Το κιβώτιο άραγε να έχει και αυτό θέμα;
thanasisr16 έγραψε:Όταν είχα πάει δεν το είχαν λύσει,θα τους ζητήσω έτσι και αλλιώς αναλυτικό κοστολόγιο και έκθεση με το τι είδαν σαν βλάβη.
Nikos! έγραψε:Είναι πολύ καινούριο αυτοκίνητο, θα βρει άραγε? Θέλει μόνο μοτέρ ή και εγκέφαλο?
Μετά θέλει και γατονι μάστορα να κάνει τη τοποθέτηση, προγραμματισμό και τέλος τεράστιο ερωτηματικό η εγγύηση.
Νομίζω καλύτερα να γίνει στην αντιπροσωπεία αφού είναι τόσο καινούριο ακόμα αλλά εννοείται όπως λέει ο Δημήτρης. Να είσαι από πάνω και να ρωτάς για τα πάντα, καταγραφεις τα πάντα.
< >
thanasisr16 έγραψε:Nikos! έγραψε:Είναι πολύ καινούριο αυτοκίνητο, θα βρει άραγε? Θέλει μόνο μοτέρ ή και εγκέφαλο?
Μετά θέλει και γατονι μάστορα να κάνει τη τοποθέτηση, προγραμματισμό και τέλος τεράστιο ερωτηματικό η εγγύηση.
Νομίζω καλύτερα να γίνει στην αντιπροσωπεία αφού είναι τόσο καινούριο ακόμα αλλά εννοείται όπως λέει ο Δημήτρης. Να είσαι από πάνω και να ρωτάς για τα πάντα, καταγραφεις τα πάντα.
< >
Ευτυχώς που ο γείτονας μου είναι στα ανταλλακτικά στη βελμάρ και θα προσπαθήσει να μειώσει και το καπέλο κάπως,αλλά ναι πρέπει να είμαι από πάνω τους

Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]