Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
dimviii έγραψε:
axel12p έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι στα 1340gr, αλλά πλέον βρίσκεις τεράστια ποικιλία σε refurbished και μεγαλύτερα αλλά και μικρότερου μεγέθους.

Ελλαδα εγινε αυτη η αγορα στα 300 ευρω? Αν ναι απο που αν επιτρεπεται?

Το laptop αγοράστηκε λίγο πάνω από 300€, από μαγαζί Η/Υ που διατηρεί γνωστός μου.

Οι τιμές στην αγορά εξαρτώνται κυρίως από την ποιότητα του μεταχειρισμένου και τον έλεγχο που έχει προηγηθεί. Άλλα απλά τα φέρνουν με παλέτες, τσεκάρουν ότι ανάβουν, τα τυλίγουν με μια ζελατίνα και τα πουλάνε και άλλα τα ανοίγουν, τα καθαρίζουν από σκόνες, βάζουν καινούργια πάστα, μερικά τα βάφουν και στο τέλος τα συσκευάζουν.

Πέρα από τον έλεγχο, δεν είναι όλα και στην ίδια κατάσταση. Άλλα μπορεί να είναι άψογα, μερικά να έχουν απλά κάποια σημαδάκια και άλλα να έχουν χτύπημα ή καμενο pixel στην οθόνη, να μην δουλεύει κάποια θύρα, κλπ. Επίσης, μιας και μιλάμε για εισαγωγές, σε αρκετά το πληκτρολόγιο μπορεί να έχει άλλη διάταξη (π.χ. Γερμανικό).

Γενικά θέλει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε σχέση με την αγορά καινούργιο, αλλά σίγουρα είναι πιο αξιόπιστη επιλογή, από το να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο από κάποιο ιδιώτη και έχεις εγγύηση για τουλάχιστον ένα έτος.

Το καλό είναι, πως με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, μπορείς να βάλεις γνήσια Windows 10 Home/ Pro (έκδοση MAR) και να μην μπλέξεις με σπασμένα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#579508 ολα αυτα που αναφερεις τα κανει η cosmodata πχ,εχουν γνησια windows.και δεν βαζουν απλα ζελατινα,αλλα ειναι τσεκαρισμενα ενα προς ενα,και με εγγυηση 1 ετους.
Βεβαια με τις προδιαγραφες του δικου σου dell δεν το βρισκεις στα 300,αλλα κανα 100ρικο πανω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#579550 Η Cosmodata είναι από τις πιο παλιές εταιρείες στον χώρο των μεταχειρισμένων Η/Υ. Επειδή όμως πλέον πολύς κόσμος λόγω κρίσης έχει στραφεί στα μεταχειρισμένα, υπάρχουν πλέον πολλοί προμηθευτές και πάρα πολλά καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένους/ανακατασκευασμένους Η/Υ.

Και εγώ παλιότερα δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αγοράσω μεταχειρισμένο laptop, αλλά στην πράξη είδα πως σε σχέση με το καινούργιο Lenovo των 300€ που είχα αγοράσει, το μεταχειρισμένο Dell είναι κλάσεις ανώτερο!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Η Cosmodata είναι από τις πιο παλιές εταιρείες στον χώρο των μεταχειρισμένων Η/Υ. Επειδή όμως πλέον πολύς κόσμος λόγω κρίσης έχει στραφεί στα μεταχειρισμένα, υπάρχουν πλέον πολλοί προμηθευτές και πάρα πολλά καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένους/ανακατασκευασμένους Η/Υ.

Και εγώ παλιότερα δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αγοράσω μεταχειρισμένο laptop, αλλά στην πράξη είδα πως σε σχέση με το καινούργιο Lenovo των 300€ που είχα αγοράσει, το μεταχειρισμένο Dell είναι κλάσεις ανώτερο!

ναι αλλα δεν μας ειπες ποιο ειναι το μαγαζι με αυτες τις τιμες :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#579658 Ο firefox πλεον εκανε disable το adblock extension!!
Κατι εναλλακτικο?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Ο firefox πλεον εκανε disable το adblock extension!!
Κατι εναλλακτικο?

εγώ στον chrome χρησιμοποιώ ublock origin λογικά θα υπάρχει και στον ff

κάποια βλακεία έπαιζε με το adblock, μάλλον καλά έκαναν και τους σταμάτησαν :hmmm:

αλλά και τότε που είχα αλλάξει κι εγώ κάτι έπαιζε και το είχα αλλάξει

όπως και το μtorrent που το αντικατέστησα με το qbitorrent
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#579664 Αποτυχία λήψης. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σύνδεσή σας.

Αυτο μου γραφει οταν παω να το κατεβασω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Κατι εναλλακτικο?

Bug είναι, που αφορά το addon signing certification

Έληξε το πιστοποιητικό που χρησιμοποιούν τα addons και η Mozilla απλά αποφάσισε να τραβήξει ένα γενικό disable σε όλα τα addons.
Έμενα, τα περισσότερα μου τα έσβησε....
Τρέχα γύρευε τωρα...

Ξερει κανεις πως τα επαναφέρουμε

ΓΤΧΚΤΠ του Mozilla που καθε τρεις και λιγο γαμιωμαστε να ψαχνουμε τι στον ΜΠουτσο εγινε παλι με τα addons μας
:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
gakost έγραψε:Κατεβάστε την developer edition. Δουλεύουν όλα καλά
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/

Thanx :s_howdy

Αντε τωρα να τα ρυθμίσεις ολα απο την αρχη....
:s_mad :s_mad :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#579703 Δεν κανει drag n drop απο τον firefox (dev) στο desktop τωρα
:rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Κατι εναλλακτικο?

O firefox εκανε γενικα μεγαλη |λογοκρισία| σημερα μπλοκαρε τα παντα ακομη και το fix που υποτιθεται θα εφτιαχνε το bug
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
cabala10 έγραψε:
Κατι εναλλακτικο?

O firefox εκανε γενικα μεγαλη |λογοκρισία| σημερα μπλοκαρε τα παντα ακομη και το fix που υποτιθεται θα εφτιαχνε το bug

Ειχα φτιαξει στο Block Site μια ωραιοτατη λιστα με ολα τα γαμω pop-up και redirect targets, που καθε φορα που πεταγοταν κατι και προσπαθουσε να κανει redirect καπου αλλου, το επιανε στην πρωτη target σελιδα

Και ο ΓΑΜΩMOZILLA μου εσβησε το add-on, οποτε μαλλον εσβησε και τη λιστα!!!

:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Wagner669 έγραψε:
cabala10 έγραψε:
Κατι εναλλακτικο?

Ειχα φτιαξει στο Block Site μια ωραιοτατη λιστα με ολα τα γαμω pop-up και redirect targets, που καθε φορα που πεταγοταν κατι και προσπαθουσε να κανει redirect καπου αλλου, το επιανε στην πρωτη target σελιδα

Και ο ΓΑΜΩMOZILLA μου εσβησε το add-on, οποτε μαλλον εσβησε και τη λιστα!!!

:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Μολις παντως ξανα εβαλα το ad block. Αλλα δεν θυμοταν τις ρυμισεις σε καποια sites...