Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
trident1971 έγραψε:https://www.protothema.gr/politics/article/897800/giorgos-tsipras-poion-suggeni-diorisame-dendias-eseis-den-eiste-exadelfos-tou-prothupourgou/

LOL

Είναι πολιτικό στέλεχος, τι δεν καταλαβαίνεις ;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#587436 Ο Αρκάς είναι ο Λαζόπουλος της ΝΔ...

Δυστυχώς για εμένα γιατί από τη μία τον Λαζόπουλο ουδέποτε τον συμπάθησα και σπάνια τον απόλαυσα, τον Αρκά όμως τον είχα και τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#587442 Συριζόπουλο είναι ο κάφρος που ανοίγει το παράθυρο και αδειάζει το σταχτοδοχείο και όταν του κάνεις παρατήρηση σου απαντάει.

"ότι γουστάρω θα κάνω..." :vava:

Κούρασαν την κοινή γνώμη οι κάφροι και οι τσάμπα Πολάκιδες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
red_monster έγραψε:Συριζόπουλο είναι ο κάφρος που ανοίγει το παράθυρο και αδειάζει το σταχτοδοχείο και όταν του κάνεις παρατήρηση σου απαντάει.

:vava:
Αν ειναι ετσι ο συριζα θα βγει αυτοδυναμος οχι η νδ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#587446 https://www.athensvoice.gr/politics/552 ... n5f8xQB5yY

Τα κακά που θα μας βρουν αν κυβερνήσει ο Μητσοτάκης

#talirakia
Άβαταρ μέλους
By mirage
Νίκος Παππάς έγραψε:
red_monster έγραψε:Συριζόπουλο είναι ο κάφρος που ανοίγει το παράθυρο και αδειάζει το σταχτοδοχείο και όταν του κάνεις παρατήρηση σου απαντάει.

:vava:
Αν ειναι ετσι ο συριζα θα βγει αυτοδυναμος οχι η νδ :lipsealed:
95% θα πάρει και λίγα λέω.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
EDDIE_147 έγραψε:https://www.athensvoice.gr/politics/552478_ta-kaka-poy-tha-mas-vroyn-kyvernisei-o-mitsotakis?fbclid=IwAR2XxR-QjUiGF8_WhdA-emsl-UxAasPstq-MhSGgei6SoNF08n5f8xQB5yY

#talirakia

Edgy af γιατί αναφέρεται στον πθ ως αλέκσης και στον πτδ ως πιπή. :s_wacko

Ψάχτηκα λίγο να δω το segment της ανάρτησης, πολιτική λέει. Μάιστα. :vava:

Το μόνο κακό που θα μας βρει και δεν έγραψε είναι η άκρατη κρατικοδιαιτίλα της νουδού, όμως φαίνεται ότι όταν βρίσκεσαι στο receiving end αυτή έχει πλάκα. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:https://www.athensvoice.gr/politics/552478_ta-kaka-poy-tha-mas-vroyn-kyvernisei-o-mitsotakis?fbclid=IwAR2XxR-QjUiGF8_WhdA-emsl-UxAasPstq-MhSGgei6SoNF08n5f8xQB5yY

#talirakia

Edgy af γιατί αναφέρεται στον πθ ως αλέκσης και στον πτδ ως πιπή. :s_wacko

Κανει χουμορ ο Βουλαρινος :vava: :s_hang
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#587455 Χιούμορ;
Έχεις δει Νίκο Παππα τι παπατζα γράφεται ακόμα και σε τούτο το φόρουμ στο σενάριο που βγει πθ ο Coolio;

Αυτό για τα στρουμφάκια πιστεύω το φυλάει ο Τσίπρας για την εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
EDDIE_147 έγραψε:Χιούμορ;
Έχεις δει Νίκο Παππα τι παπατζα γράφεται ακόμα και σε τούτο το φόρουμ στο σενάριο που βγει πθ ο Coolio;

Αυτό για τα στρουμφάκια πιστεύω το φυλάει ο Τσίπρας για την εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Εικόνα

:rtfm:

Έχω ήδη σελώσει το unimog με τον τζουνιορ και πάμε να πιάσουμε τα βουνά. Να μου το θυμηθείς, αυτός και την ΑΕΚάρα θα μας κόψει :rtfm:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 08 Ιουν 2019, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587459 Τι να κλασει και ο Βουλαρινος. Αν θελετε ΧΙΟΥΜΟΡ, ρωτηστε κανα λεβεντοπαιδο Αρίστο πώς φανταζεται την διακυβερνηση του Κουλακου. Τι βλεπει ρε παιδι μου, τι οσμιζεται. :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#587461 Γαλάζιους Καρανικες, σκουξιμο Buggsebunny, κάτι αντικειμενικοί βλογκερς να διορίζονται στο υπουργείο τύπου, μπίζνες αζ γιουζουαλ.

ΠΑΣΟΚ είναι, θα περάσει παίδες.

Όσο υπάρχουν ΜΠΟΥΦΟΙ που πιστεύουν ότι επειδή παίζει να φύγει ο Τσίπρας aka η γρηγορότερη πένα στην υπογραφή μνημονjων --> 'ανοίγει η όρεξη συντηρητικών κύκλων στας Βρυξελλας' :s_sarcastic
τότε ακόμα και το σκατοχαρτο της Βούλτεψη φαντάζει ταληρακι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:Χιούμορ;

Εννοεις περα απο 7ημερες επιχειρησιακες συμβασεις, ΦΠΑ 11 και 23%, φορο 9% σε ολους, κοψιμο της πολιτικης επιδοματων που μονο μιζερια φερνουν? :lol:

Μηπως το αλλο με τα 20 ΔΙΣ κατα μεσο ορο επενδυσεις τον χρονο; :lol:

Ρε συ αφου μονοι τους το ομολογανε, χωρις ξυλ....εεεεε.... χωρις να τους ρωτησει καποιος. Απο την χαρα τους που βγηκαν πρωτοι με 9,5% διαφορα. :lol:

Εμενα η ζωη μου δεν θα γινει καλυτερη ουτε με τον Αλεξη ουτε με τον Κυριακο. Γιατι για να γινει πρεπει ολοι εσεις και οι πελατες μου μαζι, να εχετε περισσοτερα χρηματα στην τσεπη σας, που δεν προβλεπεται.