
Τι να κάνουμε, δεν έχει μόνο οι αριστερά ποπολαρους



Αντιμετώπισα τον κ. Κυμπουρόπουλο ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή. Πιστεύω ακράδαντα ότι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας. Γι' αυτό εξέφρασα την πολιτική μου διαφωνία με τις απόψεις του. Δεν είμαι εγώ που έδειξα έλλειψη σεβασμού στον κ. Κυμπουρόπουλο, είναι στελέχη της ΝΔ που διψασμένοι για προβολή, κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, τον έσπρωχναν προκειμένου να πάρουν μια καλύτερη θέση δίπλα στον κ. Μητσοτάκη για την αναμνηστική φωτογραφία. Είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους έσπρωχναν τα άτομα με ειδικές ανάγκες πιο βαθιά στον κοινωνικό Καιάδα
Σκέφτηκα αν πρέπει να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα των Σφακίων ή του Χάρβαρντ. Μετά που το σκέφτηκα, συνειδητοποίησα ότι όποια γλώσσα και να χρησιμοποιήσω, δεν θα μπορέσει να την καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης. Τη μια γιατί δεν ξέρει την κουλτούρα, και την ψυχοσύνθεση και το ήθος των Σφακιανών και των Κρητικών και ούτε τη γλώσσα του Χάρβαρντ ξέρει, διότι με τη χθεσινή του ομιλία έδειξε ότι εκτός από ανεπαρκής είναι και φυγόπονος. Διότι η ομιλία του ήταν άθροισμα και συνονθύλευμα από τσιτάτα, χωρίς κανένα επιχείρημα. Φαίνεται ότι δεν τα έχει γράψει ο ίδιος αλλά του τα έχει επιβάλει το γνωστό συγκρότημα της διαπλοκής που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΝΔ. Είναι η γλώσσα των off shore.
Είπαν ότι είμαι κυνικός. Είμαι πράγματι κυνικός γιατί σπούδασα ορφανός από πατέρα, μένοντας στην εστία του Ζωγράφου, μπαίνοντας από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εδώ, και έχω θυσιάσει τη ζωή μου για να σώσω χιλιάδες ανθρώπους, χειρουργώντας και ξενυχτώντας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και σε δημόσια νοσοκομεία και στον ιδιωτικό τομέα στον οποίο εργάστηκα. Είμαι πράγματι φασίστας γιατί δεν έχω ούτε μια μήνυση ή αγωγή σε κανέναν από όλους αυτούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι με έχουν λοιδορήσει με τις πιο χυδαίες εκφράσεις- από σκύλο μέχρι αρκουδιάρη- με καθωσπρέπει ύφος πάντα. Οι πρώτες μου φασιστικές παρεμβάσεις ως αναπληρωτής υπουργός στο υπουργείο Υγείας ήταν η κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ για την είσοδο στα νοσοκομεία στα οποία είχαν επιβάλει είσοδο, λες και ήταν μπαρ. Κυρίως η φασιστική μου παρέμβαση ήταν η υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με αποτέλεσμα 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι να έχουν πλέον δικαίωμα ελεύθερης πρόσβαση. Ποιο από τα δύο ήταν ο φασισμός;.
Και βέβαια είμαι επικίνδυνος για τη δικιά σας δημοκρατία. Αυτή που είχατε χρόνια και αυτή που θέλετε να ξαναφέρετε. Γιατί εγώ ξέρετε, παίρνω δάνεια με υποθήκη το σπίτι μου. Όχι με αέρα όπως οι φίλοι σας. Τα αποπληρώνω κανονικά και δεν χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά, όπως κάνει το κόμμα σας που χρωστάει 270 εκατομμύρια ή ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με το δάνειο του Κήρυκα Χανίων. Γιατί εγώ δεν έχω πάρει τηλεφωνικά κέντρα ή άλλα δωράκια από τη Siemens. Δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με τον Χριστοφοράκο ούτε είχα σπίτι μεσοτοιχία με αυτόν, ούτε τον άφησα να φύγει γιατί αργήσαμε να βγάλουμε το ένταλμα. Είμαι επικίνδυνος γιατί εγώ ούτε η γυναίκα μου έχουμε off shore και ούτε χρηματοδοτηθήκαμε από άγνωστες off shore, μάλλον κάποιου εφοπλιστή
junior gt έγραψε:Γενικώς ο Πολάκης δεν είναι της αισθητικής μου. Μαγκιές άμα είσαι πολιτικός και δίπλα σου πάντα έχεις δυο αστυνομικούς οπλισμένους είναι τσάμπα μαγκιές. Λένε βέβαια ότι είναι καθαρός και έχει δουλέψει και έχει βοηθήσει κόσμο. Από την άλλη όταν αυτό το διατμπανίζεις για μένα το χάνεις. Αυτοί που το ξέρουν, το ξερουν αυτοί που θα θελήσουν να το μάθουν, θα το μάθουν
ΥΓ: Ευτυχώς που ο Κ. Μητσοτάκης έχει πρόγραμμα που απευθύνεται στους φιλελεύθερους, όπως μάθαμε εδώ μέσα, φανταστείτε διαφορετικά τι θα γινόταν!
νουδού. Ακολουθεί έναν εξόφθαλμο (και λυπηρό) υπερλαϊκιστικό αντιπολιτευτικό δρόμο, με εκμετάλλευση της καταστροφής στο μάτι αλλά και των αμέα, της κιτρινίλας με pollάκη και σκάφη κοκ. Αυτές οι ομορφιές χρεώνονται διπλές στη δικιά μου αισθητική, λόγω του ότι είχαν το θράσος να γκρινιάζουν για την (όντως) κακού επιπέδου αντιπολίτευση που υπέστησαν οι ίδιοι στις δικιές τους θητείες. Βασική αρχή της προόδου είναι να στροφάρει λίγο το νιονιό μας ώστε να καταλάβουμε ότι η εφαρμογή του "με βάρεσε πρώτος" σταματάει κάπου στο τέλος της πρώτης δεκαετίας της ζωής ενός ανθρώπου.

g8777 έγραψε:Για να καταλαβεις ποσο ανυπαρξιακοι μυρωδιαδες ειναι, στειλανε Κουλη πού λες εσυ Μαρcom για να συμπαρασταθει στον αγωνα του μεροκαματιαρη μαγαζατορα;
Βουκουρεστιου.![]()
Για ονομα του Kaisaris δλδ.![]()
Σε λιγο θα τον βαλουν και μεσα σε κανα Σοβολο στη Γλυφαδα να δακρυζει απο το δραμα .

Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη ημέρα θα επανέλθουν στη χώρα
Ουτε οι τεραστιοι , ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ οι σεναριογραφοι του GoT δεν φτανουν την ελληνιολικη πολιτικη σκοινι.
g8777 έγραψε:Μαρcom

Tι βλέπετε τώρα στους λογαριασμούς; Άξιζε η μετάβ[…]
Πώς αποτυπώθηκε αυτή η λεπτομέρεια στο flightrada[…]
Λουλού, τελείως λουλού.... Ναι, είναι θαύμα ότι ε[…]
Osama bin Russell https://x.com/evrythngformu1a/[…]
Με την σύζευξη άλλαξα την ογκομετρική αντίδραση τη[…]
Σας εφιστω την προσοχη πως αν ξεφυγει το πραγμα […]