Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά μπορεί κάποιος να νοιάζεται για ένα σύνολο χωρίς να αποτελεί μέρος αυτού. Πχ να νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών χωρίς να είναι γυναίκα, για τα δικαιώματα των ανειδίκευτων που δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες ενώ ο ίδιος είναι στο κλιματιζόμενο γραφειάκι, των συνταξιούχων ενώ ακόμα εργάζεται κλπ.

Εικόνα

Τιναφταρε;;; :dizzy:

g8777 έγραψε:Κατακριτέο να σε ενοχλεί η κοινωνική αδικία.

Μάλιστα.

Άλλος αναρχοάπλυτος εδώ! :x

red_monster έγραψε:Καλά τα ΜΜΕ δεν λέω, αλλά εδώ χρειάζεται συστηματική διαπαιδαγώγηση. :rtfm:

Πάρτε μαθήματα από τα κομματόσκυλα της ΚΝΕ έξω από τα σχολεία :rtfm:

Συμφωνώ. Μαζί και τα νεοφιλελέ περί ελεύθερης αγοράς από τα σχολεία και πανεπιστήμια! :rtfm: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By kostis20
QsisVTS έγραψε:
georgetz έγραψε:
drdino έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά μπορεί κάποιος να νοιάζεται για ένα σύνολο χωρίς να αποτελεί μέρος αυτού. Πχ να νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών χωρίς να είναι γυναίκα, για τα δικαιώματα των ανειδίκευτων που δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες ενώ ο ίδιος είναι στο κλιματιζόμενο γραφειάκι, των συνταξιούχων ενώ ακόμα εργάζεται κλπ.

Αυτο βασικά θυμίζει που οι περισσότεροι γνωστοί μου έξω θέλανε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κ να βγούμε εκτός ευρώ
Ήτανε έξω βέβαια, κ μπορεί να θαυμάζω το κουράγιο τους, οταν τους έλεγα όμως ότι σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι οικονομολογοι μιλούσαν για τουλάχιστον 5 χρόνια πολύ πολύ δύσκολα για μας εδώ, το γύριζαν τρελιτσα. :lol:

καλά πολλοί από αυτούς μπορεί να νόμιζαν ότι θα έρθουν εδώ να αγοράσουν εξοχικά με χάντρες.. :thumbsdown:

Παίζει πολύ αυτό....Είχα και εγώ δυο γνωστούς που είχαν τρελαθεί να βγούμε από το euro. Ο ένας έμενε Γερμανία και ο άλλος Ελβετία.
Να πουμε βέβαια οτι οι περισσότεροι ήταν με το Ναι... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
georgetz έγραψε:

Αυτο βασικά θυμίζει που οι περισσότεροι γνωστοί μου έξω θέλανε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κ να βγούμε εκτός ευρώ
Ήτανε έξω βέβαια, κ μπορεί να θαυμάζω το κουράγιο τους, οταν τους έλεγα όμως ότι σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι οικονομολογοι μιλούσαν για τουλάχιστον 5 χρόνια πολύ πολύ δύσκολα για μας εδώ, το γύριζαν τρελιτσα.

Εμένα παλι οι περισσότεροι γνωστοί μου, σε 2 χώρες, ηταν υπέρ του Ναι και μάλιστα συντριπτικα. Βαζω και τον εαυτό μου μεσα στα ναι. Τι σχέση έχει αυτό βεβαια με αυτό που έκανες quote μονο η υπερκομματική σου περσόνα γνωρίζει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
rx8_drifter έγραψε:Ματάκια μου, ο κουλης είπε κάτι συγκεκριμένο.
Δε θα μπούμε ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους εργοδοτες όταν τα βρίσκουν.

Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω, δεν είναι θέμα πιστής σου στις πολυεθνικές που λέει ο κιουσης, είσαι απλά εμμονικος σε εριστικο βαθμό. Σου ξαναλέω, αν νομίζεις ότι οι τσόντες με παρθένες θα σε βοηθήσουν, μην περιμένεις από απλυτους να σου φτιάξουν βίντεο, ΟΡΜΑ :superman:

Το 7ήμερο θα το υλοποιήσει.
Το άσυλο και τους σεκιούριτι στα πανεπιστήμια??
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
kostis20 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
georgetz έγραψε:

Ήτανε έξω βέβαια, κ μπορεί να θαυμάζω το κουράγιο τους, οταν τους έλεγα όμως ότι σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι οικονομολογοι μιλούσαν για τουλάχιστον 5 χρόνια πολύ πολύ δύσκολα για μας εδώ, το γύριζαν τρελιτσα. :lol:

καλά πολλοί από αυτούς μπορεί να νόμιζαν ότι θα έρθουν εδώ να αγοράσουν εξοχικά με χάντρες.. :thumbsdown:

Παίζει πολύ αυτό....Είχα και εγώ δυο γνωστούς που είχαν τρελαθεί να βγούμε από το euro. Ο ένας έμενε Γερμανία και ο άλλος Ελβετία.

δεν μου αρέσει να εύχομαι καρκίνους, αλλά πολύ συχνά μπαίνω στον πειρασμό..
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
Συμφωνώ. Μαζί και τα νεοφιλελέ περί ελεύθερης αγοράς από τα σχολεία και πανεπιστήμια! :rtfm: :s_yes

Έχεις δει κανένα τσιράκι του Μάνου έξω από τα σχολεία?
Γιατί στα δικά μου χρόνια, μόνο καλόπαιδα της ΚΝΕ έβρισκες.

Το πανεπιστήμιο είναι διαφορετικό θέμα (άσχετα αν διαφωνώ). Πρώτον υπάρχουν όλων των χρωμάτων και δεύτερον απευθύνονται σε ενήλικες :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
QsisVTS έγραψε:
kostis20 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
georgetz έγραψε:

δεν μου αρέσει να εύχομαι καρκίνους, αλλά πολύ συχνά μπαίνω στον πειρασμό..

Δεν χρειάζεται η κακή διάθεση , κατα βάθος τα άτομα που το είπαν , το καλό θέλουν της χώρας, απλά με τόσο ελαφρό τρόπο σκέψης που δεν συνειδητοποίησαν τι πρόκειται να επακολουθήσει για τους μέσα , δεν συζητάμε καν το εφικτό του θέματος , καθώς οι ίδιοι οικονομολόγοι έβαζαν μια πολύ βασική προυπόθεση : 5 χρόνια ΑΝ είναι σύσσωμη η πολιτική ηγεσία κ εφαρμοστούν όλα όσα προτείνουν :s_laughat
Κάποιοι άλλοι όντως είχαν απώτερες σκέψεις σαν αυτές που περιγράφετε.Είναι γνωστό οτι κάποιοι κέρδισαν μέχρι κ στοιχηματικά απο τη κρίση της Ελλάδας κ όχι μόνο.

Το μόνο σίγουρο ,για να απαντήσω κ στον λατρεμένο mirage :inlove: , είναι οτι το "ενδιαφέρον" για το "καλό των πολλών" πολλές φορές έχει αποχρώσεις περίεργες, που σε κάνουν λιγάκι δύσπιστο για το τι πραγματικά θέλει κάποιος που είναι εκτός για τους εντός, ωσάν κάποιος που νοιάζεται για το σύνολο χωρίς να ανήκει σε αυτό...

Τέσπα, ας δροσιστούμε λίγο

Εικόνα

Ο Κώστας Καραμανλής κάνει ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/o-kost ... -boidomati

Ρε πστ μο....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
italakias έγραψε:Γιατι σας ενοχλουν τα ιδιωτικα πανεπιστημια;

Γιατί θα είναι καλύτερα από πολλά δημόσια β διαλογής
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#588294 Ρε Σίλβιο δεν το έχεις καημό ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι που να μην είναι edit mod; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#588295 Πολλά νευράκια σήμερα παίδες.
Γιατί έτσι ρε αγαπουλίνια;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Corto Maltese έγραψε:Ρε Σίλβιο δεν το έχεις καημό ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι που να μην είναι edit mod; :hmmm:

Έχετε παρατηρήσει ποσό άσχημα και προσβλητικά μιλάνε οι αριστεροί όταν δεν συμφωνούν με κάτι που λέει ο συνομιλητής τους ;

:shifty: