Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#578206 Είναι που "παρακαλάνε" δήθεν για VAR.. Όχι τελικό, ούτε ημιτελικό θα έβλεπαν με δαύτο.
Αλλά από τότε που έκανε τον ψόφιο κοριό ο Ίβιτς, όλα τους έρχονται μπούμερανγκ, συστημένα με το ίδιο νόμισμα.
Έρχεται λοιπόν η ώρα να πληρώσουν και για τον Καλφόγλου, τον Σκουλά, τον Ευαγγέλου και όλη την αγαθή παράταξη.
Άβαταρ μέλους
By melos86
junior gt έγραψε:Γιατι να μην παει τελικο ο Μπαοκ παρακαλω?
Ειχε την καλυτερη ομαδα και επαιξε την καλυτερη μπαλα φετος αφου... :rtfm:

Δεν ειχε αρκετα δοκαρια ομως...
Και δεν ανεβασαν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκετες φωτογραφιες απο την νεα τουμπα!!
Περισσοτερες πληροφοριες στο xartini.com (το λινκ λειτρουργει!! :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
By junior gt
JarnoT έγραψε:Είναι που "παρακαλάνε" δήθεν για VAR.. Όχι τελικό, ούτε ημιτελικό θα έβλεπαν με δαύτο.
Αλλά από τότε που έκανε τον ψόφιο κοριό ο Ίβιτς, όλα τους έρχονται μπούμερανγκ, συστημένα με το ίδιο νόμισμα.
Έρχεται λοιπόν η ώρα να πληρώσουν και για τον Καλφόγλου, τον Σκουλά, τον Ευαγγέλου και όλη την αγαθή παράταξη.

Οχι που μας ελεγε ο Τζι οτι επαιξε την καλυτερη, μπαλα και δικαια το πηρε. Π@παρια μεντολες. Με αυτη τη λογικη και ο γαυρος του νοτου δικαια το επαιρνε.
Α να μην το ξεχασω. Με αυτους θα παιξουμε στον τελικο:

http://www.aek365.com/a-653124/afierwma ... -video.htm
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:Τζουνιορα αν συνεχισεις εχω Τζιμι Πατικα ημιγυμνο Τζουνιορα.

Εικόνα

Μεγαλοπαρασκευιατικα :x :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#579258 Που χάθηκαν οι βαριοφανελάκηδες; :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#579345 Σαν τα σαλιγκαρια περιμενετε κι εσεις μετα τη βροχη να σκασετε μυτη. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#579347 Τί να πεις για αυτόν τον παίκτη;
Μόνος του την πήρε την πρόκριση. Ειδικά με το φάουλ που εκτέλεσε και έγραψε το 3-0.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#579349 Ο άνθρωπος έχει ξεχάσει περισσότερη μπάλα από όση θα μάθει ποτέ ολόκληρη η σούπερλίγδα.

Χαλαροξεκούραστα ό,τι ποδοσφαιρικότερο έχουν δει τα ματάκια μου. Ο μόνος που τον πλησιάζει είναι ο ζιζού.
Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι τον λήο τον απολαμβάνω στην μπαρτσελονάρα, ενώ ο γαλλοαλγερινός έπαιξε στη ρεάλ φρανκίτης (ίου).
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#579389 Ετσι οπως πηγε το ματσακι η Λιβερπουλ ηθελε ενα γκολ εκτος. Δεν το εβαλε αν και ειχε τις ευκαιριες, τωρα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εως αδυνατα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#579397 Καλά τώρα αδύνατα. Ο Μανωλάς το κατάφερε, δεν μπορούν οι αχώνευτοι; Μια χαρά μπορούν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:Καλά τώρα αδύνατα. Ο Μανωλάς το κατάφερε, δεν μπορούν οι αχώνευτοι; Μια χαρά μπορούν νομίζω.
Θα έρθω Σαλονίκη να σε φιλήσω ρεεεεεεεεε!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#580521 Πολύ βαριά η φανέλα τελικά!!

YOU'LL NEVER WALK ALONE......

Από το Mi A1.