Να μην έκανα τίποτα ή να έκανα και μειώσεις από πάνω;
Asimov έγραψε:Για κάποιους, ναι, λύνω το πρόβλημα. Κάποιους άλλους τους δίνω μία ανάσα.
QsisVTS έγραψε:Asimov έγραψε:Πάντως εδώ που τα λέμε αυτά τα 54 ευρώ για κάποιους μπορεί να είναι το φαγητό της βδομάδας ή η ΔΕΗ του μήνα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
λύνεις το πρόβλημά σου δηλαδή;
αλλάζει επί της ουσίας την κατάστασή σου; το θεωρείς μια πολιτική που είναι κάτι παραπάνω απο δήθεν ελεημοσύνη; ή τόσο μπόρεσαν τα παιδιά;
Anonymous Founder έγραψε:QsisVTS έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ελπίζω να τρολάρεις, ειλικρινά.
λες να τρολάρω; ξαναρωτάω με αφορμή αυτό που έγραψε ο παππάς πιο πάνω, ποιος κάθεται και δουλεύει φουλ ωράριο για 492 που έγιναν 546; να μας πει τις εμπειρίες του και το πώς νιώθει για αυτό (και ξέρεις ότι δεν είμαι κατά της αύξησης, αλλά η πολλή θεωρία μάλλον βλάπτει τον εγκέφαλο.. )
Δεν ξέρω, θέλεις μήπως να ρωτήσω τον security στην είσοδο αν του κάνουν διαφορά τα 50€; Που είναι μια αύξηση 10% στην περίπτωσή του, ναι;
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αμφισβητείς το γεγονός πως δουλεύουν άνθρωποι πληρες 8άωρο για τον βασικό;![]()
Ή θεωρείς πως κακώς μιλάμε όσοι δεν παίρνουμε τον βασικό;

g8777 έγραψε:Ναι αλλα για αλλους τα 54 ευρω ειναι ΟΙ ΠΟΤΑΡΕΣ της ημερας.![]()
Γιωργαρε να σε ρωτησω και εγω κατι επι προσωπικου;
Το S3 με τι μισθο το πηρες; Τον βασικο ή με το 50ρικο αυξηση;![]()

g8777 έγραψε:ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

red_monster έγραψε:g8777 έγραψε:Ναι αλλα για αλλους τα 54 ευρω ειναι ΟΙ ΠΟΤΑΡΕΣ της ημερας.![]()
Γιωργαρε να σε ρωτησω και εγω κατι επι προσωπικου;
Το S3 με τι μισθο το πηρες; Τον βασικο ή με το 50ρικο αυξηση;![]()
Κατινιά χωρίς κανένα λόγο
red_monster έγραψε:g8777 έγραψε:ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από πολιτική της πουτσας χορτάσαμε να δούμε πως θα ανακουφίσουμε κανένα, ναι ;
!
...
g8777 έγραψε:Εμενα Govus ξερεις τι με συφιλιαζει; Τι με κανει να γραφω με την ταυτοτητα δαγκωμενη;![]()
Το Θρασος.

QsisVTS έγραψε:Και το ηθικό πλεονέκτημα

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]