Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
Anonymous Founder έγραψε:Συγγνώμη, εγώ βάζω τις ταμπέλες; Ή όλοι εσείς που ουσιαστικά είπατε πως από την στιγμή που υπάρχει το Doblo, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάζει κάποιος τα sport sedan;
Δηλαδή, η Quattroporte, n M5 δεν απευθύνονται σε οικογενειάρχες;

Ποιος είπε να αποκλείσει το οτιδήποτε; Δώσε λινκ.
Ποιος είπε ότι το Μιπέντε δεν απευθύνεται σε οικογενειάρχες; Δώσε λινκ.
Τέλος, κάποιο λινκ με κάποια ταμπέλα που έβαλα εγώ τουλάχιστον (ή έστω από τους "όλους τους άλλους").
Άβαταρ μέλους
By mirage
#58175 Και κατι ασχετο επειδη μπηκε η Α σε σχεση με την Β απο το Ξενο. Και οι 2 ειναι εξισου για τα μπαζα οδηγικα. Τουλαχιστον στην Β εχει τους χωρους.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#58185 Οχι για την παλια. Η καινουργια ειναι αλλη φαση αλλα και παλι χανει στο θεμα χωροι κατα κρατος απο την Β.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#58186 Η παλιά Α-Klasse και η B-Klasse απευθύνονται σε 2 κατηγορίες...
μητέρα με παιδιά ή συνταξιούχους... οι συνταξιούχοι προτιμούν κυρίως τη B...

Η Β έχει κ 3η κατηγορία, τα ταξί...

οδηγικά είναι όπως τα λέι ο mirage...
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Και κατι ασχετο επειδη μπηκε η Α σε σχεση με την Β απο το Ξενο. Και οι 2 ειναι εξισου για τα μπαζα οδηγικα. Τουλαχιστον στην Β εχει τους χωρους.

Εγώ για την καινούργια ένα που μου αρέσει κιόλας.
Επίσης τα αυτοκίνητα που προτείνετε να υπάρχουν στο διαθέσιμο μπατζετ. Όχι να υπάρχει ένα κ όλα τα υπόλοιπα 3-5κ πάνω.

Οι οικογενειάρχες (ή οι έχοντες άποψη) λοιπόν για πείτε (από άποψης μεγέθους, όχι μοντέλου): α3 με μπαγκαζιέρα οροφής ή α4;
Άβαταρ μέλους
By xenos
kostis20 έγραψε:Ti a4 sedan?
To A3 βγαζει περισσοτερα προβλήματα πάντως.

Σεντάν, ναι.
Προβλήματα όπως; Ίδιο μοτέρ δεν είναι; (Αν και αναφέρομαι πρωταρχικά στους χώρους)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#58215 Ναι αλλα δεν είναι μόνο ο κινητηρας σε ένα αμάξι,επίσης ίδιους κινητηρες φοράνε απο ημερομηνία παραγωγης 05/2008 και μετα.
Τα α3 βγαζουν προβλήματα στη κρεμαγιερα ,διάφορα χαζα ηλεκτρονικά με τις ασφάλειες στις πόρτες κ.α.Να μπεις στο ASC να διαβασεις.
Το α3 είναι ουσιαστικά σχεδίαση του 2003 αν και έχουν γίνει αρκετες αναβαθμίσεις,ενω το α4 του 2008.
Επίσης sedan εγω δε θα αγόραζα.Τα πενταθυρα είναι πολυ πιο πρακτικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mirage έγραψε:Οχι για την παλια. Η καινουργια ειναι αλλη φαση αλλα και παλι χανει στο θεμα χωροι κατα κρατος απο την Β.

Και για την καινούργια Β υπάρχει η ίδια άποψη;
Εντάξει, εμένα μια χαρά μου φαίνεται και η παλιά (με το σπορ πακέτο τουλάχιστον), αλλά δεν την έχω βάλει και σε πίστα. Σίγουρα όχι για τα μπάζα.

<
Άβαταρ μέλους
By xenos
InFiNiTy έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5582762/
Kai ta ρέστα για τίποτα εξοδακια. Εικόνα

Ξαναγράψε όταν είσαι νηφάλιος εσυ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:
mirage έγραψε:Και κατι ασχετο επειδη μπηκε η Α σε σχεση με την Β απο το Ξενο. Και οι 2 ειναι εξισου για τα μπαζα οδηγικα. Τουλαχιστον στην Β εχει τους χωρους.

Εγώ για την καινούργια ένα που μου αρέσει κιόλας.
Επίσης τα αυτοκίνητα που προτείνετε να υπάρχουν στο διαθέσιμο μπατζετ. Όχι να υπάρχει ένα κ όλα τα υπόλοιπα 3-5κ πάνω.

Οι οικογενειάρχες (ή οι έχοντες άποψη) λοιπόν για πείτε (από άποψης μεγέθους, όχι μοντέλου): α3 με μπαγκαζιέρα οροφής ή α4;

Το καρότσι των διδύμων πάντως πιο εύκολα το βολεύω στο hatch (golf & astra) παρά κατάφερα να κάνω στη bmw.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:
mirage έγραψε:Οχι για την παλια. Η καινουργια ειναι αλλη φαση αλλα και παλι χανει στο θεμα χωροι κατα κρατος απο την Β.

Και για την καινούργια Β υπάρχει η ίδια άποψη;
Εντάξει, εμένα μια χαρά μου φαίνεται και η παλιά (με το σπορ πακέτο τουλάχιστον), αλλά δεν την έχω βάλει και σε πίστα. Σίγουρα όχι για τα μπάζα.

<
Οι οδηγικες προτιμησεις του καθενος ειναι διαφορετικες. Για μενα Α/Β προηγουμενης γενιας ειναι επιεικως απαραδεκτες. Τουλαχιστον η Β εχει εντυπωσιακους χωρους.
Η νεα Α/Β ειναι διαφορετικες αλλα ειδικα η Α για να δειξει θελει πακετακι AMG και σε χωρους δεν ειναξ κατι ιδιαιτερο. Οχι πως τα Α4 που κοιτα ειναι τπτ φοβερο. Μη πριμιουμ σενταν της κατηγοριας ειναι σαφως καλυτερα.
Αν ημουν ο Ξενος και ηθελα βενζινη θα κοιτουσα και Focus με κανενα καλο Ecobooost

Sent from Corsair's brick