Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
babakos έγραψε:Αν ο Μητσοτός περιορίσει τις συναντήσεις με τους "παραγωγικούς" φορείς και κάνει μόνο 3-4 μεγάλες συγκεντρώσεις μπορεί να κρατήσει την διαφορά εκεί που θέλει. Το πολύ socializing δεν του βγαίνει.. (πατάει μπανανόφλουδες)

Μπα... τα ίδια λέγαμε και πριν τις ευρωεκλογές και πήρε ένα +9,5%... :lol:

Χθες είχα κουβέντα με άνθρωπο που σιχαίνεται τον Κούλη και τη ΝΔ, αλλά θα τους ψηφίσει "για να φύγει ο σύριζα"... :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
Χθες είχα κουβέντα με άνθρωπο που σιχαίνεται τον Κούλη και τη ΝΔ, αλλά θα τους ψηφίσει "για να φύγει ο σύριζα"... :yahoo: :lol:

Οτι ακριβώς έγινε το 2015. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By John Fistikis
markvag έγραψε:
G, έχει καμιά καρέκλα και για μένα;;;

Έχει δουλειά τώρα ο G, είπα να σου στείλω εγώ μία, αυτή σου κάνει;
https://www.pakketo.com/image/cache/cat ... 00x800.jpg
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
John Fistikis έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το ωραίο είναι που μόνον ο Αλέξης έχει "συμμορία", οι άλλοι είναι... σοβαροί !

Συμφωνώ για τον σύντροφο Αλέξη, αλλά ξέχασες τη συμμορια του ΚΚΕ και της ΧΑ. :s_thumbsup
Εγώ για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έλεγα, αλλά σε κόβω για ψηφοφόρο τους και δεν θέλω να σε στενοχωρήσω και είσαι και νέο (;) μέλος...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#588786 Πολύ όμορφο το σχόλιο του κυρίου τζούνιορ για τους νεκρούς του Μελιγαλα.

Αλληλεγγύη γενικά, εκτός αν είναι δεξιοί η αντιφρονούντες ή οι «άλλοι». Εκεί το χέρι και το μαχαίρι δεν έχουν ιδεολογία.
Άβαταρ μέλους
By John Fistikis
red_monster έγραψε:Πολύ όμορφο το σχόλιο του κυρίου τζούνιορ για τους νεκρούς του Μελιγαλα.

Αλληλεγγύη γενικά, εκτός αν είναι δεξιοί η αντιφρονούντες ή οι «άλλοι». Εκεί το χέρι και το μαχαίρι δεν έχουν ιδεολογία.

Η αριστερή βία είναι η καλή βία.Γι' αυτό και οι σύντροφοι του σύριζα έτρεχαν να υπερασπιστούν τα κατακάθια της 17Ν.

Anonymous Founder έγραψε:Εγώ για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έλεγα, αλλά σε κόβω για ψηφοφόρο τους και δεν θέλω να σε στενοχωρήσω και είσαι και νέο (;) μέλος...

Κάνε δουλειά σου, δε στεναχωριέμαι έτσι εύκολα. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#588814 Αυτό το να συνομιλεις με τον εαυτό σου είναι κάτι σοβαρό γενικα?
Συμβαίνει σε πολλούς αποφοίτους ΕΜΠ?
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:Αυτό το να συνομιλεις με τον εαυτό σου είναι κάτι σοβαρό γενικα?

Εκτιμώ ότι το συντακτικό του παραείναι καλό για απόφοιτο ΕΜΠ. Μην είναι τραπεζικό στέλεχος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
rx8_drifter έγραψε:Αυτό το να συνομιλεις με τον εαυτό σου είναι κάτι σοβαρό γενικα?

Άσε ντριφτερ μου, που να στα λέω. Ο Τζούνιορ έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να τραγουδάει για την πηγάδα του μελιγαλα. Να το έμαθε στο καλοκαιρινό κάμπους της κνε ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Νίκο Παππά, πήρες την απάντησή σου νομίζω.

Ο τζούνιορ έγραψε για το πηγάδι του μελιγαλα

Εγώ έγραψε ποσό καλά χειρίζεται το μαχαίρι ο ακραίος κομμουνιστής (λίγο καλύτερα από ΧΑγιτη :shifty: )

Ο Πάπας έβαλε wiki link με την ιστορία του μελιγαλα και τις βιαιότητες του ΕΑΜ

Σε ποιο κομμάτι το έχασες ;
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
red_monster έγραψε:Πολύ όμορφο το σχόλιο του κυρίου τζούνιορ για τους νεκρούς του Μελιγαλα.

Να ρωτησω κατι? Η δολοφονια Λαμπρακη και το κρεμασμα του Μουσολινι στην πλατεια ειναι και οι δυο βιαιες πραξεις εξισου καταδικαστεες?