Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#586218 Μου είναι το λιγότερο ... τραγικό το 2019 μετά από την νεκρανασταση της Φωφως και των λοιπών ζόμπι, της προηγούμενης Κυριακής, να συζητάμε για την πολιτική ύπαρξη και το πολιτικό μέλλον αυτού του παχυδερμου δεινοσαυρου ...
Ατελείωτα μνημόνια παρακαλώ για τους νεοελληνες....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#586224 Παρακαλώ πολύ, όποιος αναρωτιέται για το που πήγε κάποιος συμφορουμίτης, μπορεί να του στείλει πμ.Οτιδήποτε άλλο θα θεωρείται flame.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586226 Εχουμε θεμα, ΧΑΘΗΚΑΝ.

Εγω παντως θα ημουν πολυ προσεκτικος, ολο και καποιο μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση θα προκυψει στας Αθηνας.
Παλι θα πηδατε μαντρες μετα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#586230 Συγκλονισμένο το πανελλήνιο που αδειάστηκε ο Μπένι με συνοπτικές διαδικασίες, μετά απο τόσα χρόνια
που φώναζε 2 πράγματα : ΕΓΩ κ σύμπραξη με τη δεξιά :lol:
Πάντως, πολύ διαβασμένος κ φοβερή ικανότητα στο λόγο , κάτι Τσίπρες κ Κυριάκους τους είχε για πρωινό :rtfm:

Η επόμενη μέρα βρίσκει Ανδρουλάκη κ Καιλή μέσα , που ουσιαστικά είναι δικά του παιδιά :shifty:

Φωφάρα, σωστή η κίνηση , παντελώς ακατάλληλο το timing, οι μισοί απο χθες, φωνάζουν οτι φεύγουν
κ οι άλλοι μισοί οτι μένουν στο κίνημα , τα έχεις ισοπεδώσει όλα , τέτοια αναρχία ούτε ο Μαλατέστα :metalo:

Όλα αυτά αν γίνουν εκλογές στις 7 Ιουλίου...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#586231 Απίστευτη αποχή σήμερα. Δεν τα περίμενα έτσι τα πράγματα. Βαράμε μύγες κυριολεκτικά!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586234 Μου αρεσει το "αν". Σοβαρα τωρα ;; :lol:

Α, εδω μεσα καποιες φωνουλες δεν σκουζανε για τον ευφυη Μπαινει ; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Μου αρεσει το "αν". Σοβαρα τωρα ;;

Α, εδω μεσα καποιες φωνουλες δεν σκουζανε για τον ευφυη Μπαινει ; :iconcool:
Κάτσε να δούμε τα αποτελέσματα το βράδυ. Μην κάνει πραξικόπημα ο Αλέξης.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586236 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επισημη ανακοινωση πρωθυπουργου για εκλογες και θα πει μετα απο 7 μερες "ο πισω" ;

Α ρε Ελληνα γιγαντα. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#586238 Νομίζω ότι η πιθανότητα κατάλυσης της δημοκρατίας είναι σοβαρό πράγμα μη προσφερόμενο για αστεϊσμους

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#586241 Για μερικούς κατάλυση της δημοκρατίας είχαμε στο μακεδονικό. Έπρεπε να ρωτήσει πρώτα αλλά την απάντηση τη γνωρίζαμε.
Πάντως τα πλεονάσματα του 3,5% τα έπιασε και ας το πίστευαν λίγοι αυτό. Μαλλον έκανε καλύτερη οικον.διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επισημη ανακοινωση πρωθυπουργου για εκλογες και θα πει μετα απο 7 μερες "ο πισω" ;

Α ρε Ελληνα γιγαντα. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Η κατάργηση του ενφια με ένα νόμο και σε ένα άρθρο δεν ήταν επίσημο;

Λάθος θυμάμαι ; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#586255 Μ'αρέσει που τα μνημόνια δεν είναι κατάλυση της δημοκρατίας, αλλά το μακεδονικό είναι. Και τα πρώτα μνημόνια, τα φάγαμε στο κεφάλι χωρίς να τα ψηφίσουμε κι όλας (ΓΑΠ="Λεφτά υπάρχουν", Σαμαράς ="Ζάππεια"), ενώ το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε μεν, με το πιστόλι στον κρόταφο δε.
Για όλα αυτά δεν υπήρξε πρόβλημα δημοκρατίας φαίνεται...