Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
red_monster έγραψε:Γενιές που δεν έχουν βιώσει πόλεμο είναι αστείο να μιλάνε για καταστροφή, μη αναστρέψιμες καταστάσεις κλπ.

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν η ελληνική κοινωνία αν σε βάθος χρόνου υπήρχαν διαφορετικές πολιτικές ;
Αν είμασταν εκτός ΕΕ
Αν είμασταν σε διαφορετική ζώνη επιρροής
Θα είμασταν καλύτερα ;
Ποτέ δε θα μάθουμε...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
red_monster έγραψε:
diplomat έγραψε:Χθες σε φιλαδελφειώτικο τραπέζι (είχαμε και υποψήφιο παραδίπλα :shifty: ) μου εξηγούσε φίλος ότι το μόνο σοβαρό καπιταλιστικό κόμμα της χώρας είναι η νουδού.

Αφού σταμάτησε (μετά από μπόλικη ώρα) το νευρικό, τον ρώτησα αφενός πόσο καπιταλιστικό είναι το 15.4% deficit, ήτοι 36.2 δις ευρουλίνια, αφετέρου τί ταμειακά διαθέσιμα άφησε ο σοφός antonis (όχι ο team) και τί ο κακός τσιπρίνιο. Για το δεύτερο του έδωσα και hint: 300,000,000 < 43,000,000,000.

Δεν σου είπε ότι το τελευταίο που ρώτησες είναι χαζομαριτσα;
Γιατί χαζομαριτσα;
Για καπιταλισμό μιλάμε, money talks, bullshit walks.
Άβαταρ μέλους
By theo13
Νίκος Παππάς έγραψε:Μαλλον καποιοι πιστευουν οτι θα κερδισουν ψηφους απο την παρουσια του και του Μπαμπη, παρα θα χασουν. Θα δουμε σε ενα μηνα και κατι

Edit. Κι αλλοι στηριζουν Μπογδανο βλεπω

Εικόνα
Από τον χουντικό τι περίμενες

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
diplomat έγραψε:Χθες σε φιλαδελφειώτικο τραπέζι (είχαμε και υποψήφιο παραδίπλα :shifty: ) μου εξηγούσε φίλος ότι το μόνο σοβαρό καπιταλιστικό κόμμα της χώρας είναι η νουδού. :thumbsup:

Μπάι δε γουέη, μια που ανέφερες Νέα Φιλαδέλφεια:

Δημος
Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος Χ. 13,09% 2.333 4

Σας θυμίζει κάτι το όνομα; :hmmm:

http://tobouloglou.gr/bio.html

Αυτό που παρέλειψε από το βιογραφικό του:

Κάθειρξη 8 ετών στον πρώην πρόεδρο του «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου

Ο τυπάκος -αν θυμάστε κολλητός του Αδώνιδος- πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη να εκβιάζει για να πάρει μίζα, με βίντεο και προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την αστυνομία, αλλά προφανώς πρόκειται για πλεκτάνη και πολιτική αλητεία. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
red_monster έγραψε:Αυτή τη στιγμή στην τσέπη μου έχω 250€. Είμαι οικονομικά εύρωστος η όχι ;
Δεν έχει σημασία πόσα έχεις εσύ. Αν δε σου φτάνουν, προσπάθησε να βγάλεις περισσότερα. Είπαμε: καπιταλισμός.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Zorz έγραψε:
diplomat έγραψε:Χθες σε φιλαδελφειώτικο τραπέζι (είχαμε και υποψήφιο παραδίπλα :shifty: ) μου εξηγούσε φίλος ότι το μόνο σοβαρό καπιταλιστικό κόμμα της χώρας είναι η νουδού. :thumbsup:

Μπάι δε γουέη, μια που ανέφερες Νέα Φιλαδέλφεια:

Δημος
Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος Χ. 13,09% 2.333 4

Σας θυμίζει κάτι το όνομα; :hmmm:

http://tobouloglou.gr/bio.html

Αυτό που παρέλειψε από το βιογραφικό του:

Κάθειρξη 8 ετών στον πρώην πρόεδρο του «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου

Ο τυπάκος -αν θυμάστε κολλητός του Αδώνιδος- πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη να εκβιάζει για να πάρει μίζα, με βίντεο και προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την αστυνομία, αλλά προφανώς πρόκειται για πλεκτάνη και πολιτική αλητεία. :rtfm:

To εχει η ευρυτερη περιοχη μου φαινεται

Ο υποψήφιος για δήμαρχος Νέας Ιωνίας βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση. Κερδισε τον πρωτο γυρο και ισως αυριο βγει δημαρχος ο εκλεκτος της τοπικης ΝΟΔΕ και της Φωφης
Άβαταρ μέλους
By italakias
kubiak έγραψε:
red_monster έγραψε:Γενιές που δεν έχουν βιώσει πόλεμο είναι αστείο να μιλάνε για καταστροφή, μη αναστρέψιμες καταστάσεις κλπ.

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν η ελληνική κοινωνία αν σε βάθος χρόνου υπήρχαν διαφορετικές πολιτικές ;
Αν είμασταν εκτός ΕΕ
Αν είμασταν σε διαφορετική ζώνη επιρροής
Θα είμασταν καλύτερα ;
Ποτέ δε θα μάθουμε...

Εχουμε δειγματα απο αλλες χωρες.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
saxon_747 έγραψε:
red_monster έγραψε:Αυτή τη στιγμή στην τσέπη μου έχω 250€. Είμαι οικονομικά εύρωστος η όχι ;
Δεν έχει σημασία πόσα έχεις εσύ. Αν δε σου φτάνουν, προσπάθησε να βγάλεις περισσότερα. Είπαμε: καπιταλισμός.

Δεν κατάλαβες την ερώτηση μου
Το ποσό που έχω στην τσέπη μου μικρή συσχέτιση έχει με την οικονομική μου ευρωστία.
Έχω να λαμβάνω;
Έχω να πληρώσω;
Ποσά είχα πέρσι τέτοια περίοδο;

Αυτά και πολλά αλλά ερωτήματα χρειάζεται να απαντηθούν αν θελουμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση
Άβαταρ μέλους
By mirage
#586029 Βέβαια ειναι γνωστο πως η οικονομία ενός κράτους δεν δουλεύει έτσι και το γνωστότερο παράδειγμα ειναι οι ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mirage έγραψε:Βέβαια ειναι γνωστο πως η οικονομία ενός κράτους δεν δουλεύει έτσι και το γνωστότερο παράδειγμα ειναι οι ΗΠΑ.

Πως δουλεύει η οικονομία βρε Μιράζ μου με απόλυτα νούμερα από ταμειακά διαθεσιμα;
Άβαταρ μέλους
By GTS
mirage έγραψε:Βέβαια ειναι γνωστο πως η οικονομία ενός κράτους δεν δουλεύει έτσι και το γνωστότερο παράδειγμα ειναι οι ΗΠΑ.

Πως δουλευει?