Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#557248 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε. :s_drinks

Έχουμε ενα Massey Ferguson 4235 του 2000 και ψάχνουμε για νεο κινητήρα.

Βόρεια Ελλάδα πάντα.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε για μια λογική προσέγγιση? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#557321 Eσκιάδη ρωτήσατε; Πλέον στο ανταλλακτικό είναι και ο Σαρακάκης αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει καν λόγος να ασχοληθείς. Ρώτα και τον Πεχλιβανίδη. Αν μάθω κάτι παραπάνω (λογικά μετά τις γιορτές) εφόσον δεν καίγεσαι ίσως μάθω από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#557331 Καλησπέρα Πάνο και χρόνια πολλά,

Απο την έρευνα μου απο χθες, εντόπισα αγγελίες για τον κινητήρα (Perkins 1004.42) σε Αμερική,Γαλλία και κάποια κιτ επιδιόρθωσης (φλάτζες, πιστόνια κλπα) στο ebay.

Είδα και την Πεχλιβανίδου όπως και τον Εσκιάδη, όπου τους έστειλα μήνυμα γιατί είδα οτι είχαν κάνει
ανακατασκευή αρκετές Perkins.
Σαρακάκη δεν έκανα τον κόπο (είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της AGCO - Massey Ferguson) αλλά
απο τις τιμές που ξέρω στα αυτοκίνητα , συνήθως τιμολογεί ακριβά.

Αν τυχόν ακούσεις κάτι για κάποιον άλλον , στείλε αν μπορείς .

Καλές γιορτές σε όλους
Άβαταρ μέλους
By gianik
georgetz έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε. :s_drinks

Βόρεια Ελλάδα πάντα.

Ρώτησα για πάρτυ σου, όλοι μου είπαν για Εσκιαδη
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend

Βόρεια Ελλάδα πάντα.

V@silis ακούει;;;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bill33 έγραψε:Ρώτα και στο https://m.facebook.com/www.zitamas.gr/ ,είναι στον Πύργο όμως.
Αμαλιάδα αλλά ναι.
Και θα πάρει άμεση απάντηση
Άβαταρ μέλους
By bill33
Asimov έγραψε:
bill33 έγραψε:Ρώτα και στο https://m.facebook.com/www.zitamas.gr/ ,είναι στον Πύργο όμως.
Αμαλιάδα αλλά ναι.
Και θα πάρει άμεση απάντηση

:tomato: :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#558116 Ακούει, δυστυχώς δεν έχω πλέον επαφή με τον κλάδο
funkyreverend έγραψε:

Βόρεια Ελλάδα πάντα.

V@silis ακούει;;;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587134 Γάλα Βλάχας: Τίτλοι τέλους για το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας

Τα τελευταία χρόνια η αγορά στο γάλα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και εξελισσόμενη και στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (νέα προϊόντα, φυτικά ροφήματα, νέες γεύσεις, νέα αντίληψη στη διάρκεια ζωής κλπ).

Η ΔΕΛΤΑ η μεγαλύτερη εταιρία γαλακτοκομικών της χώρας, μελετά τη διεθνή αγορά και συνεχίζει με προσεκτικά βήματα για την επόμενη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η αναδιάρθρωση της δομής της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας που παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ.

Το εργοστάσιο μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα.

Στο μεταξύ για να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του «Γάλα Βλάχας εβαπορέ», η εταιρία βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στα στελέχη και στους εργαζομένους στο εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας, που σήμερα παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους.

Το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία.

Οτσο λειπεις λεμε :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#587135 Αγοράζει πια κανένας γάλα εβαπορέ; Και πολύ άντεξε θα έλεγα... :lipsealed:
Απορία είναι, δεν γνωρίζω και ρωτώ. Γενικώς, απεχθάνομαι το γάλα, ακόμη περισσότερο το εβαπορέ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#587136 Εγώ.
Βάζω σε φραπέ και σοκολάτα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#587137 Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έφτιαχνε και παιδικά εβαπορέ για πολυεθνική.