Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:Όταν διαβάζω και ακούω για αριστερά και δεξιά εν έτει 2019 παθαίνω ένα μικρό εγκεφαλικό.

Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ιστορία χρειαζόμαστε ακόμα για να καταλάβουμε ότι η ιδεολογία δεν μπορεί να είναι οδηγός για την πρόοδο και την ευημερία ενός λαού κι ενός κράτους.
Οι σωστοί κυβερνώντες/ηγέτες πρέπει να μπορούν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον των πολλών και όχι τον κάλο που έχουν στο κεφάλι τους και ονομάζεται ιδεολογία.
Το αν η κάθε απόφαση πρέπει να χαρακτηριστεί αριστερή ή δεξιά ή κομμουνιστική δεν έχει καμιά απόλύτως σημασία εαν κι εφόσον θα είναι ένα βήμα προς το γενικότερο καλό.
Δυστυχώς σε ένα πολιτικο/οικονομικό/στρατηγικό περιβάλλον το οποίο εξελίσεται ραγδαία δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές τύπου αριστεράς-δεξιάς, υπάρχουν οι σωστές αποφάσεις μετά από υπολογισμό των παραγόντων και μόνο, οι οποίες κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Αμήν! Τα αυτονόητα! :s_thumbsup

Και έχεις τον κάθε κολληματία να στεναχωριέται που θα εκλείψει το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Hellenic tifosi έγραψε:Στο σπορ των fake news και της μονταζιέρας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξίσου καλά διαπιστευτήρια με τη ΝΔ νομίζω. Δεν καταλαβαίνω γιατι ο Τράγκας φταίει που έχασε ο Συριζα τωρα, και δεν φταίει που κέρδισε πριν 5 χρονια.

Ελπίζω στις εθνικές η διαφορά να μην είναι τόσο μεγάλη πάντως - ήδη από χτες στο TL μου εχουν λυσσάξει οι Νεοδημοκράτες. Η αλλαζονεία της εξουσίας είναι σιχαμερό χαρακτηριστικό, και νομίζω πως αν ΚΑΤΙ στοίχισε στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ακριβώς αυτό. Ελπίζω μόνο να έχει τον στοιχειώδη πολιτισμό να συγχαρεί τον αντίπαλο - χτες δεν τον είχε.

Μίλησα για συνδυασμό fake news μαζί με κορυφαία σε επισκεψιμότητα sites. Ένα fake new, αν δεν βρει χώρο να φυτρώσει και να διαδοθεί, δεν έχει αξία. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι, δεν είχαν αντίστοιχα μέσα, αν περιμένεις από την ΕΡΤ και από το Documentonews να σταθούν απέναντι στους άλλους, είσαι χαμένος.

Ξαναλέω, και χωρίς τα fake news ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε, γιατί η εκλογική του βάση ήταν δυσαρεστημένη. Η ευρεία διαφορά πάντως ήταν λόγω αυτών. Και για την αστειότητα του Μακεδονικού ασφαλώς, αφού πολλοί ψήφισαν σαν ψεκασμένοι για το θέμα, όταν ήταν το μόνο πραγματικά θετικό πράγμα που έκανε. Ξαναλέω, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν καταψηφίστηκε για τους πραγματικούς λόγους, που ΕΠΡΕΠΕ να καταψηφισθεί. Ορισμένους τους έγραψα και παραπάνω. Πολύ σωστά όπως αποδείχτηκε η ΝΔ συγκεντρώθηκε στο Μακεδονικό, στο Μάτι, στο κότερο, στις Μαλβίδες, κλπ κλπ. Αυτά έφεραν πολλές περισσότερες ψήφους. Εν τέλει, να πούμε και ένα μπράβο στους επικοινωνιολόγους της που έπιασαν πολύ σωστά τον παλμό του κόσμου και των ψηφοφόρων τους. Τους είχα υποτιμήσει. Και είχαν πολύ δύσκολο έργο με τέτοιον αρχηγό.

Σε μία εβδομάδα, η καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και θα πάμε στις εθνικές. Εκεί, νομίζω θα υπάρξουν κάποιες άμυνες και η διαφορά δεν θ' ανοίξει άλλο, μάλλον θα μικρύνει. Αλλά δεν θα είναι και η πρώτη φορά που κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Hellenic tifosi έγραψε:

Ελπίζω στις εθνικές η διαφορά να μην είναι τόσο μεγάλη πάντως - ήδη από χτες στο TL μου εχουν λυσσάξει οι Νεοδημοκράτες. Η αλλαζονεία της εξουσίας είναι σιχαμερό χαρακτηριστικό, και νομίζω πως αν ΚΑΤΙ στοίχισε στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ακριβώς αυτό. Ελπίζω μόνο να έχει τον στοιχειώδη πολιτισμό να συγχαρεί τον αντίπαλο - χτες δεν τον είχε.

προσπαθούν να κρατηθούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει

από την άλλη τα διάφορα συριζοτρολ έχουν αρχίσει τη καταστροφολογία, το οποίο είναι ακόμα χειρότερο (και εμένα μου σκάει περισσότερο αυτό)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#585092 Και κάτι άσχετο και κάπως προσωπικό: είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το 25% των ψηφοφόρων στην αγαπημένη μου πόλη ψήφισαν τον Μωϋσή Ελισάφ, που είναι πρόεδρος της ισραηλίτικης κοινότητας των Ιωαννίνων και γνωστός γιατρός της πόλης.
Άσχετα με το ποιο κόμμα τον στήριζε, είναι μια νίκη απέναντι στους αντισημιτιστές και τους χρυσαβγίτες. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#585095 Η υποτίμηση του Μητσοτάκη(και του επιτελείου του) ως ηλίθιου είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνους που λένε τον Τσίπρα "ζαβό κι αμόρφωτο". Αν μη τι άλλο, όταν ανέλαβε η ΝΔ ηταν στα πρόθυρα διάλυσης.

