Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spiros
#5761 Κωλο βάση.... :shifty:
Από όλους τους χρήστες σβήστηκε ο ΙΚΕ, και από όλους τους υπόλοιπους έγινε κατά λάθος mod ο RZ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#5770 Θα εκτιμουσα αν ο Διας μαζευε τα κουβαδακια του και εγγραφε μονο στο 4τφορουμ μαζι με τον πυραμιδοφελλο φιλο του. Αρκετη υποκρισια φαγαμε στη μαπα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#5783 Με το ίδιο.

Απλά δεν έχω καταλάβει προς τι τόσος ντόρος... Δεν έχει κάνει κάτι ...
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:
t_m έγραψε:Αν βγήκε ο Μαθιός από admin, νομίζω ενισχύεται η άποψη ότι ο πυραμίδας πήρε το φόρουμ και κάνει κουμάντο.
Ζήτω οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές και χρηματοροές!

Ο Μαθιός έτσι κι αλλιώς ήταν ανενεργός, είχε να μπει χρόνια.
Ειλικρινά νομίζω ότι ο sv2 δεν έχει πλέον καμία σχέση.
Και επίσης (ξέρω ότι θα φάω ξύλο με αυτό που θα πω) νομίζω η προώθηση της πυραμίδας δεν ήταν πρωταρχικός σκοπός του hostile takeover αλλά περισσότερο ένα παιχνίδι εξουσίας, "θα τους δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό", που πήγε στραβά λόγω του ξεμπαναρίσματος+μοντεροποίησης του Braker (χωρίς αυτά ίσως να μην είχε γίνει τίποτα δραματικό) και της σοβαρής υποτίμησης των αντιδράσεων.

+1
Δεν αναμείχθηκα καθόλου στο θέμα πυραμίδες αλλά το παρακολουθούσα γιατί διασκέδαζα με την κατάρριψη των επιχειρημάτων του κάθε "πυραμιδάκια", το θέμα όμως είναι ότι παρόλο που ο sv2 δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου στην κουβέντα συχνά πυκνά αναφερόταν του όνομα του τουλάχιστον με ειρωνικό τρόπο από τότε που αποκαλύφθηκε ότι εμπλέκεται με πυραμίδες.
Όταν έγινε η ανταρσία του Bounty το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι αυτή είναι μια απάντηση του στυλ "σας γ@μ@@ όποτε θέλω", φυσικά η αγαρμποσύνη της οδήγησε σε ότι οδήγησε.
Τα υπόλοιπα από τότε εκπίπτουν και λίγο στην κατηγορία "κυνήγι μαγισσών".
Άβαταρ μέλους
By iant
#5789 Πόσο εύκολα μερικοί γράφουν προσβλητικά/ειρωνεύτηκα σχόλια για ένα forum που λένε πως αγαπούσαν πολύ και για πολλά χρόνια το είχαν "σαν το σπίτι τους"...
Άβαταρ μέλους
By markvag
iant έγραψε:Πόσο εύκολα μερικοί γράφουν προσβλητικά/ειρωνεύτηκα σχόλια για ένα forum που λένε πως αγαπούσαν πολύ και για πολλά χρόνια το είχαν "σαν το σπίτι τους"...

Κοίτα, βασικά άλλαξε προς το πολύ χειρότερο πολύ απότομα...

Σαφώς είχαν συμβεί άσχημα και παλαιότερα, αλλά το τελευταίο ξεπέρασε τα όρια ακόμα και των πιο καλοπροαίρετων... :rtfm:

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μία εταιρεία έχει ένα τέτοιο εργαλείο επικοινωνίας με τους πελάτες της και όχι απλά δεν του δίνει σημασία, αλλά το υποβαθμίζει και το ξεφτιλίζει σε απελπιστικό βαθμό... Δηλαδή πρέπει να μην σου κόβει μία...
Άβαταρ μέλους
By kouk
#5797 Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.
Άβαταρ μέλους
By 2014
markvag έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μία εταιρεία έχει ένα τέτοιο εργαλείο επικοινωνίας με τους πελάτες της και όχι απλά δεν του δίνει σημασία, αλλά το υποβαθμίζει και το ξεφτιλίζει σε απελπιστικό βαθμό... Δηλαδή πρέπει να μην σου κόβει μία...

(Να το ξαναγράψω) εδώ έκαναν κωλόχαρτο το Νο 1 περιοδικό της Ελλάδας, για το φόρουμ λες εσύ;
Το πόσο δύσκολο είναι αυτό που πέτυχαν, φαίνεται κ μόνο από το γεγονός ότι ακόμα σήμερα, το όνομα πουλάει! :s_omg
Άβαταρ μέλους
By markvag
#5812 @2014: Ηλία, εσύ;;;; :yahoo:

Συμφωνώ με όλα, απλά δεν μπορώ να το καταλάβω... Έχεις τέτοια πλατφόρμα επικοινωνίας με και προβολής στους πελάτες σου και τη γαμάς... Βέβαια, αν το μόνο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι οι κωλοίντριγκες στο κουτσοχώρι (που είναι οι Ελληνικοί αγώνες) και η σχετική νοοτροπία, ΟΚ... Αλλά πάλι...

Ίσως βέβαια να είμαι πολύ μικρός και αθώος για να αντιληφθώ το μεγαλείο... :s_crazy :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.

Αυτή είναι η ουσία :s_thumbsup :s_thumbsup

@ markvag
Όπως σωστά ειπώθηκε, ούτε για το περιοδικό υπήρχε ποτέ σχέδιο, γι' αυτό και κατέρρευσε πολύ πριν καταρρεύσει η αγορά αυτοκινήτων (άρα δεν ήταν η κρίση η αιτία)
Άβαταρ μέλους
By 2014
markvag έγραψε:@2014: Ηλία, εσύ;;;; :yahoo:

:s_yes

Συμφωνώ με όλα, απλά δεν μπορώ να το καταλάβω... Έχεις τέτοια πλατφόρμα επικοινωνίας με και προβολής στους πελάτες σου και τη γαμάς... Βέβαια, αν το μόνο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι οι κωλοίντριγκες στο κουτσοχώρι (που είναι οι Ελληνικοί αγώνες) και η σχετική νοοτροπία, ΟΚ... Αλλά πάλι...

Ίσως βέβαια να είμαι πολύ μικρός και αθώος για να αντιληφθώ το μεγαλείο... :s_crazy :s_biggrin

Όλοι είμαστε πολύ μικροί για να το αντιληφθούμε, μην σε ανησυχεί. :s_biggrin

(Η αλήθεια είναι ότι άλλοι είναι οι μικρούληδες - κ μικρόνοες. Επίσης ότι κάποιοι αργήσαμε να τους καταλάβουμε.)