Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#585639 Εκτός από εσένα, ποιος άλλος μίλησε για κομμουνισμό;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:Εκτός από εσένα, ποιος άλλος μίλησε για κομμουνισμό;;; :hmmm:

Επίτηδες τον αναφέρω για να σε ερεθίζω :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:Αν ο κομμουνισμός κατάφερε να διαλύσει την ΕΣΣΔ η οποία διέθετε

το 1/5 του χερσαίου πλανήτη
τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις
πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

ποια η τύχη των υπολοίπων ?

Τι συζητάμε εν έτει 2019 ρε φούστη μου :vava:

Αστα να πανε. Εδω καταφερε να διαλυσει την Ζιμπαμπουε. :thumbsdown:

Απο την αλλη ομως δεν καταφερε να διαλυσει την Κινα. :hmmm:

Μαλλον αυτοι θα ειναι απο το χωριο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
Επίτηδες τον αναφέρω για να σε ερεθίζω :s_airkiss

Άμα καταφέρεις να ερεθίσεις και τον g-spot877777777777777777 :inlove: θα κερδίσεις την ευγνωμοσύνη μου! Προσπαθώ χρόνια, αλλά τίποτα... :s_no :(
Άβαταρ μέλους
By pro
red_monster έγραψε:Αν ο κομμουνισμός κατάφερε να διαλύσει την ΕΣΣΔ η οποία διέθετε

πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

Το καλό επίπεδο εκπαίδευσης το είχε φτιάξει ο Τσάρος;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#585645 Μαρkuu ειμαι στο τσακ να ακυρωσω τον διορισμο σου. :whistlink:

Ο,τι προλαβουμε ειπαμε, μην το πετας στα σκουπιδια. :x
Άβαταρ μέλους
By red_monster
pro έγραψε:

πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

Το καλό επίπεδο εκπαίδευσης ήταν αποδεκτό από το σύνολο των ιστορικών είτε μας αρέσει είτε όχι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#585647 Δε νομίζω οτι την κατέστρεψε ο κομμουνισμός αλλά ο καπιταλισμός των πλούσιων γειτόνων που μοίραζαν λεφτά ακόμη και σε χώρες όπως την Ελλάδα. Ώς που φτάσαμε στο σημείο να μην αρκούν στη μοιρασία αυτά που παράγει ο πλανήτης και άρχισαν όλοι να κοιτάνε πως να σώσουν τον εαυτούλη τους e.g να καταναλώνουν αυτοί τα περισσότερα χτίζοντας τοίχοι για τους πληβείους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:
pro έγραψε:

πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

Το καλό επίπεδο εκπαίδευσης ήταν αποδεκτό από το σύνολο των ιστορικών είτε μας αρέσει είτε όχι

Linkακι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#585658 Η συζήτηση για τη ΕΣΣΔ είναι επιπέδου πόσο καλή ήταν η χούντα ,έκανε έργα ,κανένας δεν πείναγε,δεν υπήρχε εγκληματικότητα,είχαμε νοσοκομεία κτλ... :thumbsdown:
Βασικά χειρότερη γιατί ξεχνάτε κάτι δολοφονίες,στρατόπεδα συγκέντρωσης ,παντελή έλλειψη δημοκρατίας,εισβολές σε ξένες χώρες ,ρατσισμό κτλ...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#585662 Ρατσισμό; δε νομίζω. Εδώ έδιναν όπλα , χρήματα και τη ζωή τους για την απελευθέρωση των μαύρων στις αποικίες της Αφρικής ή την Κούβα.
Μέχρι τον δικό μας πόντιο πρόσφυγα έκαναν κοσμοναύτη και τον έστειλαν επάνω. Βέβαια μια έπαρση λέγεται οτι την είχαν και ήταν ένας από τους λόγους που δεν τους χώνευαν οι Ανατολικοί.
Άβαταρ μέλους
By elteo
mousatos έγραψε:Ρατσισμό; δε νομίζω. Εδώ έδιναν όπλα , χρήματα και τη ζωή τους για την απελευθέρωση των μαύρων στις αποικίες της Αφρικής ή την Κούβα.
Μέχρι τον δικό μας πόντιο πρόσφυγα έκαναν κοσμοναύτη και τον έστειλαν επάνω. Βέβαια μια έπαρση λέγεται οτι την είχαν και ήταν ένας από τους λόγους που δεν τους χώνευαν οι Ανατολικοί.

Oι Ρομά διαφωνούν μαζί σου όσον αφορά τον σύντροφο Στάλιν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
kostis20 έγραψε:Η συζήτηση για τη ΕΣΣΔ είναι επιπέδου πόσο καλή ήταν η χούντα ,έκανε έργα ,κανένας δεν πείναγε,δεν υπήρχε εγκληματικότητα,είχαμε νοσοκομεία κτλ... :thumbsdown:
Βασικά χειρότερη γιατί ξεχνάτε κάτι δολοφονίες,στρατόπεδα συγκέντρωσης ,παντελή έλλειψη δημοκρατίας,εισβολές σε ξένες χώρες ,ρατσισμό κτλ...

Η συζητηση περι ΕΣΣΔ περιστρεφεται αποκλειστικα γυρω απο τη διαδρομη iant-red monster με το X97 Εxpress χωρις ενδιαμεσες στασεις. :iconcool:

Κατσε να δεις τωρα που θα ερθει ο Διακος. :shifty: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

Τι συζητάμε εν έτει 2019 ρε φούστη μου

Αν δεν τρολάρεις, δεν ξέρεις απλά τι σου γίνεται. Ιστορία δεν διαβάσατε στο ΕΜΠ;
Ο Κομμουνισμός πήρε μια ριμαγμένη Ρωσική Αυτοκρατορία, που ήταν καθαρά αγροτική χώρα, ξεπέρασε το τέρας του Α ΠΠ', νίκησε στον μεγαλύτερο πόλεμο της ανθρωπότητας (τον Β' ΠΠ) και στο ενδιάμεσο και μετέπειτα μετέτρεψε την καθυστερημένη βιομηχανικά Ρωσία στην μεγαλύτερη στρατιωτική και βιομηχανική δύναμη του κόσμο. Κι εσύ μου λες ότι την κατέστρεψε; :tomato: :vava: :dizzy: ΕΛΕΟΣ!!! :s_mad

Πούστη g, έχει χάρη που με ξύπνησαν νωρίς τα CL 415 σήμερα. Τρώω πρωινό κρουασανάκι-βερίκοκο με Μαλαματίνα, Τζι, και παίζω με το ΓΕΜΑΤΟ Μ1911... :s_airkiss

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι η παραπάνω πρόταση είναι 100% αληθινή, ειλικρινά όμως... :innocent: