junior gt έγραψε:
Επιστήμονες από την Κηφισιά, ψυκτικοί από το Περιστέρι? Επιστήμονες από την Κηφισιά, ψυκτικοί από το Περιστέρι.![]()
ρε φίλε τι έκανε ο συριζα για να το αλλάξει αυτό;
ή πιστεύεις ότι ο πάτος των εργαζομένων είδε καλύτερη ζωή;
λέγανε στα σποτάκια τους ότι εκφράζουν τους πολλούς, αλλά συνήθως αυτοί που τους υποστηρίζουν ανήκουν στους λίγους (και καλά κάνουν, δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν να μην έχει λεφτά εφόσον μπορεί)
οι πολλοί πάτος ήταν με τον σαμαρά, πάτος έμειναν και με τον σύριζα
λες ότι κάποιοι είναι άνετοι, αλλά κάποιοι είναι επί της ουσίας άνετοι
μαζί σου με τα χίλια ότι ο κούλης είναι ζωάδι, σκέψου λοιπόν πόσο άσχημα τα πήγε ο σύριζα στην κοινωνία που βλέπουν ελπίδα σε αυτόν
και δεν περιμένουν να τους χαρισει αργίες και δώρα, αλλά να ανοίξουν δουλειές για να μην παρακαλάς να πας για 492 που στα έκαναν 546 και κάτι τρέχει στα γύφτικα
θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσοι που δουλεύουν για 500αρικα μετά από αυτή τη 4ετια συνέχισαν να υποστηρίζουν σύριζα
επειδή έχω δει τύπους να τη βγάζουν με οαεδ και να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι, πίστεψέ με είναι πολύ πιο χαρούμενοι να δουλεύουν 10ωρα 6 μέρες τη βδομάδα για 800 ευρώ, τα οποία και πάλι πολλοί θα τα θεωρείτε κουραδολεφτά (και μαζί σας είναι), γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια με τις δυνάμεις τους και όχι να ζητάνε την ελεημοσύνη του κράτους για να μην τους εκμεταλλεύονται τα αφεντικά, δεν έχουν αυτή τη πολυτέλεια
τώρα τα fake news και τις ακροδεξιές τα βρίσκω εκτός τόπου , όπως και αναλύσεις για το πώς με τα νέα μέτρα θα έχει επιπλέον εισόδημα ένας συνταξιούχος 1500 ευρώ το χρόνο, λες και αυτά θα σώσουν αυτόν και τα παιδιά του που θα έπρεπε να τον βοηθάνε και όχι να τα βοηθάει
εγώ δεν πιστεύω ότι ο κούλης θα φέρει αλλαγές πάλι στη σκατίλα θα ζούμε και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μην έχουμε αυταπάτες ότι ο τσίπρας πήγε να αλλάξει τον κόσμο
το να μοιράζεις χαρτζιλίκια μπορεί να εξυπηρετεί την ιδεολογία σου, αλλά επειδή πρόκειται για χαρτζιλίκια δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα

)

(όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω).
Μόνο μην κλαψομουνιάζετε μετά.