Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Πάτε καλά και οι δύο; Στο δικό μου τραγούδι είδατε τι φοράει; Ποιος ασχολείται με τους στίχους;

Τοτε ολες τα ιδια φοραγαν. Αλλα που να θυμασαι, νηπιαγωγειο αντε πρωτη δημοτικου να πηγαινες, με στρατιωτακια επαιζες :s_tongue :s_tongue

Δεν βολταρες με κομενη εξατμιση :s_devil στη γειτονια του Asimov και να του ταραζες τον υπνο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#587323 Μου μάθατε κι από γκόμενες τώρα....

ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587325 Ασίμω κάτσε παίξε εσύ με τους Οντορλες και μετά έλα κλαίγοντας ότι κρυωσαν τα Friskies.

Κακομαθημένο νιανιαρο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587329 κουράγιο βρε Αρκά, ένας μήνας έμεινε για να ηρεμήσει η ψυχούλα σου, μην αναγκάζεται να τσαλαβουτάει στον πάτο του βόθρου

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/kouroumplis-o-suriza-stamatise-tis-autoktonies-stin-ellada/3988029
:s_cry

Αυτόνα θα τον κάνει κάποιος να σκάσει επιτέλους;;;

Για τον Πολάκη δεν έχω ελπίδες φυσικά... :vava:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
theo13 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Καλά ο περιφερειάρχης πιάνει κι άλλους νομούς δεν μετράει

Η Ηλεία το γυρνάει όπου φυσάει και μάλλον κάνει τη διαφορά, αλλά εντάξει αναξιόπιστοι :shifty:

Αιτωλοακαρνανία δε ξέρω τι ρόλο βαρανε

Αλλά Αχαΐα και δεξιά δεν κολλάνε και επειδή δεν υπάρχει πασοκ προς το παρόν πάνε ΣΥΡΙΖΑ, αν η φωφω ανέβει μπορεί και να γίνει μόνος του ένας πράσινος νομός και ας είναι ο μοναδικός

Πιστεύω σοβαρά πάντως ότι με τη φάση του Βενιζέλου θα τσιμπήσει λίγο ποσοστό ακόμα, μόνο από καθαρά δεξιούς έχω ακούσει ότι αυτή ήταν κακή κίνηση, οι βαθιά πασοκοι νομίζω ότι γουσταρουν

Αλλά θα κάνω μια μίνι δημοσκόπηση σε χαρντκορ πασοκους να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι σκληροί ΠΑΣΟΚοι μαζεύονται πάλι πίσω. Θα κάνω και συζήτηση με κάποιους Παπανδρεϊκούς (hardcore φάση) να δω και αυτοί πως το βλέπουν.
Επιβεβαιώνω πάντως ότι το Μπενυ μόνο οι της ΝΔ τον γούσταραν.
Το σχόλιο που έγραψα για τον περιφερειάρχη αφορά τον ν. Αχαΐας

.

Αιτωλοακαρνανια φυσικα και επαιξε ρολο μιας και αυτος που εκλεχθηκε ειναι απο το Αγρινιο.

Απ οσο ακουσα βεβαια τον ΝΔιτη περιφερειαρχοι οι ΠΑΣΟΚοι τον εβγαλαν που γυρισαν την πλατη στον Κατσιφαρα (εχει κανει και υπουργος επι ΠΑΣΟΚ) γιατι συμπλευσε με τον Συριζα. Οποτε ολα σχετικα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Διάλειμμα για (πολιτική) διαφήμιση:
Εικόνα
:( :( :(

Οταν θυμασαι να εισαι πολιτης μια φορα στα 4 χρονια αυτα παθαινεις.

Αλλα για τον Αρκα ταιριαζει αυτο: "Αχ, που 'σαι, νιοτη, που'δειχνες πως θα γινομουν αλλος" :( :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:
gianik έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/kouroumplis-o-suriza-stamatise-tis-autoktonies-stin-ellada/3988029
:s_cry

Αυτόνα θα τον κάνει κάποιος να σκάσει επιτέλους;;;

Για τον Πολάκη δεν έχω ελπίδες φυσικά... :vava:

Ο άνθρωπος είναι ΑμΕΑ βρε σκατοψυχε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Ο άνθρωπος είναι ΑμΕΑ βρε σκατοψυχε.

Ο Πολάκης;;; :hmmm:

:shifty: :shifty: