Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58024 παρα πολυ ωραια!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#58073 όντως αρέσει!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#58120 Ευχαριστώ! Τραβάω τα μαλλιά μου γιατί σήμερα που έκανε ΤΟ ηλιοβασίλεμα ήμουν σε εντελώς λάθος μέρος, αλλά τέλος πάντων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τραβάω τα μαλλιά μου

Εικόνα
Διαβάζοντας στο Tapatalk, πριν μπω στο topic, νόμιζα ότι θα έβλεπα φωτογραφία με μαλλιά :oops: :lol:

Ωραία φωτογραφία, πράγματι!

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#58152 Εικόνα

έλα οι Γιαννιώτες. -4 πάνω από τις κεραίες στο Μιτσικέλι με αέρα... είναι μικρός αυχένας εκεί. "Έπεσα" πάνω στο τρίποδο, για να ειναι σταθερό. Με ευρυγώνιο κ μόνο αυτή βγήκε ακούνητη.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#58169 Χρήστο πάρα πολύ ωραία η φωτογραφία και αντίστοιχα όμορφη πρέπει να ήταν και η φάση του να βρίσκεσαι σε αυτό το τοπίο. :thumbsup:

Σήμερα είχε πράγματι πάρα πολύ καθαρό ουρανό και πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα ιδανικό για φωτογράφιση.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#58195 Όντως ήταν πολύ όμορφα. Απλά μετά ακολούθησε μικρή ταλαιπωρία γιατί ο δρόμος ήταν όλος πάγος και τα αυτοκίνητα που δεν είχαν χειμερινά ελαστικά γλιστρούσαν ακόμα και με πανιά/αλυσίδες, οπότε είχε μαζευτεί κίνηση μέχρι την διασταύρωση με τον δρόμο της Αγόριανης και είχα το άγχος μην σκάσει κανένας πάνω μου.

Τα Barum Polaris 3 έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε πολύ δύσκολες συνθήκες και έδωσαν ρέστα. :)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#58385 Παρεμπιπτόντως...
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ευχαριστώ! Τραβάω τα μαλλιά μου γιατί σήμερα που έκανε ΤΟ ηλιοβασίλεμα ήμουν σε εντελώς λάθος μέρος, αλλά τέλος πάντων...

Τι κάνεις όταν το εκπληκτικό χτεσινό ηλιοβασίλεμα σε βρίσκει στον... κήπο;
Κλικ ούτως ή άλλως

Εικόνα
urban sunset by chrislappas, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#58535 Μπα, κ έτσι σφιχτό (μου) αρέσει (προσωπικά) πάρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#58544 Μερικές φωτογραφίες με μια μικρούλα Sony DSC WX350

ΕικόναDSC00249 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναDSC00293 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναDSC00275 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναDSC00286 by Axel12p, on Flickr

Ένα κολπάκι που κάνει η μηχανή για να μειώσει τον θόρυβο στις νυχτερινές φωτογραφίες, είναι πως τραβάει 4-5 φωτογραφίες συνεχόμενα και στην συνέχεια με την βοήθεια κάποιου αλγορίθμου προφανώς, αφαιρεί τον θόρυβο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ομολογουμένως για compact μηχανή.

Η φωτογραφία με το XMAS για παράδειγμα είναι τραβηγμένη στο χέρι, ζουμαρισμένη από το απέναντι πεζοδρόμιο και παρόλα αυτά δεν είναι κουνημένη ενώ είναι και αρκετά καθαρή. Μπράβο την Sony!