Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#578704 Kαθηλωτικό!

Επικό!

Ανυπομονώ για την τελική μάχη!

Δεν το περίμενα με την καμία ότι θα πάει από το χεράκι της Αρυα! :lipsealed:

Η Καλίσι κατώτερη των περιστάσεων. Πολύ λίγη imo. Σέρσει bitch the North remembers! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote

Δεν το περίμενα με την καμία ότι θα πάει από το χεράκι της Αρυα! :lipsealed:

Η Καλίσι κατώτερη των περιστάσεων. Πολύ λίγη imo. Σέρσει bitch the North remembers! :metalo:

μέγιστη ταναπου η Σερσει ... Ο κόσμος ψύχεται και αυτή είναι στο Nammos
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#578720 Εσείς που τα μελετάτε αυτά ρε παλικάρια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί ο Night King πως τον λένε έχει τέτοια ψύχωση με τον Μπραν;
Ισως να το έχει δείξει σε άλλα επεισόδια προγενέστερα και να μου διέφυγε.

Εγώ νόμιζα θα γίνει καμία μάχη επική μεταξύ τους, αλλά απότι φαίνεται sitting duck ήταν ο Μπραν.

https://www.marieclaire.com/culture/a27 ... ran-stark/

Διάβασα μια εξήγηση εδώ, στο Μαρί Κλαιρ :shifty: , την πιο πειστική απ όλες.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Bayern7 έγραψε:Εσείς που τα μελετάτε αυτά ρε παλικάρια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί ο Night King πως τον λένε έχει τέτοια ψύχωση με τον Μπραν;
Ισως να το έχει δείξει σε άλλα επεισόδια προγενέστερα και να μου διέφυγε.

Εγώ νόμιζα θα γίνει καμία μάχη επική μεταξύ τους, αλλά απότι φαίνεται sitting duck ήταν ο Μπραν.

https://www.marieclaire.com/culture/a27 ... ran-stark/

Διάβασα μια εξήγηση εδώ, στο Μαρί Κλαιρ :shifty: , την πιο πειστική απ όλες.

Με το συγκεκριμένο θέμα τεγω δεν έχω βγάλει άκρη . Έχω την αίσθηση ότι η ιδιότητα ενόρασης του Μπραν ήταν κάτι που φοβιζε τον night king . Έχω διαβάσει άπειρα για την σχέση μεταξύ αυτών των δύο. Το πιο ακραίο ήταν ότι ο Μπραν είναι το νιατο του NK ... Δηλαδή ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο σε διαφορετικές χρονικές φάσεις . Και ο ΝK δεν ήθελε ο Μπραν να αλλάξει τον ρου της ιστορίας που θα θα οδηγούσε στην δημιουργία του ΝΚ. Σε μπερδεψα ? ...τα θελες !!!
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
soch έγραψε:Πάρα πολύ καλό το s08e03.
Το κατέβασα 1080p (5,5GB το ρημάδι) για να το ξαναδώ με την ησυχία μου.

Δεν είν' κακή ιδέα . Πολύ μαυρίλα το mkv των 500 MB.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
cabala10 έγραψε:που το ειδες το χορταστικο? μας επρηξαν τοσο καιρο για τον Night king και τελικα κανουν οτι κανουν τωρα..
Έλα βρε μην γκρινιάζετε, μια ώρα++ αγωνία και δράση, σούπερ ήταν.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
cabala10 έγραψε:που το ειδες το χορταστικο? μας επρηξαν τοσο καιρο για τον Night king και τελικα κανουν οτι κανουν τωρα..

Μα αφού το ξέραμε ότι μόνο με γυαλοτουβλο θα γίνει η δουλειά ... Και έμεινε και ένας δράκος για την κυρα-Σερσεϊ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

Ναι ρε πούστη, αυτό. Μας ζάλισαν τόσα χρόνια με τον NK και τον Μπραν και τώρα τον
τελειώνεις έτσι χωρίς να γίνει τίποτα. Πολύ αρπακολατζίδικο φάνηκε αυτό.
Κατά τα άλλα βέβαια γεμάτο επεισόδιο. Δεν πίστευα ότι θα την τελειώσουν την μάχη με τα ζόμπις σε ένα μόνο επεισόδιο.

St.Devote έγραψε:

Μα αφού το ξέραμε ότι μόνο με γυαλοτουβλο θα γίνει η δουλειά ... Και έμεινε και ένας δράκος για την κυρα-Σερσεϊ

2 δράκοι.

screenshot από το τραιλερ του επόμενου

Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 29 Απρ 2019, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#578762 :hmmm:

Εμένα το brightness φτάνει μέχρι 100, εσείς τι κάνατε και το είδατε; Ανεβάσατε χρονισμό στο τσιπακι;
Κάτι φωτιές έβλεπα θαμπά, κάτι σκιές τρεχανε πέρα δώθε , δεν είχε και φεγγάρι :s_dunno

Ωραίο, χορταστικό στο τέλος , αλλά...
τον χαραμισανε πολύ γρήγορα τον Night Rider , έπρεπε τουλάχιστον να τον κρατήσουν για μπαλαντέρ ως τό τέλος. :s_dunno

Απορώ τί θα δούμε από εδώ και έπειτα που να είναι ελκυστικότερο από τον Midnight Cowboy vs ταπανταολα.

Σα να έχει μια βδομάδα μετά τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ τελικό κυπέλλου Ελλάδας. :s_hang