Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By j.marr
xenos έγραψε:
InFiNiTy έγραψε:Καλά δε μπορείτε να βρείτε ένα sport αυτοκίνητο με λίγα κυβικά, αλλά πολλούς ίππους και να μην καίει, να μοιάζει με sedan, αλλά να είναι hatchback, να είναι απολαυστικό στην οδήγηση, αλλά να μην κάνει και φασαρία, να χωράει πολλά πράγματα αλλά να είναι μικρό για να βολεύει στο παρκάρισμα;
Τόσο δύσκολο πχια;

Τσου ρε λακη!

xenε αντιπροσωπεύεις αυτό που ο κάθε ΕΛ σχεδιαστής αυτοκινήτου θέλει να υλοποιήσει. Τα μπάντα ολα και κάμποσα ακόμα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:Γενικά δεν έχω επαφή με πιο σύγχρονα φορντ, αλλά στην μέχρι τώρα επαφή μου, είναι λίγο αχρωμα/άοσμα.

Αν βρίσκεις το 6άρι, που είναι ένα από τα καλύτερα στημένα οικογενειακά άχρωμο οδηγικά, μην κοιτάς καν Ford.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 04 Ιαν 2015, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
xenos έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
Ήδη το μξ τα τελευταία 2 χρόνια κάνει 5κ/χρόνο

ΠΩΣ;

:hmmm:

Τι πως; Πάω στη δουλειά, γυρίζω κλπ.

Στην αμέσως προηγούμενη πρόταση μίλαγες για έξοδα συντήρησης και νόμισα ότι το 5Κ είναι €...
:vava:
Άβαταρ μέλους
By xenos
j.marr έγραψε:
xenos έγραψε:
InFiNiTy έγραψε:Καλά δε μπορείτε να βρείτε ένα sport αυτοκίνητο με λίγα κυβικά, αλλά πολλούς ίππους και να μην καίει, να μοιάζει με sedan, αλλά να είναι hatchback, να είναι απολαυστικό στην οδήγηση, αλλά να μην κάνει και φασαρία, να χωράει πολλά πράγματα αλλά να είναι μικρό για να βολεύει στο παρκάρισμα;
Τόσο δύσκολο πχια;

Τσου ρε λακη!

xenε αντιπροσωπεύεις αυτό που ο κάθε ΕΛ σχεδιαστής αυτοκινήτου θέλει να υλοποιήσει. Τα μπάντα ολα και κάμποσα ακόμα. :thumbsup:

Οκ, αλλα νομιζω εδω ειναι κ η ουσια του φορουμ, να μαθεις τι ειναι εφικτο μεσω των εμεπιριων των αλλων, να σκεφτεις πραγματα που δεν σου περνουσαν απο το μυαλο κλπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
REALZEUS έγραψε:
xenos έγραψε:Γενικά δεν έχω επαφή με πιο σύγχρονα φορντ, αλλά στην μέχρι τώρα επαφή μου, είναι λίγο αχρωμα/άοσμα.

Αν βρίσκεις το 6άρι, που είναι ένα από τα καλύτερα στημένα οικογενειακά άχρωμο οδηγικά, μην κοιτάς καν Ford.

Μα πραγματικα ειναι τοσο μαλακο αυτοκινητο που με ενοχλει. Μπορει να μην τρεχεις αλλα να νομιζουν οι αλλοι οτι τρεχεις λογω των κλισεων. Επισης παροτι σχεδον ιδιο μοτερ με το μξ, τελειως διαφορετικη συμπεριφορα.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#58480 Αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις σε BMW 116 (t) - Giulietta 170...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
xenos έγραψε:Οκ, αλλα νομιζω εδω ειναι κ η ουσια του φορουμ, να μαθεις τι ειναι εφικτο μεσω των εμεπιριων των αλλων, να σκεφτεις πραγματα που δεν σου περνουσαν απο το μυαλο κλπ.

< >

Το θέμα είναι οτι θες πολλά και δεν έχεις και μπάτζετ. Στη θέση σου (παιδιά σκυλιά πεθερές κλπ) την 320 θα έπαιρνα και ας είχε και τέλη κλπ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#58510 Χενο η λύση είναι μια και γίνεται μανία. Πας στην γυναίκα και της λες : κωκωνα μου θα πάρουμε οτι αρέσει εσένα. Οτι πει η πριγκίπισσα μου. Δειξτην 2 -3 μοντέλα εκεί και άιντε....

Αν συνεχίσεις εδώ μέσα θα πάρεις Μπρέρα με πιρελλι π7 πανω...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#58523 Πήγα με έναν γνωστό μου προχθές που ψάχνει για οικογενεικαό πετρέλαιο γύρω στα 20 χιλιάρικα. Μαζί με ένα ψάξιμου που κάναμε για ορισμένα μοντέλα μέσω internet, μας έκανε πολύ άσχημη εντύπωση πως όλα αυτά τα συστήματα ασφαλείας που διαφημίζουν οι εταιρείες (π.χ. το Nissan Safety Shield) ή τα αντίστοιχα της Ford και της Honda, δεν είναι standard αλλά μπαίνουν μόνο σε πιο πλούσιες εκδόσεις μαζί με υπόλοιπο εξοπλισμό που πιθανότατα δεν θες και που ανεβάζει υπερβολικά την τιμή.

Ενώ δηλαδή μπορεί να θέλει ο άλλος τα συστήματα ασφαλείας, επειδή μεταφέρει την οικογένεια του, θα πρέπει να δώσει 2.5 με 3 χιλιάρικα επιπλέον για να πάρει ζάντες αλουμινίου, δερμάτινα τιμόνια, διζωνικούς κλιματισμούς κλπ. :thumbsdown:

Στο Qashqai που είδαμε για παράδειγμα που είδαμε, το πακέτο αυτό μπαίνει έξτρα στην μεσαία έκδοση εξοπλισμού (Accenta), ενώ στην βασική δεν μπορείς να το προσθέσεις...