Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588537 ότι αν ο άλλος δεν έχει κάποιο επίπεδο να μιλήσει και απλά αναπαράγει πράγματα που πολύ συχνά δεν καταλαβαίνει, μόλις το μυαλό του πετάξει μπλε οθόνες μπορεί να γίνει εχθρικός

είναι κάτι που έχω διαπιστωσει κάμποσες φορές (και όχι μόνο από αριστερούς)

το επίπεδο βέβαια κακώς είπα ότι είναι το πανεπιστήμιο, το επίπεδο είναι κάτι που μπορεί να είναι και τελείως ανεξάρτητο από αυτό
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#588540 Ναι ρε προφανώς. Εγώ δεν είπα ότι όλοι οι Κνιτες επειδή διαβάσανε και τους κάνανε ακτιφ για ένα μαρξιστικό βιβλίο,ή επειδή μιλήσανε μια φορά σε μια ΟΒ θα γίνουνε οι καλύτεροι πολιτικοί.
Λέω απλά ότι βοηθάει. Και αν θυμάμαι καλά το είχα πει παλαιότερα σε μια συζήτηση με το Τέρας σχετικά με Τσίπρας vs Κούλης.
Αντιστοίχως και όπως λες κι εσύ δε σημαίνει ότι όποιος πάει και κάνει ένα ΜΒΑ στο LCE ξερω γω θα γίνει υποχρεωτικά και ο καλύτερος μανατζαράκος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588543 καλά το κουλι από άποψη ομιλίας κτλ είναι για κλάματα, δεν είναι γιωργάκι βέβαια

αλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει με τις πολιτικές σου καταβολές όλο αυτό, καλούς και κακούς βλέπεις παντού σε αυτό το κομμάτι

ο τσίπρας είναι πολύ άνω του μετρίου σε σχέση με τον ανταγωνισμό και είναι βασικός λόγος που έγινε πρωθυπουργός
Άβαταρ μέλους
By g8777
junior gt έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
junior gt έγραψε: Επίσης ο διαλεκτικός τρόπος σκέψης που ακολουθεί η μαρξιστική θεωρία καθώς και οι αναλύσεις πολιτικής οιονομίας που αυτή εμπεριέχει είναι ταμάμ για έναν νέο πολιτικό, νέο μάνατζερ, νέο επιχειρηματία.

κοίτα αυτό μπορεί να ισχύει για κάποιον που έχει βγάλει ίσως και ένα πανεπίστημιο, σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανενός είδους διαλλακτικότητα και σύντομα μπορεί να καταλήξουμε στον γνωστό τραμπουκισμό

με απλά λόγια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η όποια απόπειρα επικοινωνίας

George δε σε κατάλαβα. Τι ακριβώς θες να πεις?

Μήν γίνεσαι διαλλακτικός τώρα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:
με απλά λόγια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η όποια απόπειρα επικοινωνίας

Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το καταλάβει ένας απλός αναγνώστης του φόρουμ αυτού... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By babakos
#588677 Αν ο Μητσοτός περιορίσει τις συναντήσεις με τους "παραγωγικούς" φορείς και κάνει μόνο 3-4 μεγάλες συγκεντρώσεις μπορεί να κρατήσει την διαφορά εκεί που θέλει. Το πολύ socializing δεν του βγαίνει.. (πατάει μπανανόφλουδες)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
babakos έγραψε:Αν ο Μητσοτός περιορίσει τις συναντήσεις με τους "παραγωγικούς" φορείς και κάνει μόνο 3-4 μεγάλες συγκεντρώσεις μπορεί να κρατήσει την διαφορά εκεί που θέλει. Το πολύ socializing δεν του βγαίνει.. (πατάει μπανανόφλουδες)

