- 10 Ιουν 2019, 10:55
pro έγραψε:Από τις φωτό δεν το βλεπω σε ιδιαιτερα κακή κατάσταση το μάρμαρο και επιπλεον δεν νομίζω ότι αν το τρίψεις θα βελτιωθεί σημαντικά.
Η γνώμη μου είναι (αφού βιάζεσαι κιόλας) να το αφήσεις όπως είναι προς το παρόν, κανοντας καποια μερεμετάκια ίσως είτε τώρα είτε και αργότερα (αρμους αν χρειαζεται, σπασιματάκια, λεκεδες τοπικα) και καθαρίζοντας το καλά. Μπες μεσα με το καλο, και παω στοιχημα οτι αν το δεις βαμενο, καθαρό με τα επιπλα σου μια χαρα θα σου αρεσει.
Υγ. Το laminate είναι ότι ήταν το ραμποτέ το 80. Εύκολο, της μόδας αλλά αίσχος.
Ναι, έχει σκασιματάκια, σπασιματάκια αρκετούτσικα και τοπικούς λεκέδες.
Το laminate είναι λύση ανάγκης προφανώς... θα προτιμούσα ξύλο, αλλά δεν ξέρω τι και σε ποια τιμή γίνεται.
Αναγκαστικά θα ζήσω για ένα χρονικό διάστημα με τα μάρμαρα, απλά, επειδή όλες αυτές οι εργασίες κοστίζουν αρκετά και κάποιες πολύ ακριβά, λέω να πάρω μια ιδέα για να κρατήσω λεφτά από το μπάτζετ του 2020
Βαμένο και μόνο που θα το δω θα είναι μεγάλη αναβάθμιση (και με ολοκαίνουργιο το κυρίως μπάνιο που γίνεται σούπερ αλλά κόστισε το βάρος του σε χρυσάφι), γιατί ήταν ένα αισχρό αποκρουστικό σκούρο πορτοκαλί χρώμα

και τώρα θα έχει μια απαλή λευκόγκριζη απόχρωση, που θα κάνει μια μικρή αντίθεση με τα ολόλευκα ταβάνια.
Πρέπει να βρω ένα καλό συνεργείο καθαρισμού στο μεταξύ, γιατί η κατάσταση τώρα μέσα (μετά το τρίψιμο των τοίχων και το γκρέμισμα του μπάνιου) είναι απερίγραπτη.
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...