Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By theo13
#587302 Σε ανακαίνιση σπιτιού που νοικιάζεται και απευθύνεται κυρίως σε νέα άτομα (δυαρακι) βάζουμε πληντυριο πιάτων ή δεν αξίζει με την λογική ότι αποτελεί μια ακόμα επιπλέον πηγή ζημιάς;;
Ρωτάω επειδή αλλάζω την κουζίνα τώρα και είμαι σε δίλημμα.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Αφήνεις χώρο, αλλά δεν βάζεις. Μπορεί να έχουν ήδη ή να θέλουν να βάλουν μόνοι τους.

Αυτό ακριβώς , θα έκανα κ εγώ...
Κανονικό ντουλάπι και θα είχα ετοιμη την υποδοχή εάν κ εφόσον κάποια στιγμή κάποιος ή κ εσύ ο ίδιος αποφάσιζες να βάλεις...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#587627 Για τέτοια περίπτωση (2άρι-ενοικίαση) υπάρχει και η λύση της "αναμονής" εγκατάστασης για επιτραπέζιο (πάγκου), μέσα σε κάτω ντουλάπι, όπου βολεύει.
Δεν το προαγοράζεις, βλέπεις .... καθ΄οδόν. Ούτε "θέση" άδεια στην κουζίνα επειδή δεν εγκαταστάθηκε , ούτε τίποτε.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Anonymous Founder έγραψε:.. δεν έχω δει πουθενά σε σπίτι ...... πάγκου.

Οχι πάγκου, εντός ντουλαπιού "κρυμμένο" .
Εικόνα

Τώρα είδες !!! :rtfm:
:lol:
Λύσεις προτείνουμε, ο "έχων τα γένια..... ", αποφασίζει. :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Η δική μου εμπειρία λέει 45αρι, δεν έχω δει πουθενά σε σπίτι 60αρι ή πάγκου. Αναμονή για 45αρι λοιπόν θα άφηνα.
Όταν φτιάξεις σπίτι να βάλεις 60ρι. Το 45ρι είναι για μέχρι ζευγάρι. Με οικογένεια δεν φτάνει. Εκτός αν θες να βάζεις κάθε μέρα και κάποιες φορές δύο την ημέρα.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#587660 Προφανώς και προτιμώ να βάζω κάθε μέρα πλυντήριο από το να μένουν μέσα και να μυρίζουν. Το 45αρι σε μας που είμαστε 2 άτομα, μπαίνει μέρα παρά μέρα.