Εικόνα

"παραγωγικούς" φορείς

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#588685 Μπουουου χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
https://www.documentonews.gr/article/ot ... xoys-video
Τα καλύτερα έρχονται. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Εδώ θα είμαστε σας λέω... :help: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
junior gt έγραψε:Μπουουου χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
https://www.documentonews.gr/article/ot ... xoys-video
Τα καλύτερα έρχονται. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Εδώ θα είμαστε σας λέω... :help: :s_whiteflag

Εδω και τωρα ο Κυριακος να αλωνισει την Ελλαδα. Θα βγει βεβαια πρωθυπουργος εστω και με μικροτερη διαφορα αλλα θα φτιαξουμε καινουριο συκωτι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( στην αρχη, γιατι μολις τα κανει πραξη θα μας κοπουν τα γελια :vava: )
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#588688 Χαλάρωσε, φρούδες υποσχέσεις μοιράζει κι αυτός στα πελατάκια όπως τόσοι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#588696 Αξιότιμοι και πολυδιαβασμένοι συμφορουμίτες,

επειδή όλος μου ο περίγυρος αυτή τη στιγμή είναι εναντίον του Σύριζα, και επειδή μου αρέσει παραδοσιακά να είμαι πνεύμα αντιλογίας, έχουμε κάπου τα υπερ (τα καλά τελοσπάντων που έγιναν) της διακυβέρνησης Σύριζα για να σπάω τα νεύρα των συνομιλητών μου; Π.χ. θυμάμαι αμυδρά ότι έγιναν κάποια θετικά στην υγεία (όπως κατάργηση του 5ευρου ή άλλα που δε θυμάμαι) ή οι βελτιώσεις στα θέματα αναδοχής/υιοθεσίας κτλ. Επειδή δεν παρακολουθώ την πολιτική ζωή του τόπου αλλά μου αρέσει να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, μπορώ να βρω κάπου τα καλά συγκεντρωμένα (έστω και υποκειμενικά) ή να τα παραθέσει κάποιος εδώ;
Θα ήταν και ενδιαφέρον νομίζω για τη γενικότερη κουβέντα σας.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#588700 Θετικά παράγωγα της δφα υπάρχουν, όμως εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς (δηλ. νομοτελειακά υπάρχουν κάποια υποκειμενικά στοιχεία).

-Νομοθέτηση συμφώνου συμβίωσης.
-Επίτευξη συμφωνίας για το κακοφορμίζον μακεδονικό.
-Πρόσβαση σε δομές υγείας για ευαίσθητες ομάδες.

Τα μόνο χειροπιαστά που μου έρχονται άμεσα στο μυαλό είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588701 ασφάλιση για όλους (ανέργους), ασφάλιση με λιγότερα ένσημα για τους εργαζόμενους

μερική τακτοποίηση στα εργασιακά θέματα (άσχετα αν υπήρξαν και υπερβολές)

όντως ευκαιρία σε κάποιον εε που τα βρήκε δύσκολα να ξελασπώσει (άσχετα αν το εκμεταλλεύονται και λαμόγια)

μη ύπαρξη απεργιών και κάθε λίγο κλειστό το κέντρο

συνέχισε αυτό που γενικά γίνεται πολλές διαδικασίες να γίνονται ηλεκτρονικά ώστε να απαιτείς λιγότερες επισκέψεις σε υπηρεσίες (βέβαια οποιος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία θα πληρώσει περισσότερα πχ σε άτομα σαν κι εμένα)

και τα βοηθήματα που έδωσε ασχέτως το πώς τα βλέπει κανείς, όντως ανακούφισαν κόσμο (και ας μην είναι μια λύση που θα έχει νόημα σε βάθος χρόνου)

θα διαφωνήσω με τον διπλωμάτη για το μακεδονικό, ήταν μια πορδή χωρίς νόημα για εμάς

αλλά θα συμφωνήσω με το σύμφωνο συμβίωσης (που και εκεί όμως ξεφύγαμε imho με τις αλλαγές φύλου σε ανηλίκους)