- 10 Ιουν 2019, 16:48
red_monster έγραψε:markvag έγραψε:ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι η τεχνολογία φέρνει αυξημένη παραγωγικότητα, κάτι που όντως βλέπουμε παγκοσμίως. Δεν βλέπω τον λόγο να δουλεύουμε περισσότερο από τη στιγμή που παράγουμε πολύ περισσότερο ανά ώρα σε σχέση με πχ πριν 20-30 χρόνια.
markvag έγραψε:Θέλω να δω τον δικό σου συλλογισμό όμως... γιατί δεν τον είδα μέχρι στιγμής...
Γιατί η ιδιωτική κατανάλωση έχει εκτοξευτεί?
Γιατί ο πληθυσμός έχει γιγαντωθεί?
Τα ίδια κατανάλωνε ο πατέρας σου προ 30 ετίας και τα ίδια εσύ σήμερα?
Άσε που πριν η εργασία ήταν στο λιοπύρι με σάκους στην πλάτης, ενώ τώρα γίνεται αντάρτικο αν χαλάσει το κλιματιστικό για ένα 10'. "που είναι οι εκμεταλλευτές της διοίκηση ??:rtfm: "
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου...
Αν κατάλαβα καλά λες πως επειδή καταναλώνουμε περισσότερο σήμερα πρέπει να δουλεύουμε και περισσότερο.

Προκύπτει από κάπου αυτό; Δηλαδή πως η κατανάλωση έχει αυξηθεί περισσότερο από την αύξηση της παραγωγικότητας συν την αύξηση του πληθυσμού;
Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με τους σάκους στο λιοπύρι...

Τι σχέση έχει αυτό με το αν δουλεύουμε περισσότερες ώρες;;;

BTW, ο πατέρας μου τραπεζικός ήταν και ο πατέρας του τσαγκάρης, δεν πρέπει να κουβαλούσαν σάκους στο λιοπύρι...
mirage έγραψε:Υ.Γ. Εδω που εργάζομαι το να χτυπάς 12ωρα σε δουλειά γραφειου, ακομα κι αν είσαι μάνατζερ, θεωρείται δείγμα κακού εργαζόμενου που δεν μπορεί να προγραμματίσει σωστα τον χρόνο του. Εχει να κάνει ισως με την κουλτούρα της χώρας.
Αυτή είναι και η δική μου άποψη, απλά να προσθέσω πως είναι είτε αυτό, είτε κακός εργοδότης που δεν βλέπει (δεν θέλει να δει;;; πιθανώς στην Ελλάδα) ότι δεν βγαίνει η δουλειά και χρειάζεται κι άλλος κόσμος. Οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει ήταν στη δεύτερη κατηγορία και προτιμούσαν να τσεπώνουν τον έξτρα μισθό και να σκοτώνεται ο κόσμος στη δουλειά... Ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν πραγματικά ανάγκη και είχαν τον κόσμο να σκοτώνεται με 10-12ωρα επειδή δεν μπορούσαν πραγματικά να πάρουν άλλους... Βέβαια, σε αυτούς ήταν πρώτοι οι επιχειρηματίες που σκοτώνονταν και την έβγαζαν με 800 ευρώ το μήνα. Άλλοι κλαίγονταν, αλλά μια χαρά κυκλοφορούσαν με τα αυτοκίνητα των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και είχαν να πληρώσουν για γούστα... Αυτά είδα εγώ, στατιστική δεν είμαι βέβαια, αλλά κάτι έχω ακούσει και παραπέρα...
g8777 έγραψε:
Δεν φταιει το παιδι φυσικα, αυτο εμαθε μια ζωη στο περιβαλλον που εζησε, το ζητημα ειναι τι πολιτικες θα κληθει να εφαρμοσει απο Σεπτεμβρη και μετα.
7/7 δεν είναι οι εκλογές;;;
g8777 έγραψε:*Ηθελα να ξερα, οι στελεχαρες των καμποσων χιλιαδων ευρω /μηνα που ειναι άπλες στο ωραριο τους, εχουν αναρωτηθει ποτε ποια ειναι η προσωπικη τους κοκκινη γραμμη στο ζητημα; Εχουν αναρωτηθει πως ειναι να ζεις με 600/μηνα και να βγαζεις και επισημως (οσονουπω) τον σκασμο οταν το 8ωρο σου θα γινει 12ωρο; Ξερουν τί, ποτε και πώς ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ (δεν στο εδωσαν , το κερδισες με αιμα) το 8ωρο; Οι άδειες; Τα επιδόματα; Η νομιζουν οτι μια μερα ξυπνησε η εργοδοσια και ειπε "Ρε μλκς, εχουμε τοσο γαματους υπαλληλους, ας τους δινουμε δωρο Χριστουγεννων και αδεια λοχειας;" 
Θέλεις κόσμια απάντηση ή όχι;;;
g8777 έγραψε:red_monster έγραψε:Το ερώτημα είναι απλό:
Θεωρείται την κυβέρνηση Τσίπρα η την κυβέρνηση Μητσοτακη τη πλέον κατάλληλη για τη διαχείριση της χώρας την επόμενη τετραετία. ;
Απο ποιους θεωρειται;
Τεσπα, απ'οτι καταλαβα υπαρχουν 2 σχολες:
Οι whataboutists:
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ Κουλη και Τσιπρα γιατι τα ιδια σκατα ειναι.
Αρα γιατι να μην ψηφισω Τσιπρα ;
Οι Αριστοι:
Μονο μια κυβερνηση Κυριακου θα οδηγησει την χωρα μπροστα, ασε που θα απαλλαγουμε απο τους απλυτους
Και ξαναρωτω. Πώς ακριβως φανταζεσθε την κυβερνηση Κυριακου; Ποιες θα ειναι οι κατευθυντηριες γραμμες της;
Να βοηθησω;
Εγκληματικοτητα.
Μεταναστευση.
Εκκλησια.
Παιδεια.
Υγεια.
Φορολογηση.

Α, τελικά δεν θέλεις κόσμια απάντηση!

Anonymous Founder έγραψε:markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:@markvag, δεν μαθαίνεις ποτέ, έτσι δεν είναι;
'Όταν θα βάλεις ένα βίντεο που θα παίζει.

To διόρθωσα. 
Πολύ αργά πια...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>