gakost έγραψε:Ξέρετε φαντάζομαι ότι Samsung και HP εκτυπωτές είναι πλέον η ίδια εταιρεία έτσι;Το έγραψα παραπάνω βρε.
gakost έγραψε:Ξέρετε φαντάζομαι ότι Samsung και HP εκτυπωτές είναι πλέον η ίδια εταιρεία έτσι;
brand only... οι διαφορες στα μηχανηματα υπαρχουν.

QsisVTS έγραψε:τη noctua πάντως αν και την εκτιμώ περισσότερο με αυτή τη σκατουλοτητα δεν τη παίρνω, αν είναι δυνατόν να έχεις το χρώμα του σκατού

Σκεφτομουν κι εγω αναβαθμιση, κυριως επεξεργαστη από τον 7700k. Αλλα η amd αλλαζει chipset του χρονου απ'οτι καταλαβα και η ιντελ...προσοπαθει, οποτε μαλλον παει για το 20-21 η δουλεια..
Οποτε έχει κανονιστει delid τελος του μηνα.
cabala10 έγραψε:φετος αρχες ιουλιου ερχονται οι νεες μητρικες με το x570
λετ μι φιξ ιτ φορ χιμ
[...]η amd αλλαζει chipset, του χρονου απ'οτι καταλαβα και η ιντελ[...]

Tα ryzen 4000 υπαρχει καμια πληροφορηση αν θα ειναι συμβατα με χ570?
Γιατι αν μιλαμε για ενα χρονο αναμονης για αλλαγη αρχιτεκτονικης, σκεφτομαι αναμονη...
g47 έγραψε:Γιου ντιντ γουελ.![]()
Tα ryzen 4000 υπαρχει καμια πληροφορηση αν θα ειναι συμβατα με χ570?
Γιατι αν μιλαμε για ενα χρονο αναμονης για αλλαγη αρχιτεκτονικης, σκεφτομαι αναμονη...
η amd ειπε πως θα αλλαξει socket μονο οταν ερθει η ddr 5 αρα φανταζομαι πως δεν θα ειναι

< >
Serf έγραψε:Έχετε να προτείνετε value for money VDSL modem-router για να αντικαταστήσω το (μπιπ) που μου έδωσε η nova;;;
< >
θελεις να ειναι modem-router η απλα modem?
ενα vr 400 archer θα σε καλυψει λογικα

Serf έγραψε:Έχετε να προτείνετε value for money VDSL modem-router για να αντικαταστήσω το (μπιπ) που μου έδωσε η nova;;;
< >
Fritzbox 7490
Το πηρα σε used - very good απο Amazon Warehouse (120-130 ευρω νομιζω) για να πεταξω την βλακεια της Nova. Δεν ξαναπαω σε κατι λιγοτερο με τιποτα.
Γενικα στον δικτυακο εξοπλισμο, απαξ κανεις και δοκιμασει σοβαροτερα μηχανηματα, βλεπει την διαφορα και δυσκολα παει πισω. Το Fritzbox βεβαια ειναι comm-hub με τις δυνατοτητες που εχει. Εχει και ποιο απλα μοντελα νομιζω.

g47 έγραψε:QsisVTS έγραψε:τη noctua πάντως αν και την εκτιμώ περισσότερο με αυτή τη σκατουλοτητα δεν τη παίρνω, αν είναι δυνατόν να έχεις το χρώμα του σκατού
![]()
![]()
Σκεφτομουν κι εγω αναβαθμιση, κυριως επεξεργαστη από τον 7700k. Αλλα η amd αλλαζει chipset του χρονου απ'οτι καταλαβα και η ιντελ...προσοπαθει, οποτε μαλλον παει για το 20-21 η δουλεια..
Οποτε έχει κανονιστει delid τελος του μηνα.
η intel είναι τελειωμένη για κάνα δυο χρόνια ακόμα δε μπορεί να κάνει κάτι, η amd σε επόμενη γενιά θα βάλει ddr5 οπότε πρέπει σίγουρα να βγάλει και νέο socket ίσως όχι απλά chipset
όσο για τα chipset εγώ είμαι της άποψης την ώρα που παίρνεις cpu να παίρνεις και το σύγχρονο chipset, η προς τα πίσω υποστήριξη δεν έχει ιδιαίτερο νόημα..
η μητρική στο 99% των περιπτώσεων πάει με τον επεξεργαστή σε όλη του τη ζωή
ο 7700 είναι καινούριος για να τον αλλάξεις και ας είναι 4πυρηνος... εγώ είμαι με haswell ακόμα
για το delid έχω ανάμεικτα συναισθήματα, αν δηλαδή τώρα με αέρα πιάνεις 4.6-4.7 πόσα να πας με delid και για να τον έχεις καθημερινά, όχι για benchmarks... να πάει 5 για καθημερινή χρήση; και πόση διαφορά θα νιώσεις από αυτό; ελάχιστη νομίζω..
εκτός αν έχεις προβλήματα throttling..
και αμφιβαλλω πως υπαρχουν αρκετοι εκει εξω που θα κανουν χρηση εστω και 60% του νεου pcie δηλαδη ποσοι θελουν raid 0 nvme η γενικα κανουν τετοια χρηση?

QsisVTS έγραψε:Το παραπάνω ρεύμα για τις παραπάνω συχνότητες λες να μην παίξει σαν παράγοντας;
μαλακιες γιαχνι των motherboard manufactures υπαρχουν μερικες πρωτης γενιας που ανετα εχουν σοβαρο vrm(μερικες=Crosshair και taichi
)δεν θα εχουν προβλημα
τωρα για το Oc...αυτο ειναι αλλο θεμα