Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
elteo έγραψε:Τουλάχιστον δεν ξέχασαν την διαπραγμάτευση του 2015, το κλείσιμο των τραπεζών, το 4ο μνημόνιο, την Μακεδονία και την αλαζονεία των συριζαιων. Είναι μια πρόοδος και αυτή. Σιγά σιγά τα βήματα ποπολαρε.

Ξέχασες τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων τους πλέον των 100 νεκρών σε μάτι και μανδρα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#584976 Στις βουλευτικές τα ποσοστά της διαφοράς θα ανέβουν. Είναι πολλοί αυτοί που θα πάνε στην ομάδα που κερδίζει .
Άβαταρ μέλους
By g8777
diplomat έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν μου αρέσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ και της ΧΑ - Ελ. Λύσης για τους αντίθετους λόγους. Κρίμα που το πρώτο δεν παίρνει ψήφους διαμαρτυρίας και κρίμα που αποκτούμε ΔΎΟ ακροδεξιά κόμματα.

Η ελληνική κοινωνία συντηρητικοποιείται και μάλιστα αρκετά αν δούμε και τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην ΕΕ αν δούμε τα ποσοστά της Λεπέν και του Ορμπάν

Δεν αποκτούμε δύο ακροδεξιά κόμματα. Ο veloπουλος αντικαθιστά τους ψεκαμένους. Το θετικό, ειδικά για εμάς στην α' αθήνας, είναι η πτώση των φασιστοναζί.

Αναφορικά με την ελ κοινωνία, δε συντηρικοποιείται τώρα, πάντοτε συντηρητική ήτο. :iconcool:

Συμφωνώ απόλυτα για τα συμβάντα σε γαλλία (να προσθέσω και την ιταλία). Με στεναχωρεί ιδιαιτέρως να βλέπω τέτοιες καταστάσεις στη συγκεκριμένη χώρα. :(

Περίμενε λίγο γιατί διάβασα για στενοχώριες περί ποσοστού ΚΚΕ.

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ωραία,χαχανισα.

Λες και το κουκου ;Ε; είχε βάλει ποτέ στόχο να υπερβεί το συγκεκριμένο ποσοστό. Παρακαλώ δλδ αδελφηκε φυλε Νίκο.

Πάμε στα άλλα χαχανητα τώρα.
Ο Βελόπουλος λέει αντικαθιστά τους Καμμένους.

ΑΧΑΧΟΥΧΑ. :s_rofl

Κυριάκος Βελόπουλος ΞΕΚΆΘΑΡΑ νικητής της βραδιάς και κατ επέκταση ο συνονόματος του :iconcool:
Όλο το παιχνίδι ήταν σε τι ποσοστό θα καταλήξει η ΧΑ απόψε, τώρα ανοίγει ο δρόμος για να ξανασμίξουν τ αηδιονια στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβρη. Νωρίτερα θα είναι αυτοκτονία.

Νομίζω ειλικρινά ότι όσο πιο πολύ το τραβήξουν, τόσο πιο πολύ θα πατωσουν

Και ούτε έχει ιδιαίτερο νόημα να έχουμε κι άλλη προεκλογική περίοδο
Έχουμε εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον τον Κούλη να ζητά εκλογές 3 φορές την εβδομάδα.
Πριν είχαμε τον Αλέξη να το κάνει.

Σιγά την μακρά προεκλογική περίοδο των 4 μηνών .

Σε σχέση δε με τις ευρωεκλογές του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τα ποσοστά του. Αν λάβεις αυτό υπόψη τότε σε 4 μήνες οι πιθανότητες να μικρύνει η διαφορά είναι υπαρκτές.

Μεγάλη νίκη για την ΝΔ αλλά η καλή θέση του Ηλιόπουλου στην Αθήνα, η άνετη δεύτερη θέση της Δούρου στην Περιφέρεια δείχνει πράγματα.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
diplomat έγραψε:Δεν αποκτούμε δύο ακροδεξιά κόμματα. Ο veloπουλος αντικαθιστά τους ψεκαμένους. Το θετικό, ειδικά για εμάς στην α' αθήνας, είναι η πτώση των φασιστοναζί.

Αναφορικά με την ελ κοινωνία, δε συντηρικοποιείται τώρα, πάντοτε συντηρητική ήτο. :iconcool:

Συμφωνώ απόλυτα για τα συμβάντα σε γαλλία (να προσθέσω και την ιταλία). Με στεναχωρεί ιδιαιτέρως να βλέπω τέτοιες καταστάσεις στη συγκεκριμένη χώρα. :(

Σε δικαιολογώ. Μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις θέσεις του Φελόπουλου. Διάβασε τες και ξαναμιλάμε.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Έχουμε εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον τον Κούλη να ζητά εκλογές 3 φορές την εβδομάδα.

Σε σχέση δε με τις ευρωεκλογές του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τα ποσοστά του. Αν λάβεις αυτό υπόψη τότε σε 4 μήνες οι πιθανότητες να μικρύνει η διαφορά είναι υπαρκτές.

Μεγάλη νίκη για την ΝΔ αλλά η καλή θέση του Ηλιόπουλου στην Αθήνα, η άνετη δεύτερη θέση της Δούρου στην Περιφέρεια δείχνει πράγματα.

Από το Mi A1.

Η θέση της Δούρου έχει όντως μεγάλο κοινωνιολογικό ενδιαφέρον :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Σε σχέση δε με τις ευρωεκλογές του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τα ποσοστά του.Αν λάβεις αυτό υπόψη τότε σε 4 μήνες οι πιθανότητες να μικρύνει η διαφορά είναι υπαρκτές.

Από το Mi A1.

Νίκο τι λες; :s_shout
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 26 Μάιος 2019, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Από το Mi A1.
Άνετη; Τι δείχνει;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Από το Mi A1.

Αυτό που άλλαξε σε αυτές τις εκλογές είναι ότι δεν είχαμε αποχή

Πιστεύω ότι μόλις την ανακοινώσουν θα είναι πολύ πιο μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες φορές

Αυτό (η μαζική συμμετοχή του κόσμου) για τον ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα πιστεύω ότι είναι αρνητικό

Το πρωί δηλαδή που έβλεπα μπουγια να πηγαίνουν να ψηφίσουν άρχισα να το θεωρώ ψιλοβεβαιο ότι όλοι αυτοί σηκώθηκαν να μαυρίσουν το ΣΥΡΙΖΑ

Η Δούρου σε τέτοιο τεράστιο ποσοστό όντας πολύ κάτω από το πανελλήνιο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που δείχνει είναι ότι έπρεπε να πάει σπίτι της.
Κανονικά από ευθιξία, αλλά και ο Τσίπρας καλό θα ήταν να την έστελνε σπιτάκι της

Θαύμα είναι τα ποσοστά της
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#584989 εμ capital controls μου έφερε , τί περίμενε; Να του πουν ευχαριστώ;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Corto Maltese έγραψε:Σε δικαιολογώ. Μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις θέσεις του Φελόπουλου. Διάβασε τες και ξαναμιλάμε.

Είναι σαφές ότι δεν έχω ιδέα για τις θέσεις του, ενώ το να τις διαβάσω δεν παίζει ούτε ως ακραίο Sci-Fi σενάριο. :vava:

Πέραν τούτου, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι έτι περαιτέρω ψεκασμένος και ακροδεξιός ο νέος καμένος.
Η αναφορά μου στην αντικατάσταση του ενός με τον άλλο αφορά το ακροατήριό τους, το οποίο επιμένω ότι είναι ένα και το αυτό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mousatos έγραψε:εμ capital controls μου έφερε , τί περίμενε; Να του πουν ευχαριστώ;

Ο βαρου παίζει πολύ δυναμικά, εκτιμώ βέβαια ότι είναι πιστός στις ιδέες του αλλά μου φαίνεται τρέλα ότι παίρνει ποσοστά ίσως πιο πολύ και από τον Βελόπουλο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#584996 Δεν παίρνει παραπάνω. Ο Βελόπουλος παίζει στο 4 ενώ ο άλλος είπε η singular ότι θα καταλήξει με 2.9