Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#575962 Μαλλον λειπουν κανα δυο συμφωνα απο το επωνυμο του τυπου στο λινκ σου, πχ καππα-λαμδα

ταξιδιωτικη εκπομπη με σελεμπριτις

γκουχου γκουχου αεροπορικα γρηγορα εισητηρια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Zorz έγραψε:https://timesofindia.indiatimes.com/city/mumbai/2-greeks-run-ponzi-scheme-from-office-in-cuffe-parade/articleshow/68801429.cms

Greek nationals Nicolas Koonis (38) and his associate Kaloso Cantigioni (40)

:hmmm:
Για τον Κοκλώνη πρόκειται;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Asimov έγραψε:Πέφτω από τα σύννεφα

https://www.protothema.gr/stories/artic ... t-tickets/

Οι Αμερικάνοι τον άφησαν να γίνει πλούσιος, αλλά και τον κατέστρεψαν όταν άρχισε να κάνει μπίζνες με τους Κινέζους. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
σχεδιάζοντας το business plan και το λογότυπο σε μια χαρτοπετσέτα

Εκει καταλαβα οτι μιλαμε γιακατι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, χαλαλι το pause στην Lisa Ann. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#576015 Θυμάμαι τι γέλιο είχα ρίξει τότε που είχε στήσει ένα scam με κάτι iPhone και μέχρι κι από δω μέσα τρέχανε κάποιοι να αγοράσουν

Και νταξ, για το πρωτοθεμα τι να σχολιάσει κανείς....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#598915 _

Δε σχετίζεται με πυραμίδα αλλά σε σχέση με αυτά που στέλνουν είναι από τα κορυφαία:

_
Θέμα: Δωρεά από τη χάρη Πέτρου για το έργο του Θεού

Χαιρετισμούς μου σε εσάς και την οικογένειά σας. Είμαι η κ. Grace Peter a
χήρα στον καθυστερημένο Δρ Rchard Peter. Σας επικοινωνώ επειδή είμαι
βαφή. Πρόσφατα, ο γιατρός μου μου είπε ότι έχω μερικούς μήνες να ζήσω
λόγω της χειρουργικής επέμβασης που διεξήχθη.

Αν και αυτό που διαταράσσει είναι η σημερινή μου κατάσταση, λόγω των κατεστραμμένων
τα νωτιαία σχοινιά μου
στο ατύχημα. Έχοντας γνώση της κατάστασής μου, έχω
αποφάσισε να δωρίσει / δωρίσει το ποσό ($ 2,500,000.00) σε φιλανθρωπικούς και
ατομική για την καλή δουλειά του Θεού, και για να βοηθήσουμε τους μητέρους
, λιγότερο
προνομιούχο και επίσης για τη βοήθεια των χήρων, Επειδή είμαι ο
μόνο επιζώντα και κανένας άλλος που θα κληρονομήσει αυτά τα χρήματα τώρα
ότι οι δύο κόρες μου είναι νεκροί.

Το μόνο που θέλω να κάνετε είναι να βοηθήσετε στην ασφαλή φύλαξη αυτού του ταμείου
που έχει κατατεθεί υπό την επιμέλεια της επιχείρησης ασφαλείας προτού λάβει
κατασχέθηκαν ή κηρύχθηκαν ακατάλληλα για χρήση.

Επίσης, αποφάσισα ότι το 30% του κεφαλαίου θα πρέπει να ληφθεί από εσάς από το
χρηματοδότησης μετά την επιτυχή απελευθέρωση αυτού του ταμείου. Θα σου δώσω περισσότερα
λεπτομέρειες μόλις λάβω την απάντησή σας. επικοινωνήστε μαζί μου με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου
διεύθυνση (XXXXXXXXXXXX#gmail.com)
Παραμείνετε ευλογημένοι
Άβαταρ μέλους
By markvag
#599012 Υπάρχει λόγος που αυτές οι απάτες είναι έτσι γραμμένες. Είναι απολύτως σίγουρο πως όποιος απαντήσει θα είναι τόσο "αθώος" που θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Γίνεται ξεκαθάρισμα από την αρχή και ο απατεώνας δεν χάνει τον χρόνο του με κόσμο που ούτως ή άλλως δεν θα την πατούσε... :s_wink

