Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586817 Το μόνο που καταφέρνεις με αυτά τα post είναι να απογοητεύεις όσους εκτιμούμε τα γραπτά σου :(
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#586829 Κανέναν δηλαδή
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Άβαταρ μέλους
By g8777
QsisVTS έγραψε:αρχίσαμε :shifty:

http://www.kathimerini.gr/1027156/artic ... -epidomata

Το χαψες αμασητο;; :lol:

Τεσπά, κάντε προπονήσεις στο βελαγμα από τώρα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

E, αν είναι έτσι να τα κόψουμε ΑΜΕΣΑ. :rtfm:

:s_sarcastic

Το άρθρο δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, είναι γραμμένο για να διαβαστεί από ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε χωράφι και απλώς "στρώνει" το έδαφος για να κοπούν τα επιδόματα (γενικώς και αορίστως).
Αλλά προφανώς και πολύ καλά θα κάνουν να τα κόψουν, αφού οι περισσότεροι που ξέρω που παίρνουν τέτοια επιδόματα, ψήφισαν ΝΔ και Βελόπουλο, άρα προκύπτει το συμπέρασμα πως δεν τα χρειάζονται.
Να κοπούν άμεσα λοιπόν, να μειωθούν και οι δικοί μου φόροι να πάρω κάνα καινούριο αμάξι, πόσο ακόμη ν' αντέξω με την 120i οταν γύρω μου ο κόσμος προοδεύει και προκόβει;
:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#586849 το άρθρο είναι για γέλια βεβαίως, αλλά επειδή είναι μερικώς πραγματικά κάποια από αυτά που γράφει (γιατί ποτέ σχεδόν δεν υπάρχει άσπρο/μαύρο αλλά γκρι) φυσικά και χαϊδεύει συγκεκριμένα αυτιά και φυσικά κάποιοι θα το πάρουν στα σοβαρά

όπως υπάρχουν οι τύποι που λες που ποτέ δεν έχουν πατήσει στα χωράφια, έτσι υπάρχουν και οι τύποι που ποτέ δε χρειάστηκε να δουλέψουν για 250 και 500 ευρώ ώστε να επιλέξουν στη συνέχεια να ξύνονται με επιδόματα από τη στιγμή που το να δουλεύεις με τα ελάχιστα νόμιμα είναι τελείως ασύμφορο και στην ουσία πληρώνεις από τη τσέπη σου το να δουλεύεις για να φύγεις από το status του ανέργου ή για να έχεις κάποια ελπίδα και προοπτική για το μέλλον (βεβαίως αυτές οι "υποσχέσεις" σαν κίνητρο για πολλούς δεν αρκούν και το βρίσκω φυσιολογικό, ούτε έχουν όλοι τη πολυτέλεια να πληρώνουν από τη τσέπη της οικογένειάς τους την "ευκαιρία" να μπουν στην εργασία.. )

εγώ προσωπικά κατηγορώ και την πολιτεία που καλλιέργησε αυτή τη κατάσταση (πέρα από τη νοοτροπία αρκετών), χωρίς βεβαίως να είμαι υπερ της μη ύπαρξης επιδομάτων για αυτόν που έχει ανάγκη ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του (όπως πολύ σωστά είχες πει κάποτε)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#586850 <<Προτείναμε στον υπουργό Γεωργίας να δοθεί μια κάρτα εργασίας για τους Αλβανούς που έρχονται με τρίμηνη τουριστική βίζα στην Ελλάδα, ώστε να εργαστούν στα χωράφια. Μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει»

Εδώ είναι το ζουμί. Όλα μαύρα για να μένουν στη τσέπη περισσότερα . Να κόψουν το λαιμό τους και να τα κάνουν όλα οργανωμένα και νόμιμα. Αλλά έτσι κάποιοι στα υπουργεία θα έχουν λιγότερο χρόνο για καφέδες και οι παραγωγοί θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν περισσότερα.

Άσε που οι τιμές στα ροδάκινα είναι σκοτωμένες λόγω ρωσικού εμπάργκο από την Ευρώπη. Αυτοί τα αυτοκινητάκια τους τα πουλάνε όμως στη ρώσικη αγορά.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#586904 Και στην μεσσηνια οταν μαζευουν ελιες κατεβαινουν απο αλβανια λαος.
Οι ελληνες καθονται στα καφε,αυτη ειναι η αληθεια.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Τώρα που θα έρθει μία σοβαρή και άριστη κυβέρνηση και δεν θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. :shifty: :shifty: Αυτά συμβαίνουν μόνο όταν κυβερνάνε αναρχοάπλυτοι! :rtfm: :shifty: :shifty:

Εγώ το πιστεύω το άρθρο στο 100% :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#586908 Ακόμη 1-2 τέτοια αρθράκια να διαβάσω , θα φτιαχτώ και θα το ρίξω τσίριζα.