QsisVTS έγραψε:γνώμη μου είναι ότι κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για τους εργαζόμενους, είναι απλά μια δικαιολογία να πει ή να κάνει τα δικά του
Nikos! έγραψε:Και γιατί τόση κάψα άλλωστε με την ατζέντα της ΝΔ?
Εξωτερικό δε ζεις rx8_drifer?
rx8_drifter έγραψε:

QsisVTS έγραψε:@εντι
έχεις αδικαιολόγητα μεγάλη πίστη στις "τίμιες" πρακτικές των πολυεθνικών
rx8_drifter έγραψε:Ο διάλογος είναι εκεί, μην μας ζαλίζεις τα τομπολινια αλλο
Nikos! έγραψε:Και γιατί τόση κάψα άλλωστε με την ατζέντα της ΝΔ?
Εξωτερικό δε ζεις rx8_drifer?
Α, τελικά είναι ατζέντα της ΝΔ![]()
Πέραν του καταφανους συμφέροντος όταν έχω άτομα της οικογένειάς μου που θα θιγούν άμεσα με τέτοιου είδους αλλαγές, πρέπει να είσαι κοινωνικά λοβοτομημενος, ζαπλουτος η ηλιθιος ώστε να μην αντιλαμβάνεσαι ότι οποιαδηποτε κοινωνικη αδικια στο τελος στρεφεται εναντιον σου.
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που μπαίνει σαν -σωστή- δικαιολογία σαν απάντηση στο ότι εξακολουθούμε να ακούμε για αίσχη είναι ότι 'δεν φτάνουν οι πόροι για να τσεκάρουν την αγορά'.
Όταν έχεις περιορισμένους πόρους τότε φροντίζεις να τους αξιοποιείς κατάλληλα.
Αν βέβαια ο στόχος είναι η προστασία της εργατικής τάξης.
drdino έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά μπορεί κάποιος να νοιάζεται για ένα σύνολο χωρίς να αποτελεί μέρος αυτού. Πχ να νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών χωρίς να είναι γυναίκα, για τα δικαιώματα των ανειδίκευτων που δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες ενώ ο ίδιος είναι στο κλιματιζόμενο γραφειάκι, των συνταξιούχων ενώ ακόμα εργάζεται κλπ.
georgetz έγραψε:drdino έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αυτό, αλλά μπορεί κάποιος να νοιάζεται για ένα σύνολο χωρίς να αποτελεί μέρος αυτού. Πχ να νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών χωρίς να είναι γυναίκα, για τα δικαιώματα των ανειδίκευτων που δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες ενώ ο ίδιος είναι στο κλιματιζόμενο γραφειάκι, των συνταξιούχων ενώ ακόμα εργάζεται κλπ.
Αυτο βασικά θυμίζει που οι περισσότεροι γνωστοί μου έξω θέλανε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κ να βγούμε εκτός ευρώ
Ήτανε έξω βέβαια, κ μπορεί να θαυμάζω το κουράγιο τους, οταν τους έλεγα όμως ότι σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι οικονομολογοι μιλούσαν για τουλάχιστον 5 χρόνια πολύ πολύ δύσκολα για μας εδώ, το γύριζαν τρελιτσα.
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]