https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 8ab3c633eb

εγω δεν το καταφερα με τους εισαγωγεις, αλλα αμα κοιτας και για μεταχειρισμενα....

Deleted User 1 έγραψε:Αυτό.
elteo έγραψε:Τα vag είναι άσχημα ενώ το BMW grand tourer βλέπεται δηλαδήοκ
( το καινούργιο το Q3 όμως είναι
)
Anonymous Founder έγραψε:Ούτε οι VAGέληδες, ούτε η Grand Tourer είναι μνημείο κομψότητος... Ούτως ή άλλως, δεν ξέρω και πόσο προτεραιότητα είναι κάτι τέτοιο για τον τυπικό αγοραστή 7θέσιου οχήματος. Θέλω να πω, δεν είναι εύκολο να βγάλεις κάτι όμορφο (με την εξαίρεση του Volvo XC90, τα υπόλοιπα είναι το λιγότερο μιεχ).
PeterPan έγραψε:Αυτά τα αμάξια είναι δύσχρηστα. Τόσο μεγάλα πιο πολύ μπελάς είναι μες την πόλη παρά βολή προσφέρουν. Ενώ το 2GT είναι στα ανεκτά όριο μεγέθους κ καλή οδηγική συμπεριφορά.
Anonymous Founder έγραψε: Εγώ με αυτά τα λεφτά στην θέση σου, κάνα Evoque θα κοιτούσα.
Καλό παιδί είναι ρε ο Πέτρος! Γιατί θέλεις να τον κάνεις κολλητό με το συνεργείο;;;

Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι και λίγα τα 55Κ για κάτι σαν το 2GT βέβαια...
markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: Εγώ με αυτά τα λεφτά στην θέση σου, κάνα Evoque θα κοιτούσα.
Δεν τον συμπαθείς καθόλου, ε;;;Καλό παιδί είναι ρε ο Πέτρος! Γιατί θέλεις να τον κάνεις κολλητό με το συνεργείο;;;
![]()
![]()
Anonymous Founder έγραψε:Τουλάχιστον θα οδηγεί Range Rover και όχι κάτι άλλα που του προτείνουν κάποιοι άλλοι και θα τον στέλνουν τις ίδιες φορές στο συνεργείο!

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]