Φανταστείτε δηλαδή πως οι παραλήπτες αυτού του e-mail είναι σε μία γραμμή από αυτόν που δεν θα την πατούσε με τίποτα (0% πιθανότητες) και αυτόν που θα την πατήσει σίγουρα (100%). Ε, αν ήταν πιο καλογραμμένο, πιθανώς κάποιος στο 80% να απαντούσε και ο απατεώνας να έχανε χρόνο με e-mail, κτλ, μέχρι το υποψήφιο θύμα να καταλάβει τι παίζει... Έτσι θα έχανε χρόνο που δεν θα ασχολούνταν με κάποιον σίγουρο (πχ στο 97%). :s_wink Οπότε γράφονται με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να είναι απολύτως σίγουροι πως μόνο όσοι είναι κοντά στο 100% θα ασχοληθούν.

Γι' αυτό και ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθηθούν οι άνθρωποι αυτοί που πραγματικά κινδυνεύουν να πέσουν θύματα των απατεώνων είναι οι υπόλοιποι να απαντάνε σε αυτά τα e-mail... :lol: :twisted: Αν ο απατεώνας παίρνει 30 απαντήσεις σε κάθε e-mail που στέλνει, από ανθρώπους που απλά σπάνε πλάκα, δεν θα έχει χρόνο για τίποτα. :lol:

Βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα επιβεβαιώσεις το e-mail σου στους απατεώνες, που μόνο καλό δεν είναι... :help:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#599014 Μιας και λέμε για απάτες, πυραμίδες κλπ., εκείνοι οι πυραμιδάδες από Θεσσαλονίκη τι να έχουν απογίνει άραγε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#599030 Σε ό,τι αφορά την Lyoness, πλέον επειδή κάηκε λίγο το όνομα Lyoness , παίζουν με άλλο όνομα, αλλά παρόμοιο concept: Cashback World .
Η σελίδα τους, είναι σχεδόν... έρημη πια:
https://www.lyoness-corporate.com/en/
Τώρα, από το γκρουπάκι που το ξεκίνησε όλο αυτό, και έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, δεν θα βγάλεις καμιά αλήθεια, ως γνωστόν, εδώ δεν έχουν τα μούτρα να παραδεχτούν ποιοι είναι... Το σίγουρο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που διέλυσαν κάποτε το 4τ φόρουμ, οι ίδιοι το τρέχουν και τώρα. Βέβαια, πλέον κανείς δεν ασχολείται με τις πυραμίδες, μαθαίνουν Drupal και ρίχνουν τις βολτίτσες τους στο εδώ φόρουμ, μπας και ψαρέψουν κανέναν.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#599044 Πωωωωωωω θυμήθηκα τότε που έμπαινε το τυπακι στο άλλο φόρουμ και έλεγε ξέρω γω "καλά βρήκα έναν γαματο τρόπο να βάζω βενζίνη 30 λεπτά φτηνότερη" ξέρω γω μπας και τσιμπήσει κάνα κορόιδο.
Τώρα, όσον αφορά που ερημωσε και εγκαταληφθηκε, λογικό είναι : αυτές οι κομπίνες έχουν πάντα ημερομηνία λήξης., που τις πιο πολλές φορές είναι μελετημένη και προσχεδιασμενη για τη μετάβαση σε κάτι παρεμφερές ή και σε εντελώς νέας γενιάς λαμογιά.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#599288 Όσο υπάρχουν σφουγγοκωλάριοι που γυρίζουν εκει που φτύναν, τόσο θα επιβιώνουν κάτι τετοιοι

Αλλά αμα εισαι attention whore πού να αντέξεις χωρις κλαπ κλαπ :s_cool