diplomat έγραψε:Στο β' γύρο βέβαια δε μπαίνει κανένας σταυρός (για να πεις να σταυρώσουν δις και τρις), όμως οκέυ.
Εσείς εκεί όμως, σταυρώσετε
Κόντρα στο κατεστημένο

diplomat έγραψε:Στο β' γύρο βέβαια δε μπαίνει κανένας σταυρός (για να πεις να σταυρώσουν δις και τρις), όμως οκέυ.

Νίκος Παππάς έγραψε:Του Κώτσου δηλαδή δεν είναι συμμορία;
Ψηφίζουμε άφοβα;
Το καταστροφικό παρελθόν ξεχάστηκε;
Από το Mi A1.

red_monster έγραψε:Όχι δεν είχα, αλλά θυμάμαι τι είχα πιο πριν. Δεν ξέχασαΝίκος Παππάς έγραψε:Του Κώτσου δηλαδή δεν είναι συμμορία;
Ψηφίζουμε άφοβα;
Από το Mi A1.
Την τελευταία 4ετια είχες το νέο, το καθαρό και άφθαρτο.

Corto Maltese έγραψε:Εννοείται πως βγαίνουν μόνοι τους. Οι κομματικοί αντιπρόσωποι τί δουλειά κάνουν; Σταυρώνουν σε ψηφοδέλτια με λιγότερους σταυρούς τους εκλεκτούς. Γι αυτό όσοι πιστεύετε στην σταυροδοσία, πάντα βάζετε φουλ σταυρούς.

red_monster έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Του Κώτσου δηλαδή δεν είναι συμμορία;
Ψηφίζουμε άφοβα;
Από το Mi A1.
Την τελευταία 4ετια είχες το νέο, το καθαρό και άφθαρτο.

red_monster έγραψε:, λίγη αυτοκριτική θα μας έκανε όλους μας καλύτερους
saxon_747 έγραψε:red_monster έγραψε:, λίγη αυτοκριτική θα μας έκανε όλους μας καλύτερους
Αν γινόταν αυτοκριτική λες να εναλλασονταν για 45 χρόνια τα ίδια (προφανώς αποτυχημένα) κόμματα στην εξουσία;
markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εννοείται πως βγαίνουν μόνοι τους. Οι κομματικοί αντιπρόσωποι τί δουλειά κάνουν; Σταυρώνουν σε ψηφοδέλτια με λιγότερους σταυρούς τους εκλεκτούς. Γι αυτό όσοι πιστεύετε στην σταυροδοσία, πάντα βάζετε φουλ σταυρούς.
![]()
![]()
![]()
Σε 4 ή 5 εκλογικές αναμετρήσεις που έχει υπάρξει γραμματέας σε εκλογικό τμήμα αυτό ούτε κατά διάνοια δεν έγινε... Έβλεπα όλα τα ψηφοδέλτια ένας προς ένα και οι αντιπρόσωποι των κομμάτων ούτε τα ακούμπησαν. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοδελτίων (πάνω από τα 3/4) προφανώς και είχε λιγότερους σταυρούς από το μέγιστο.
Μιλάμε για ξεκάθαρη νοθεία. Υπάρχουν δηλαδή εφορευτικές επιτροπές και δικαστικοί αντιπρόσωποι που επιτρέπουν ξεκάθαρη νοθεία; Ή που αφήνουν κομματικούς αντιπροσώπους να παραποιούν ψηφοδέλτια;;;
dimviii έγραψε:αυτοκριτικη?![]()
εδω αυτοι που ξαναψηφιζουν τα 2 κομματα που χρεωσαν εμας και τη χωρα μισο ΤΡΙΣ,θεωρουν τους ψηφοφορους του συριζα βλακες.

dimviii έγραψε:saxon_747 έγραψε:red_monster έγραψε:, λίγη αυτοκριτική θα μας έκανε όλους μας καλύτερους
Αν γινόταν αυτοκριτική λες να εναλλασονταν για 45 χρόνια τα ίδια (προφανώς αποτυχημένα) κόμματα στην εξουσία;
αυτοκριτικη?![]()
εδω αυτοι που ξαναψηφιζουν τα 2 κομματα που χρεωσαν εμας και τη χωρα μισο ΤΡΙΣ,θεωρουν τους ψηφοφορους του συριζα βλακες.
) μου εξηγούσε φίλος ότι το μόνο σοβαρό καπιταλιστικό κόμμα της χώρας είναι η νουδού.

diplomat έγραψε:Χθες σε φιλαδελφειώτικο τραπέζι (είχαμε και υποψήφιο παραδίπλα) μου εξηγούσε φίλος ότι το μόνο σοβαρό καπιταλιστικό κόμμα της χώρας είναι η νουδού.
![]()
Αφού σταμάτησε (μετά από μπόλικη ώρα) το νευρικό, τον ρώτησα αφενός πόσο καπιταλιστικό είναι το 15.4% deficit, ήτοι 36.2 δις ευρουλίνια, αφετέρου τί ταμειακά διαθέσιμα άφησε ο σοφός antonis (όχι ο team) και τί ο κακός τσιπρίνιο. Για το δεύτερο του έδωσα και hint: 300,000,000 < 43,000,000,000.

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]