diplomat έγραψε:
BTW, o εδουάρδος πού έχει χαθεί;
Έχει φάει ban για μια βδομάδα.
diplomat έγραψε:
BTW, o εδουάρδος πού έχει χαθεί;
224v έγραψε:βλεπω οτι κανενας δεν σκεφτεται την πιθανη διαλυση σε συνιστωσες του ΣΙΡΥΖΑ, μιας και η γκρινια που θα πεσει θα ειναι μεγαλη, ειδικα για τον Αλεξη που πηρε ολη την προσπαθεια επανω του και μοιρασε λαθη... Αυτος ο Αλαθητος αλλα με αυταπατες.... στην αναμονη λοιπον... 30 μερες + θα ξερουμε...
diplomat έγραψε:^ Ευχαριστώ σύγγαυρε.![]()
Αλλάζω υπογραφή.
224v έγραψε:βλεπω οτι κανενας δεν σκεφτεται την πιθανη διαλυση σε συνιστωσες του ΣΙΡΥΖΑ,
QsisVTS έγραψε:224v έγραψε:βλεπω οτι κανενας δεν σκεφτεται την πιθανη διαλυση σε συνιστωσες του ΣΙΡΥΖΑ, .
ποιος θα αμφισβητήσει ανοικτά τον τσίπρα; ποιος έχει τα κότσια και ποιος πιστεύει ότι θα έχει τύχη να υπάρχει μετά από αυτό;
)
, η οποία φυσικά ανοίγει εύκολα σε περιπτώσεις ήττας. Γιατί? Δεν τρώνε απο την κουτάλα πλέον ολοι...
, κ επικράτησε μέσω πιέσεων /ανταλλαγών κλπα. Οχι, δεν έχει τα αντανακλαστικα του Αλέκου, έχει μονιμο ρεύμα όμως στο κομμα.
Anonymous Founder έγραψε:diplomat έγραψε:^ Ευχαριστώ σύγγαυρε.![]()
Αλλάζω υπογραφή.
Ξεκίνα λοιπόν να αποκαλείς και τους συνομιλητές σου "φιλενάδες".
cabala10 έγραψε:Δεν είχε την στήριξη κάποιου κόμματος και θα έλεγα ότι έχει κόσμο από όλους τους χώρους. Ο ίδιος ήταν παλιότερα πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου επί κεντροαριστερών δημάρχων αν λέει κάτι αυτό. Ο λόγος που μπήκε στον δεύτερο γύρο πιστεύω είναι ότι έχει ένα πολύ θετικό προφίλ στην πόλη τόσο σαν πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας αλλά και σαν καθηγητής παθολογίας στο πανεπιστήμιο, όντας και από τους κορυφαίους στο αντικείμενο του (ηλεκτρολύτες και λιπίδια) όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Να σημειωθεί επίσης ότι οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής τόσο σε επίπεδο πόλης όσο και Περιφέρειας Ηπείρου κινούνται στο 1-1.5%Anonymous Founder έγραψε:Και κάτι άσχετο και κάπως προσωπικό: είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το 25% των ψηφοφόρων στην αγαπημένη μου πόλη ψήφισαν τον Μωϋσή Ελισάφ, που είναι πρόεδρος της ισραηλίτικης κοινότητας των Ιωαννίνων και γνωστός γιατρός της πόλης.
Άσχετα με το ποιο κόμμα τον στήριζε, είναι μια νίκη απέναντι στους αντισημιτιστές και τους χρυσαβγίτες.
αν βγηκε επειδη δεν τους αρεσει η χ.α τοτε δεν το βλεπω σαν νικη αυτο το πραγμα
Hellenic tifosi έγραψε:Φάηλοι και Μπαλτάκοι που (ασχέτως αν διαφωνείς μαζι τους), έχουν επιχειρήματα και μπορούν να μιλήσουν, δε βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
dimik έγραψε:Οι σωστοί κυβερνώντες/ηγέτες πρέπει να μπορούν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον των πολλών
Από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τουλάχιστον...

diplomat έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:diplomat έγραψε:^ Ευχαριστώ σύγγαυρε.![]()
Αλλάζω υπογραφή.
Ξεκίνα λοιπόν να αποκαλείς και τους συνομιλητές σου "φιλενάδες".
Το ξέρεις πολύ καλά ότι τέτοιους χαρακτηρισμούς εις βάρος συμφορουμιτών δε χρησιμοποίησα ποτέ, και αυτό δεν είναι κάτι που σκοπεύω να αλλάξει στο διηνεκές.
Επιπλέον, έχω αναφέρει πολλές φορές ότι ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του με κάποιες συμπεριφορές.
diplomat έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Φάηλοι και Μπαλτάκοι που (ασχέτως αν διαφωνείς μαζι τους), έχουν επιχειρήματα και μπορούν να μιλήσουν, δε βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
Η μισαλλοδοξία και η απανθρωπιά αποτελούν επιχειρήματα και δυνατότητα διαλόγου;
belgarion έγραψε:cabala10 έγραψε:Δεν είχε την στήριξη κάποιου κόμματος και θα έλεγα ότι έχει κόσμο από όλους τους χώρους. Ο ίδιος ήταν παλιότερα πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου επί κεντροαριστερών δημάρχων αν λέει κάτι αυτό. Ο λόγος που μπήκε στον δεύτερο γύρο πιστεύω είναι ότι έχει ένα πολύ θετικό προφίλ στην πόλη τόσο σαν πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας αλλά και σαν καθηγητής παθολογίας στο πανεπιστήμιο, όντας και από τους κορυφαίους στο αντικείμενο του (ηλεκτρολύτες και λιπίδια) όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Να σημειωθεί επίσης ότι οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής τόσο σε επίπεδο πόλης όσο και Περιφέρειας Ηπείρου κινούνται στο 1-1.5%Anonymous Founder έγραψε:Και κάτι άσχετο και κάπως προσωπικό: είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το 25% των ψηφοφόρων στην αγαπημένη μου πόλη ψήφισαν τον Μωϋσή Ελισάφ, που είναι πρόεδρος της ισραηλίτικης κοινότητας των Ιωαννίνων και γνωστός γιατρός της πόλης.
Άσχετα με το ποιο κόμμα τον στήριζε, είναι μια νίκη απέναντι στους αντισημιτιστές και τους χρυσαβγίτες.
αν βγηκε επειδη δεν τους αρεσει η χ.α τοτε δεν το βλεπω σαν νικη αυτο το πραγμα
< Note >
Έχει να χάσει κάτι; Α ναι, το να βγει στο τέλος κά[…]
https://www.youtube.com/shorts/vcntELZrJNU κομπλε[…]
Μουσατε αυτο σου ταιριαζει εσενα https://www.tra[…]
Μάλλον πήραν επιδοτησουλα από ΕΕ και έδωσαν κάνα μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]