσο τοις εκατό θέλει για αυτοδυναμία καλύτερα να μη πολυμιλάμε :shifty:

ή ότι βγάζουν έδρες κάτι κωλοπετινίτσες με ελάχιστους κατοίκους
Κάτσε τώρα και υπολόγισε ότι σε μια χώρα 300.000.000 κατοίκων τον Πρόεδρο τον βγάζουν μερικές χιλιάδες που του έδωσαν την πλειοψηφία σε 4-5 συγκεκριμένες περιοχές ( γιατί στις υπόλοιπες το αποτέλεσμα είναι δεδομένο υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος) και θα συνειδητοποιήσεις ότι το πλειοψηφικό δικό μας είναι αρκετά καλύτερο. Φαντάσου να είχαμε ένα σύστημα σαν το Αμερικανικό ή το Βρετανικό που έχει σαν αποτέλεσμα ακόμη και 15-20% να έχει ένα κόμμα στην χώρα να μην βγάζει ούτε έναν βουλευτή γιατί σε κάθε επιμέρους περιφέρεια η έδρα πηγαίνει σε αυτόν με τις περισσότερες ψήφους στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Θα είχες μόνο 2 κόμματα στη Βουλή και μερικούς μουσουλμάνους βουλευτές στη Θράκη

< Note >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mirage έγραψε:Qsis επειδη δούλευα για Αμερικανική εταιρεία και επειδή εχω σχέσεις με πολύ κόσμο απο "συντηρητικες" πολιτείες θα εκπλαγείς πόση απήχηση εχουν αυτες οι κωμικές φιγούρες στην πραγματική ζωή και στις απόψεις του μέσου Λευκού συντηρητικού Χριστιανού ψηφοφόρου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:Δεν ήταν ληστεία... :x Απαλλοτρίωση ήταν τα κλεμμένα λεφτά του λαού... :rtfm:

Έβγαλε κιόλας απόφαση;;; :inlove: :metalo:

Βέβαια, τι να σκεφτεί, ξεκάθαρα τα στοιχεία... :s_yes :shifty:

Και μετά λέτε για καθυστερημένη απονομή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. :x
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
drdino έγραψε:https://youtu.be/74k6t5wGzZ0

επιτέλους να πέφτουν οι μάσκες :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:πολλοί υποστηρικτές του εκλογικού μας συστηματος λένε ότι ψήφισε κάτι, έστω και το λιγότερο κακό

για πολύ κόσμο και δικαιολογήμενα πλέον, το λιγότερο κακό αυτή τη στιγμή είναι η νδ

άρα το να φύγει ο σύριζα είναι λογικό επιχείρημα

ΟΚ... δημοκρατία έχουμε, ο καθένας ότι θέλει ψηφίζει. Θέλω μετά όμως να δω τους ίδιους τι θα λένε. :inlove:

Βέβαια, αν και το ξέρω πως πολλοί σκέφτονται έτσι, συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω πως είναι η νδ μικρότερο κακό από τον συριζα (όταν είναι το κόμμα που μαζί με το πασοκ κατέστρεψε την οικονομία μας)... Χώρια, που αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες στο θέμα της πολιτικής, θα δεις πως δεν έκανε και τόσα κακά εν τέλει ο σύριζα... αρκετά καλά είδα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588968 μα όλοι κάνουν καλά δεν είναι ότι δεν κάνει κανείς κανένα καλό και αυτοί που μας έριξαν στα βράχια που λέτε και ξαναλέτε, τις προηγούμενες δεκαετίες μας έκαναν ανθρώπους και βγήκαμε όλοι σπουδαγμένοι και μη μου άπτου μη χέσω που μάθαμε να έχουμε όλοι και αυτοκίνητα και έχουμε και φόρουμ αυτοκινήτων , που δυο γενιές πίσω αρμέγαμε πρόβατα και πηγαίναμε με γαιδούρια :tomato:

αλλά αν βάλεις πχ καταστάσεις όπως capital τι να σου κάνουν τα καλά

γενικά πάντως είναι και το γενικότερο ύφος τους και η αλαζονεία , το ότι αποκαλούσαν πάνω από τους μισούς έλληνες φασίστες επειδή δεν γούσταραν πολλά από αυτά που έκαναν και έλεγαν και ότι κυκλοφορούσαν κάτι τασίες , κάτι πολάκηδες και έλεγαν τα δικά τους και πολλά άλλα

ο σύριζα για μένα παρότι εφάρμοσε μνημόνιο και σκληρό μνημόνιο θα μπορούσε αν είχε καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων να ξαναβγει, αλλά δεν είχε προτίμησε να πουλάει ιδεολογικά φούμαρα για να χαιδεύει τα αυτιά του πυρήνα του και ήταν άκρως διχαστικος για την ελ κοινωνία , αλλά τελικά με τις πράξεις του ουτε κι αυτούς πρέπει να κράτησε ικανοποιημένους

αν ήταν πιο μετριοπαθείς θα έβγαιναν ξανά παρά τις χοντράδες τους

αλλά είναι και εκνευριστικοί
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#588974 https://www.youtube.com/watch?v=JzxQG37JHFM&t=0m18s

Η ζώνη ασφαλείας είναι για τους απλυταίους μάλλον. :(

Οι αστοί προστατεύονται από την παναγίτσα. :s_yes

:s_shout :s_shout :s_shout
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 14 Ιουν 2019, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#588975 Συμφωνώ σε αυτά που λες για τους ΣΥΡΙΖΑίους και βρίσκω και λίγο παράλογο να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Από την άλλη, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί βλέποντας αυτά κάποιος να πάει να ψηφίσει ΝΔ, που κάνει ακριβώς τα ίδια: δεν έχει αναγνωρίσει τα εγκληματα που έκανε εναντίον της χώρας, δεν έχει μετανοιώσει για τίποτε, εξακολουθεί να χρωστάει παντού εκατομμύρια και πλέον με τσαμπουκά κιόλας (τον ίδιο τσαμπουκά που δείχνουν κάποιοι ψηφοφόροι της ακόμη και στο φόρουμ, κι ακόμη δεν βγήκαν και κυβέρνηση...), έρχεται να μας ξανασώσει.
Είναι εντελώς παράλογο λοιπόν για να γλιτώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζεις ΝΔ, που η πορεία της πουθενά δεν ήταν καλύτερη. Ακόμη και τα cc του ΣΥΡΙΖΑ να βάλεις που ήταν δική του τραγικότητα και αποκλειστική ευθύνη, η ΝΔ έχει την αποκλειστική ευθύνη της χρεωκοπίας, αφού και μας έστειλε στα βράχια και δραπέτευσε αφήνοντας την καυτή πατάτα στα χέρια άλλων.
Ούτε είναι λογικό να έχει τιμωρηθεί μόνον το ΠΑΣΟΚ για την χρεωκοπία και όχι η ΝΔ.
Όπως και να 'χει, όπως σωστά είπε κάποιος, δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να ψηφίζουν χωρίς λόγο και να κάνουν λάθος. Εγώ από την άλλη έχω ακριβώς αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια, θεωρώ πως συνήθως ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα για τον Γενάρη του 2015 ασφαλώς. Γιατί ψήφισα χωρίς να έχω διαβάσει τι είχε υπογράψει η χώρα, επομένως ήταν σαφές τι θα γινόταν και ό,τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, ήταν αστειότητα. Αντίστοιχα , ό,τι λέει η ΝΔ τώρα, είναι επίσης αστειότητα. Μπροστά στην ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει... υπεύθυνη πολιτική δύναμη (πράγμα τραγικό, αναλογιζόμενοι την πορεία τους τα τελευταία χρόνια).
Είναι εξαιρετικά ωραία η φάση πάντως τώρα για εμένα, γιατί δεν έχω κανένα άγχος, ό,τι και να κάνει ο Κούλης δεν θα με ακουμπήσει άμεσα, δεν περιμένω τίποτε, δεν ελπίζω και τίποτε. Θα κάθομαι από μια μεριά και θα γελάω με όλους όσους τον ψήφισαν για να τους σώσει. Και ακόμη περισσότερο, με τους υποστηρικτές του που έχουν ξεσαλώσει παντού, ενώ ακόμη δεν βγήκαν.
Στην απίθανη περίπτωση που θα τα πάει καλά, ακόμη καλύτερα, θα είμαι σίγουρα στους κερδισμένους. Το τελευταίο ενδεχόμενο, είναι λιγότερο πιθανό από το να πιάσω το Τζόκερ (κατόπιν επιθυμίας της συζύγου, παίζουμε 3.5€ κάθε βδομάδα, έτσι για το καλό, μπας και έρθουν ουρανοκατέβατα λεφτά, γιατί αλλιώς...).
Η κουβέντα θα συνεχιστεί στην Πολιτική όμως, το θέμα εδώ είναι άλλο.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:
drdino έγραψε:https://youtu.be/74k6t5wGzZ0

επιτέλους να πέφτουν οι μάσκες :lol:

Nα μην το γελας καθολου. Να δεις που στο τελος θα θεσμοθετησει την 6ημερη εργασια και θα μας λενε "οριστε ψεμματα ηταν, ποια 7ημερη" :lol:

Περα απο την πλακα, ενα απο τα πρωτα μετρα θα ειναι η πληρης απελευθερωση του ωραριου των καταστηματων οπως και λειτουργια τους ολες τις Κυριακες του χρονου ( ισως εξαιρεθει ο Αυγουστος ).
Κοινως αυτο που βολευει τα πολυκαταστηματα και τις αλυσιδες.

Μετα θα ακολουθησουν οι τραπεζες με ισως διευρυμενο ωραριο και προσθηκη του Σαββατου στις ημερες λειτουργιας (ηδη σε καποια λιγα καταστηματα ισχυει, θα γενικευθει because θα το θελουν εργοδοτες -εργαζομενοι :s_wink )

Που σημαινει Qsis ξεχνα τα μπανια το Σαββατο. Οταν θα δουλευουν αυτοι θα ειναι εργασιμη και για εσενα :s_wink :lol: :lol: