Άσε και εμένα με ενόχλησε το ότι το tab mix plus έπαψε να λειτουργεί...
Νομίζω ότι το ξαναγράφει όμως...
Chris έγραψε:Πριτσινωμενος ειναι.Εγω πιστευω πως με ενα φορματ θα τον δει το λειτουργικο και μετα το data recovery θα βρει κατι μεσα. Αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο data recovery που δουλευει χωρις να τον βλεπει το λειτουργικο, οπως ειναι τωρα.

Chris έγραψε:Αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο data recovery που δουλευει χωρις να τον βλεπει το λειτουργικο, οπως ειναι τωρα.
kubiak έγραψε:Μήπως φταίει η παλαιότερη έκδοση που χρησιμοποιείς;
Άσε και εμένα με ενόχλησε το ότι το tab mix plus έπαψε να λειτουργεί...
Νομίζω ότι το ξαναγράφει όμως...
Chris έγραψε:Λοιπον, τα δοκιμασα ολα χθες. Στην κατασταση που ειναι τα περισσοτερα προγραμματα δεν τον βλεπουν καν, πχ testdisk και ενα αλλο που κανουν partition recovery. Ουτε initialize γινεται, βγαζει error. Οσα τον βλεπουν, δεν βλεπουν καμια πληροφορια (health, χωρητικοτητα, κλπ). Τελοσπαντων, παραιτηθηκα και τον επεστρεψα στον κατοχο.
edit @krom το minitool τον βλεπει αλλα δε με αφηνει να κανω τιποτα. Φαντασου οτι δεν εχει ουτε right click menu για αυτον τον δισκο

sknipper έγραψε:Έκανα νέα αναβάθμιση σήμερα στον firefox και επανήλθαν όλα τα χαμένα. Δεν ξέρω αν διορθώσαν κάποιο λάθος τους μετά την κατακραυγή ή απλά επαναφέραν την προηγούμενη έκδοση πάντως μια χαρά τα βλέπω τα πράματα.Διορθώθηκε το bug
sknipper έγραψε:Έκανα νέα αναβάθμιση σήμερα στον firefox και επανήλθαν όλα τα χαμένα. Δεν ξέρω αν διορθώσαν κάποιο λάθος τους μετά την κατακραυγή ή απλά επαναφέραν την προηγούμενη έκδοση πάντως μια χαρά τα βλέπω τα πράματα.

Geo f1 έγραψε:Ωραιο ποστ. Μπραβο ΜπαγιερΝ.
Εγω μονο ενα προγραμμα εχω outdated. Το μτορρεντ. 2.2.1
Bayern7 έγραψε:Αυτό που κρατάτε outdated το βασικό σας μέσο με το οποίο "βγαίνετε" στο internet προκειμένου να δουλέψουν κάποια μπλιμπλίκια (που δεν ξέρω πόσο συνεχίζουν να τα αναπτύσσουν οι developers τους -προφανώς δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα για να μην είναι συμβατά με τις νέες εκδόσεις του browser) μήπως να το ξανακοιτάξετε;
Λέω εγώ τώρα....
Καλά τα addons δε διαφωνώ, αλλά πόση χρηστικότητα παραπάνω προσφέρουν ώστε να αντισταθμίσουν τα security vulnerabilities ενός outdated browser;;
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]