Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Προφανώς θα υπάρχουν δυσκολίες στην αρχή (για τα παιδιά ίσως λίγο παραπάνω), αλλά σημασία έχει ότι επαγγελματικά πας σε κάτι καλύτερο! Εδώ πολύς κόσμος αναγκάζεται να μεταναστεύσει εξωτερικό λόγω κρίσης, οπότε ΟΚ το να αλλάξεις απλά πόλη δεν είναι και τόσο φοβερό πλέον.
Η Δράμα μια χαρά πόλη είναι, από Θεσσαλονίκη δεν είσαι μακρυά και θα γλιτώσεις και το κλείσιμο της πυλωτής που λέει και ο GeoF1
Όντως δεν είναι απλό (κυρίως για τα παιδιά), αλλά εδώ τόσος κόσμος έχει αλλάξει και χώρα, οπότε μια χαρά θα είμαστε φαντάζομαι!
Όντως, μια χαρά η Δράμα, την συμπαθείς όλο και περισσότερο όσο την περπατάς και ο κόσμος φαίνεται εξαιρετικός.
Ακόμα Θεσσαλονίκη, σταμάτησα από τη δουλειά σήμερα, να πάρω και την άδειά μου και έχω μέχρι τις 22 του μηνός. 23 ξεκινάμε!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

< >

Λέτε "επαρχεία" και νομίζετε ότι θα πάνε να ζήσουν σε κανένα λιβάδι και να βοσκάνε γελάδια...

Όλες οι άλλες είναι όντως επαρχία, με πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.
Λες κι εμείς ζήσαμε σε άλλο πλανήτη ρε Δία.
< >
dimik έγραψε:Ε ναι κέντρο Θεσσαλονίκης ίδιο με κέντρο Δράμας.
Θέλω να μου πεις επί του πρακτέου τι αλλάζει. Παίζει τα σχολεία και οι δραστηριότητες να είναι πιο μακριά από ότι είναι τώρα. Τι είναι αυτή η περιβόητη ποιότητα ζωής που το κέντρο μιας πόλης την προσφέρει και το κέντρο μιας άλλης όχι;
Πρίν πόσο καιρό Διάκο λοιδωρουσες τους κατοίκους του κέντρου Διάκο;
Καί πώς ζείτε εκεί,και πώς αντέχετε, καί δεν θα άντεχα...
Διάκο ήπιες Βεργίνα; Τί σε πέρασες Διάκο; Κιλομιτερ να έχεις ανοσία στο αλκοόλ;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:Ε ναι κέντρο Θεσσαλονίκης ίδιο με κέντρο Δράμας.
Θέλω να μου πεις επί του πρακτέου τι αλλάζει. Παίζει τα σχολεία και οι δραστηριότητες να είναι πιο μακριά από ότι είναι τώρα. Τι είναι αυτή η περιβόητη ποιότητα ζωής που το κέντρο μιας πόλης την προσφέρει και το κέντρο μιας άλλης όχι;
Μιλώντας πάντα για πόλεις αντίστοιχων της Δράμας.
Επί του πρακτέου μπορεί μέχρι και μπάλα στον δρόμο να παίξει ένα παιδί στην επαρχία.
Οι δραστηριότητες, σχολεία κλπ δεν είναι απαραίτητα πιο μακριά αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα με πόδια ή ποδήλατο λόγω μειωμένης κίνησης, μικρότερης εγκληματικοτητας κοκ.
Ακόμα μπορείς να βγεις για έναν καφέ στην πλατεία και να αφήσεις τα πιτσιρίκια να παίξουν ελεύθερα χωρίς να ψάχνεις παιδότοπους και ιδιαίτερες και κοστοβορες δραστηριότητες να τα πας για να βγουν από το διαμέρισμα.
Σε μερικές πόλεις δε παίζει ακόμα η αλάνα και παιδιά να ματωνουν τα γόνατα τους.
Επίσης γήπεδα σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις στην επαρχία γεμίζουν από παιδιά που πηγαίνουν με το ποδήλατο και την μπάλα παραμάσχαλα.
Προσωπικά βέβαια δεν θα επέλεγα να μείνω κέντρο κέντρο αλλά κάπου σε ακτίνα 1-2χλμ απο το κέντρο.
< >
g8777 έγραψε:Πρίν πόσο καιρό Διάκο λοιδωρουσες τους κατοίκους του κέντρου Διάκο;
Βρε εμένα δεν μου αρέσει. Τις διαφορές του ενός κέντρου με το άλλο ψάχνω απλά.
g8777 έγραψε:Διάκο ήπιες Βεργίνα;
Σε έκανα ριπορτ στον ιταλάκια. Amstel είναι ο επίσημος ζύθος του φόρουμ!!!
dimik έγραψε:Επί του πρακτέου μπορεί μέχρι και μπάλα στον δρόμο να παίξει ένα παιδί στην επαρχία.
Στο κέντρο μιας επαρχιακής πόλης; Στο '80 έμεινες;
dimik έγραψε:Οι δραστηριότητες, σχολεία κλπ δεν είναι απαραίτητα πιο μακριά αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα με πόδια ή ποδήλατο λόγω μειωμένης κίνησης, μικρότερης εγκληματικοτητας κοκ.
Ακόμα μπορείς να βγεις για έναν καφέ στην πλατεία και να αφήσεις τα πιτσιρίκια να παίξουν ελεύθερα χωρίς να ψάχνεις παιδότοπους και ιδιαίτερες και κοστοβορες δραστηριότητες να τα πας για να βγουν από το διαμέρισμα.
Σε μερικές πόλεις δε παίζει ακόμα η αλάνα και παιδιά να ματωνουν τα γόνατα τους.
Επίσης γήπεδα σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις στην επαρχία γεμίζουν από παιδιά που πηγαίνουν με το ποδήλατο και την μπάλα παραμάσχαλα.
Όλα αυτά που λες πάντως γίνονται σήμερα κι εδώ. Δεν είναι Χάρλεμ η Θεσσαλονίκη.
Η πόλη είναι ιδανική για οικογένεια, δεν το συζητώ. Ετοιμάσου μόνο να αντιμετωπίσεις μεγάλο τοπικισμό. Που θα μένεις αν επιτρέπεται;

Εντάξει δεν είναι και κανά χωριό η Δράμα, φαντάζομαι.