Από όλους τους χρήστες σβήστηκε ο ΙΚΕ, και από όλους τους υπόλοιπους έγινε κατά λάθος mod ο RZ

nass έγραψε:t_m έγραψε:Αν βγήκε ο Μαθιός από admin, νομίζω ενισχύεται η άποψη ότι ο πυραμίδας πήρε το φόρουμ και κάνει κουμάντο.
Ζήτω οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές και χρηματοροές!
Ο Μαθιός έτσι κι αλλιώς ήταν ανενεργός, είχε να μπει χρόνια.
Ειλικρινά νομίζω ότι ο sv2 δεν έχει πλέον καμία σχέση.
Και επίσης (ξέρω ότι θα φάω ξύλο με αυτό που θα πω) νομίζω η προώθηση της πυραμίδας δεν ήταν πρωταρχικός σκοπός του hostile takeover αλλά περισσότερο ένα παιχνίδι εξουσίας, "θα τους δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό", που πήγε στραβά λόγω του ξεμπαναρίσματος+μοντεροποίησης του Braker (χωρίς αυτά ίσως να μην είχε γίνει τίποτα δραματικό) και της σοβαρής υποτίμησης των αντιδράσεων.
iant έγραψε:Πόσο εύκολα μερικοί γράφουν προσβλητικά/ειρωνεύτηκα σχόλια για ένα forum που λένε πως αγαπούσαν πολύ και για πολλά χρόνια το είχαν "σαν το σπίτι τους"...

markvag έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μία εταιρεία έχει ένα τέτοιο εργαλείο επικοινωνίας με τους πελάτες της και όχι απλά δεν του δίνει σημασία, αλλά το υποβαθμίζει και το ξεφτιλίζει σε απελπιστικό βαθμό... Δηλαδή πρέπει να μην σου κόβει μία...

kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.
markvag έγραψε:@2014: Ηλία, εσύ;;;;![]()
Συμφωνώ με όλα, απλά δεν μπορώ να το καταλάβω... Έχεις τέτοια πλατφόρμα επικοινωνίας με και προβολής στους πελάτες σου και τη γαμάς... Βέβαια, αν το μόνο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι οι κωλοίντριγκες στο κουτσοχώρι (που είναι οι Ελληνικοί αγώνες) και η σχετική νοοτροπία, ΟΚ... Αλλά πάλι...
Ίσως βέβαια να είμαι πολύ μικρός και αθώος για να αντιληφθώ το μεγαλείο...![]()
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]