Το μεγάλο στοίχημα τώρα θα είναι να έχουμε ομαλή διαδοχή στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ ηρθε για να μείνει, και φυσικά θα ξανακυβερνήσει.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:Και κάτι άσχετο και κάπως προσωπικό: είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το 25% των ψηφοφόρων στην αγαπημένη μου πόλη ψήφισαν τον Μωϋσή Ελισάφ, που είναι πρόεδρος της ισραηλίτικης κοινότητας των Ιωαννίνων και γνωστός γιατρός της πόλης.
Άσχετα με το ποιο κόμμα τον στήριζε, είναι μια νίκη απέναντι στους αντισημιτιστές και τους χρυσαβγίτες. :metalo:

αν βγηκε επειδη δεν τους αρεσει η χ.α τοτε δεν το βλεπω σαν νικη αυτο το πραγμα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#585098 βλεπω οτι κανενας δεν σκεφτεται την πιθανη διαλυση σε συνιστωσες του ΣΙΡΥΖΑ, μιας και η γκρινια που θα πεσει θα ειναι μεγαλη, ειδικα για τον Αλεξη που πηρε ολη την προσπαθεια επανω του και μοιρασε λαθη... Αυτος ο Αλαθητος αλλα με αυταπατες.... στην αναμονη λοιπον... 30 μερες + θα ξερουμε...

Δεν διαβασα σημερα τιποτα για τον "ΚΟΥΛΗ"... σας την εφερε και τωρα τι?? γλυψτε τις πληγες και ευχηθητε να μην ερθει τιποτα χειροτερο σε ενα μηνα...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:
dimik έγραψε:Όταν διαβάζω και ακούω για αριστερά και δεξιά εν έτει 2019 παθαίνω ένα μικρό εγκεφαλικό.

Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ιστορία χρειαζόμαστε ακόμα για να καταλάβουμε ότι η ιδεολογία δεν μπορεί να είναι οδηγός για την πρόοδο και την ευημερία ενός λαού κι ενός κράτους.
Οι σωστοί κυβερνώντες/ηγέτες πρέπει να μπορούν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον των πολλών και όχι τον κάλο που έχουν στο κεφάλι τους και ονομάζεται ιδεολογία.
Το αν η κάθε απόφαση πρέπει να χαρακτηριστεί αριστερή ή δεξιά ή κομμουνιστική δεν έχει καμιά απόλύτως σημασία εαν κι εφόσον θα είναι ένα βήμα προς το γενικότερο καλό.
Δυστυχώς σε ένα πολιτικο/οικονομικό/στρατηγικό περιβάλλον το οποίο εξελίσεται ραγδαία δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές τύπου αριστεράς-δεξιάς, υπάρχουν οι σωστές αποφάσεις μετά από υπολογισμό των παραγόντων και μόνο, οι οποίες κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Και έχεις τον κάθε κολληματία να στεναχωριέται που θα εκλείψει το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ. :svivhaha:

+2.

BTW, o εδουάρδος πού έχει χαθεί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#585102 Η ουσία είναι ότι ούτε ο Αλέξης Ούτε ο Κυριάκος είναι χαζοί. (Και οι δύο έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους).
Το αφήγημα αυτό αποτελεί "παρηγοριά στον άρρωστο" μέσο ψηφοφόρο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
224v έγραψε:βλεπω οτι κανενας δεν σκεφτεται την πιθανη διαλυση σε συνιστωσες του ΣΙΡΥΖΑ, .

ποιος θα αμφισβητήσει ανοικτά τον τσίπρα; ποιος έχει τα κότσια και ποιος πιστεύει ότι θα έχει τύχη να υπάρχει μετά από αυτό;

ο βαρουφάκης μόνο το παλεύει με νύχια και με δόντια (που και πάλι για πόσο λες να το κάνει; )

έστω και στην αντιπολίτευση και 2ο κόμμα είναι πολύ καλύτερα από την ανυπαρξία που ήταν πριν όλοι αυτοί, οπότε ακόμα κι έτσι ο σύριζα του τσίπρα μια χαρα θα υπάρχει

όποιος θέλει ας φύγει να πάει στην ανυπαρξία, άλλωστε πόσους παλιούς του συντρόφους έστειλε σπίτι του για να παίζει μπάλα πλέον με κουντουρά και παπακώστα; :whistlink:

ο σύριζα έγινε ότι έγινε καθαρά λόγω τσίπρα και θα συνεχίσει να είναι ο,τι είναι λόγω τσίπρα και αν θα ξαναπάρει πρωθυπουργία (αν τα κάνουν τελείως πουτάνα οι νδ ) θα το κάνει μόνο με τσίπρα

αλλιώς η φωφώ παραμονεύει
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 27 Μάιος 2019, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:

+2.

BTW, o εδουάρδος πού έχει χαθεί; :hmmm:

Φήμες λένε ότι έχει κατεβάσει μαύρες πλερέζες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#585107 ερίζεις και δεν δείχνεις πολιτικό πολιτισμό σύμφωνα με τη γραμμή κούλη :shifty: